Snak

Mere indhold efter annoncen
Sikke en start på anden halvleg til gengæld. 2-1 Randers nu. Lignet scoop med ham Saba.

Pascal Gregor viser dog også, hvorfor han er så ringe en forsvarsspiller. Det virker grinagtigt, at han ikke ville forlænge med FCN. Han er ikke engang god nok til Helsingør.
Mojn do!
Helsingørs evner, eller mangel på samme i felterne, koster dyrt.

Mortensens besynderlige forvaltning af gigant-chancen kort før pausen, og parodien af et forsvar ved 1-2, lignede ikke et superliga-hold på en prik.

Men de mangler dog kun én scoring pt...
FREM for alt
Håber sgu den Randers trup får en sæson mere. Mange fine under radaren spillere og et par gode offensive profiler.
Meget old School Randers på vej
Hvorfor er det Kasper Enghardt har lavet sådan en stereotyp Randers-afblegning af sit pandehår?
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Svinestreg af Nilsson. Hvad skal han hæve albuen for i den situation..
Mojn do!
Helsingør ved vi alle at de burde aldrig ha været i liga , Men at Superligaen skal fyldes op med jyske Hold der frygtlige elendige og utrolig kedelige at både at kigge på og være tilskuere til BLA, et hold som Randers som der på ingen måde har gjort sig fortjent til at være i den bedste række i denne sæson jeg håber sku Randers rykker ud sammen med Helsingør og at Silkebog overlever sammen med Lyngby fordi Randers bidrager absolut med ingenting i Superligaen
De skændtes meget indbyrdes på det silkeborghold, syntes jeg.

Ved ikke om det er fordi der er så meget på spil i den her kamp eller om det er fordi man ikke har en ordentligt holdkultur. Skal selvfølgelig ikke ligge alt for meget i det men det er altid bekymrende når man har sådanne scener på et hold.
tegnet igen

Jeg håber, at den manglende tegnsætning er et slags symbol på, at man bare skal undlade at læse dine indlæg.

Xorpiz

Kunne det tænkes, at han havde en pigmentfejl i håret, eller det er måske ikke noget, som man taler så meget om til biltræf i Sønderjylland?
"Vi er bare ikke bedre"
Kunne det tænkes, at han havde en pigmentfejl i håret, eller det er måske ikke noget, som man taler så meget om til biltræf i Sønderjylland?


Det kunne sagtens tænkes. Og nej, jeg forestiller mig ikke, at pigmentfejl i håret er noget man taler om ret mange steder. Heller ikke til biltræf i Sønderjylland. Måske det er mere udbredt på havnen i Randers, mens man bæller Mokai - hvem ved.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Det hedder snarere at tænke sig om, inden man skyder en fordom afsted eller brænder dæk af ude på en eller anden ødemark i Sønderjylland.
"Vi er bare ikke bedre"
annonce