Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Diogenes
Maaske er jeg nostalgisk, men jeg mindes ogsaa en tid paa bold.dk hvor der var en del flittige brugere med mange interessante holdninger der sidenhen er forsvundet, men den mest kedelige udvikling er at individuelle klubtraade dominerer saa meget fremfor selve bold traaden der engang (min holdning) var det mest interessante sted.

Jeg ved ikke om det er moderatorene, det virker paa mig som et ret utaknemligt arbejde som ikke rigtigt kan korrigere problemets rod. Man kan rydde op i brugere som ikke hoerer til, men jeg ved ikke om det kan lokke "gode" brugere tilbage. Bold.dk var (og er) et dejligt spild af tid fordi den almene fodboldjournalistik i Danmark er paa saa vildt lavt et niveau at det er meget mere spaendende at hoere fra intelligente almene fans - men det er nu blevet saa meget isoleret til individuelle klubbers fans.
Skrevet af Sir , moderator
Der er mange der bruger Twitter nu og hvis man vil skrive en hurtig kommentar er det jo også nemmere og man kan få likes og alt muligt.
Udbuddet af fodbold-podcasts osv er jo også ret stort lige pludselig og måske har nogen nok i det. Den helt gamle garde af folk herinde er jo også blevet gamle rent aldersmæssigt. Nogle af de brugere der bød ind med mest er på Twitter nu men det er dog et ret sørgeligt syn faktisk.
Dette er en signatur.
Skrevet af Diogenes
Nogle af de brugere der bød ind med mest er på Twitter nu men det er dog et ret sørgeligt syn faktisk.


Hvem er det af ren nysgerrighed, og soergeligt hvordan?

Det jeg savner var gode lange indlaeg der gik i dybden med ting og skabte en dialog - ikke rigtig noget Twitter kan erstatte. Kop og Duncan var altid en fornoejelse at laese, men der var ogsaa en masse andre.
Skrevet af Sir , moderator
Sørgeligt fordi Twitter mest er en leflen for semi-kendisser og se mig. Kommer ikke til at sætte brugernavn på.

Som folk bliver ældre mister de måske energien til at lave lange indlæg og den yngre generation der er vokset op med Twitter starter måske der. Man får dog sjældent de gode debatter på Twitters formatet er bare så markant anderledes.
Dette er en signatur.
Skrevet af The Arsenal fc
Der er ikke noget som lidt internet selvværd. Så kan virkelighed vente. Jeg er enig med meget af det, det er synd for et forum som fx denne side. Jeg er en del af den yngre generation, men jeg bruger ikke nogen sociale medier, så jeg er nok lidt af et udskud på den front. Jeg læser mange fan forums/sider herinde for nysgerrighedens skyld, og selvom der bliver skrevet en masse lort herinde, kommer der også en masse gode ting som har beriget min foldboldviden. Men jeg har også kunne se på bare de sidste 10–12 år herinde at aktiviteten er faldet en del. Måske hvis bold lavede en “ like “ og “dislike “, ville bold få et større publikum. Det virker trodsalt til at være det der trækker. .
Skrevet af Sir , moderator
De har der været men det virkede ikke rigtig. En del af charmen er vel også at det ikke er som alle andre steder?
Dette er en signatur.
Skrevet af VBK - Leeds
Jeg kunne godt tænke mig en notifikation når brugere skriver i en tråd man selv har skrevet i.
Skrevet af The Arsenal fc
Min fejl, sarkasmen til sidst var vidst ikke helt tydeligt. Det er netop skønt at bold ikke hopper med på alle forfærdelige trends.
Skrevet af Sir , moderator
Shit et tryk FCM lægger Horsens. Rimelig vildt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Jannik Pohl har scoret!!!
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Haha ja så kan alt fandme ske.
Dette er en signatur.
Skrevet af stik i rend dreng
Midtjylland trænger til at komme ud til halvleg. Vildt at vi bliver udspillet af Horsens lige nu
Skrevet af Sir , moderator
Gange to.... vanvid.
Dette er en signatur.
Skrevet af MadsThomsen
Den der bliver ikke dømt i en Champions League kval kamp i hvert fald. Der var satme mere kontakt i Onsdags på Kaba end der. Måske var det fordi Bjarke Jakobsen valgte bare at skrige at sine lungers fulde kraft over den minimale kontakt der. Horsens er så til gengæld klart det bedste hold her til sidst i halvegen efter vi lavede to virkelig flotte mål er vi sgu blevet ufokuseret og arrogante. Så får man på munden jo.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Sir , moderator
Sædet må være varmt under Priske med 2x Pohl.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Vildt nok at han scorer de to første mål i karrieren i samme kamp!
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Det er virkelig en fed kamp. Fuld knald på i begge ender. Det havde jeg ikke lige troet inden kamp. Meget underholdende.
Dette er en signatur.
Skrevet af Sir , moderator
Werge og Tøfting i den sene kamp. Det er sgu et nederlag for fodbolden.
Dette er en signatur.
Skrevet af hjst
Friskere og mere seværdig indledning af FCK end ventet herfra. Biel gør det fint nok i ny position.

Kan godt li´ FCN (uden at være decideret fan), men hvis jeg var fan ville jeg sidde uroligt hver gang Yttergaard fik bolden. Vindahl god i målet, men er ikke vild med hans spillen smart ved igangsætninger.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Skrevet af Sir , moderator
Sander Svendsen spiller ikke i OB. Han må da være interessant for nogle superligaklubber. BIF har ingen penge, ellers ville han da passe ind der, men der må da også være andre klubber fx Sønderjydske eller Randers der kan bruge en spiller med mål i støvlerne.
Dette er en signatur.
annonce
0