Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af teleduffe
Hvad mener du overhovedet kan tale for Thorup?


Thorup stod med indgangen til 2013 med et hold, der lå ét point over nedrykningsstregen - mange havde travlt med at dømme Thorup ude og EfB, pga. Thorups kommende skifte til DBU.
En halv sæson og et Thorup-ønsket HH-indkøb senere havde Thorup leveret en 4. plads, en pokalsejr og en spillertrup, der indeholdte/indeholder landsholdsspillere og en spiller, Braithwaite, der indebragte EfB det største salg nogensinde.
Den succes, EfB har p.t. i Europa, er om nogen Thorups fortjeneste, da han, selvfølgelig sammen med sin stab, lavede det fundament, som NF nu flot bygger videre på.
Jeg siger ikke, at Thorup skal vinde, men han er en helt fortjent kandidat til årets træner, selvom han kun var med den halve sæson, og for mig at se må den stå mellem ham og Ove Christensen.

... Endnu engang tillykke med sejren, VFF, det glæder mig at se en rigtig traditionsklub levere.
Skrevet af T(h)om Lee(d)s
Ja, det er da bestemt også flot det han præsterede, men målt på 2013, er det jo bare ikke meget at vinde på en halv sæson.

Mht. Ariel Jacobs så kan jeg slet ikke se hvad han har bidraget med i 2013. Mesterskabet blev vundet ja, men det skete absolut ikke pga. foråret. Og ja, så blev han fyret kort inde i efterårssæsonen.

Men for at vende tilbage til Ove Christensen, så var VFF i januar heller ikke favorit til at rykke op. Det lykkedes alligevel og nu gør han det super flot i indledningen af den nye sæson.

Jeg ved dog ikke hvem der ellers skulle nomineres og Thorup er da et godt bud med dine argumenter.
Skrevet af repos , moderator
Jonas Dahl i Hobro burde have været nomineret. Det han har præsteret med semiprofferne i Hobro i efteråret er imponerende, og kandidaterne står ikke ligefrem i kø til titlen.

Men enig i, at Ove C. bør ligge lunt i svinget. Det er sgu stærkt, det han laver i VFF, og han passer som fod i hose til jer. Hårdt arbejde og klar struktur. Ikke så mange dikkedarer, ambitioner om småspil, tiki-taka og fandens og hans pumpestok. Old school, og det er sgu befriende ind i mellem.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Zola
Det er nu officielt, at vi henter David Boysen.

http://www.vff.dk/sports…avid-boysen

Jeg har ikke set meget til ham i efteråret.

Er det en spiller, der kan styrke vores offensiv, eller er han bare på niveau med Danilo, Tobias og Jeff?

I givet fald kunne vi jo lige så godt have beholdt dem eller givet Jeff flere chancer.
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af T(h)om Lee(d)s
Puha, DKs smukke klub skal da ikke ligge helt omme på side 5.
Skrevet af The-Game
Tjaa det var ingen overraskelse, det var jo bare et spørgsmål om tid. Nu er spørgsmålet så, hvor meget vi kan få for Dalgaard og hvornår Morten Jensen får et par nosser og fyre Auri.

Rent fanmæssigt er vi stadigvæk blandt toppen af poppen, det kan vi være stolte af trods alt.

Men hey fuck det så er et AGF og Horsens næste sæson. Det er cool nok..
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Skrevet af Kemkem
Peter Friis Jensen på en tre-årig kontrakt er sgu en fin handel. Det bliver dejligt med lidt stabilitet på målmandsposten.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af Zola
Kunne Osama Akharraz være et bud på en ny spiller?
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af Kemkem
Kunne Osama Akharraz være et bud på en ny spiller?


