Snak

Mere indhold efter annoncen
Sgu ikke meget at glæde sig over som tiden, holdet er gået i stå i ligaen og fælles for alle tre kampe imod de store indtil videre, så var man overmatchet på alle aspekter.

Pioli bliver nødt til at indse at han ikke har truppen til at kæmpe i 3 turneringer og så vurdere om han vil satse på ligaen eller Europa League. Jeg gider ikke se de bedste spille i EL for så at være udmattede når weekenden kommer og man så bliver revet rundt af et hold der er mere fit.

Den falder så af på Lotito igen og hans lort med at spare så meget og ende med et hold der ikke kan en skid til sidst. Den eneste nye spiller der har kunne en smule er Milinkovic-Savic. De andre har været nøjagtig så dårlige som man kunne forvente.

Bliver noget af et januar mercato for alle som støtter Lazio. Tror alle fans har forventninger om at lotito kan se at holdet ikke er godt nok til at spille med i 3 turneringer. Men har han tænkt sig at gøre noget ved det?
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Hvis der er hold i rygterne så har Lotito tænkt sig at sælge Biglia til Inter her i Januar. Det er den eneste midtbane spiller vi har der bare kan skabe lidt med sine afleveringer. Det vil være et kæmpe selvmål af Lotito at sælge ham, men vil jo ikke være overraskende.

Det er sørgeligt at have en præsident der viser ingen interesse i at forstærke holdet. Hvis han ender med at sælge Biglia og hente en CB ind så bliver der endnu mere ballade end dengang han solgte Hernanes uden at købe en ny spiller ind.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Nu må Pioli sgu snart ryge ud, den indsats man leverer i Serie A kampene bliver værre og værre.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Godt at slå Dnipro og tak for de to italienske UEFA-points, drenge... især når nu vores Roncaglia skulle kvaje sig og vi dermed kun fik uafgjort mod Basel.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Lotito mener åbenbart at Pioli skal have en chance til mod Juventus. Glæder mig allerede til at se et umotiveret hold blive revet rundt af Juventus på hjemmebane og så kan en ny træner gå ind i en lang proces med at samle stumperne sammen og forsøge at lappe holdet sammen igen efter man er blevet skilt ad på hjemmebane igen.

De 3 næste kampe hedder Juventus, Sampdoria og Inter. Hvis ikke holdet får taget sig sammen så er Europæisk fodbold allerede væk igen. Det er fandme flot hvor hurtigt Lotito kan ødelægge noget der ellers så godt ud i sidste sæson.https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Lotito har stillet Pioli et ultimatum, vind over St Etienne eller ud. Det virker besynderligt at gøre det når den kamp jo ingen betydning har eftersom man allerede har sikret sig 1 pladsen.

Der kører rygter om at Lotito forsøgte at ansætte Mazzari men at han sagde nej. Det undrer mig ikke hvis han har gjort det, hvem fanden gider være træner i sådan et cirkus.

Egentligt sygt nok at man kan gå fra sådan en fantastisk sæson sidste år til det her på så kort tid. Det er ikke første gang Lotito ødelægger noget der så godt ud, men immervæk ny rekord for ham at gøre det så hurtigt.

Nu må Lotito da også have indset at han er nødt til at gå ud og bruge nogen penge i Januar. Medierne nævner Zapata og Heurtaux men tror ikke nogen af de to har hvad der skal til for at få forsvaret tilbage til et stabilt niveau. Brækker mig hvis han går ud og køber flere ligegyldige spillere i Januar.

https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Det undrer mig ikke hvis han har gjort det, hvem fanden gider være træner i sådan et cirkus.

Det, og så tror jeg ikke, Lazio kan eller vil matche de 3,3 mio. €, den kære Walter får af os indtil d. 30 juni 2016. Hvorfor skulle Mazzarri også ville af med dem?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Det tror jeg helt sikkert er korrekt. Lotito betaler Pioli 300k euro om året, han er for nærig til at betale den løn en ordentlig træner vil kræve. Nu har Lotito siddet på posten i 10 år mere eller mindre og han har kun hyret billige trænere der intet havde på sit cv.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Tja, det er vel et spørgsmål om definitioner. For Lotito fik mere ud af 300.000 € til Pioli i sidste sæson, end vi fik ud af 3,3 mio. € til Mazzarri - og det gælder også i indeværende sæson ;)

3,3 mio. € er jo alt, alt, alt for meget for Mazzarri.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Lazio 4-4-2: Berisha; Basta, Mauricio, Hoedt, Konko; Felipe Anderson, Cataldi, Parolo, Oikonomidis; Matri, Djordjevic.

Forstår ikke hvorfor han skulle stille med det her hold, der er for mange fra start 11éren på det hold. Den her kamp betyder ikke en skid og det skulle lige passe at der ryger et par spillere i aften med skader.

Berisha
Konko-Hoedt-Gentiletti-Braafheid
Cataldi-Onazi-Ravel
Oikonomidis
Matri-Djordevic

Ville hellere se det der hold isteder for og så undgå uheld inden den vigtigere kamp på Mandag.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce