Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Det er sgu rimelig opsigtsvækkende hvor mange kampe FCM vinder med et enkelt mål de år de vinder mesterskaber:

https://pbs.twimg.com/media/Edg3QLxWkAAuUsl?format=png&name=medium

De har jo set rimelig sikkert ud på trods af de smalle sejre, men hvad kunne det ikke være blevet til med en mere træfsikker angriber?
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Der er meget få rygter og spillere linket til SL klubber synes jeg? Hvor finder man de bedst rygter pt?
Dette er en signatur.
Skrevet af danielramming
Jeg ved ikke om det er noget som fortjener en nyhed men Michael Hemmingsen offentliggjorde tidligere i dag, at Skjelvik har forlænget til 2023.

Jeg ved godt det ikke rigtigt er en tilgang, men han var kun leje til årsskiftet før.
Holder med OB.
Skrevet af hjst
VAR

Var (!) det en ide at superligatabellen tilføjes et par kolonner til angivelse af "VAR-underkendte-scoringer".

Har skrevet til bold.dk om det.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af elendil
Gør jer selv den tjeneste at lytte til sidste halvdel af ugens Fodbold FM, hvor Sandro Spajesomethingsomething, Vito Mistrati og TK taler om deres karriereforløb. Det er ikke revolutionerende information, men det er hyggeligt, og især Vito Mistrati virker som en fantastisk (ærlig) fyr.
fck-medløber.
Skrevet af Mercenary
I bold.dk´s superligatabel for sidste sæson står Patrick Mortensen og Ronnie Schwartz begge noteret for 18 mål, men er det ikke inklusiv Mortensens mål i den sidste kamp imod OB? Og var det ikke noget med at denne kamp ikke var officiel? Og er Plaffeministeren så ikke ene om topscorertitlen?
Lose all to save a little
Skrevet af hjst

Efter 22 runder:

1-2: FCM,FCK
3-6: AGF,Randers,FCN,SønderjyskE
7-9 :AaB,Brøndby,Horsens,
10-12: Vejle,OB,Lyngby

Så nu ved I hvordan det IKKE kommer til at gå.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af haraltidret
Så kom Sisto på tavlen for FCM. Midtjyderne kan virkelig blive svære at bide skeer med hvis de får alvor får Sisto igang igen.
Skrevet af haraltidret
Sisto med en sukkerball af en aflevering der burde have resulteret i et 2-0 mål.
Skrevet af haraltidret
FCM har ikke set overbevisende ud mod Lyngby. Det virker som om de tænker de kan køre den her 1-0 føring hjem på 80% mod et Lyngby hold der lugter point på heden.
Skrevet af Sir , moderator
Cajuste er sgu god. Virkelig et step op denne sæson. Han er god på bolden og også brølstærk. Godt for FCM hvis Onyeka skulle ryge.
Dette er en signatur.
Skrevet af haraltidret
Kehlet har godt nok ikke leveret nogen overbevisende dommerpræstation.
Skrevet af haraltidret
Utroligt at Brumado stadig er på banen, han har været ekstremt ringe idag.
Skrevet af haraltidret
FCM sejler rundt her i 2 halvleg, og Lyngby kan endda true FCM på dødboldene.
Skrevet af Slettet(522254212008)
Spørger måske smådumt, men er det et bevidst valg at man lader mestrene have de tidlige kampe i de første runder af sæsonen? (Evt. for at give dem bedre restitueringsmuligheder op til CL-kval)

Kan se, at Midtjylland spiller første kamp i fire af de første fem spillerunder, mens FCK sidste år spillede tre tidlige kampe i de første seks runder.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
Skrevet af haraltidret
FCK har set sløje ud mod Vejle og er heldige med at være foran 1-0. Der er alt for lidt fart og alt for få ideer i det FCK foretager sig, og en spiller som Pep Biel er jo fornærmende ringe.
Skrevet af haraltidret
Var det 25 mill kr Ståle betalte for at hente Kaufmann..?
Skrevet af haraltidret
Pep Biel er simpelthen en klovn. Ikke nok med at han er pivringe igen idag, men så topper han den lige med at være tæt på at indkassere et rødt kort for at sparke ud efter en Vejle spiller. Det siger en del om FCK´s manglende bredde at Pep Biel ikke er skiftet ud endnu.
Skrevet af Sir , moderator
Hørte lige i en podcast at det hold FCK møder har fået udsat deres weekendkamp for at have 7 dage til at forberede sig til EL-kampen. Jeg undrer mig lidt over at det ikke er muligt at give de danske hold bedre forhold når det komme til europæisk fodbold. FCM og FCK kunne da godt have fået udsat deres kampe denne weekend eller er det kun i alle mulig andre ligaer med andre formater at dette er muligt? Svært at se hvorfor man ikke skulle kunne rykke et par kampe så danske hold har bedre forhold.
Burde man ikke stræbe efter det?
Dette er en signatur.
Skrevet af Aka101
FCM spillede lørdag, så den kamp blev flyttet.
'This world is about money, so when you are offered those millions you take them. Few people will ever earn so many. I am one of the few fortunates who do. I may be one of the worst buys in the history of the Premiership but I don't care.'
annonce
0