Det tvivler jeg stærkt på. En person som Osama og Auri passer bare ikke sammen. Eksemplificeret ved David Boysen, som hurtigt smuttede hjem til Lyngby. Men på den anden siden, så passer han profilen på det som Auri eftersøger - en hurtig og driblestærk kantspiller.
F.C. Internazionale <3 PAZZA INTER AMALA! Har en svaghed for Viborg FF!
Skrevet af MT1896
Jeg genopliver denne tråd, da tråden debatten på thegreenpride.dk lukker. Imorgen gælder det FCN, som vi traditionelt har det svært imod. Til gengæld er Grønning, Deble og Curth alle tilbage.
Skrevet af Eklund
Mener at have læst, at vores chef-scout havde som mål, at lande 2-3 spillere i dette transfervindue. endnu er der ikke sket noget.

Skyldes det evt. at vi har ramt vores max antal spillere i truppen? Noget med at vi ikke har nok af egenavl i truppen til at have 25 spillere...
Skrevet af BeppeBaresi
Nu skriver du 2-3 spillere.. er det foruden Thychosen, Bruun, Park og Keller? Hvis der skal 6-7 spillere ind på et hold som i forvejen fungerede ganske fint, ødelægger det da kontinuiteten.
Hvor ser folk i øvrigt der mangles spillere?
Skrevet af BeppeBaresi
Og Jacob Dehn for den sags skyld!
Skrevet af Topcat
Sjovt nok er det faktisk efterhånden offensiven der ser stærk ud. Park og de nye kanter ser skarpe ud, og hvis Deble ellers kan ramme niveauet, så er vi vel egentlig "home safe" her. Osama kommer vel også tilbage på et tidspunkt.

Jeg savner en forstærkning af forsvarskæden - den har altså set shaky ud de første tre kampe. Jeg tror at Thorsen og Pallesen spillede lidt over niveau sidste sæson, og det samme kan muligvis være gældende for Reese. Rask bliver desværre ikke yngre og Veldmate virker både skrøbelig og usikker. Med nogle langvarige skader i forsvarskæden hos centrale spillere, så kan vi være ret ilde stedt.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af Topcat
Målmandsposten er en separat diskussion. Synes Peter Friis på lange stræk har været "okay", men det kunne selvfølgelig være fedt at lande en klassemålmand, hvis vi virkelig seriøst skal snakke slutspil.

Tror dog ikke det er klubbens plan pt., og i givet fald havde man selvfølgelig gjort det i pausen, da man typisk ikke ændrer målmand fra den ene dag til den anden under igangværende sæson.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af BeppeBaresi
Fuldstændig enig. Forsvaret og målmandsposten er dér hvor der er størst "forbedringspotentiale".

Jeg ser dog ikke klubben gå ud og hente en ny keeper, og forsvaret går pt. nummerisk op med to spillere der kan spille hver plads. Pallesen og Frederiksen til hver sin back, og så med Thorsen som kan dække begge og så Rask, Reese, Veldtmate og Dehn til midten. Her vil jeg mene man godt kunne drømme om en venstreback der frigav Thorsen til højre, og så en midtstopper med kvalitet.
Skrevet af Søren F er gud
Synes nu Pallesen og Thorsen har gjort og gør det vildt godt.
Og det virker da imponerende med Thorsen i venstre side.
En keeper vil være højeste ønske og at Mølby sætter Curth på bænken.
Skrevet af Eklund
er vidst mig der blander tingene lidt sammen, er denne artikel jeg hentyder til: http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/chefscout-vil-finde-tre-nye-spillere-til-viborg/

Men undre mig bare, at vores nye chefscout har afrikanske spillere som sit speciale, mens alle vi har hentet er i DK.
Skrevet af MainCoon
Jeg håber stadig at vi henter en ny målmand. En med større kvalitet end Friis, og så der er noget konkurrence på pladsen. Udover det mangler vi vel ikke noget?
Debat katten (Ja der mangler et (e), men man kan ikke ændre sit navn! Elsker legender > Totti, Iniesta, Maldini, Buffon osv.
Skrevet af Eklund
Jeg så gerne en angriber mere, samt garderinger på back positionerne. Jeppe C og Mikkel V. er skadede på skift og Deble har også sine problemer med bentøjet.

Thorsen og Pallesen er vores stærkeste kort på back positionerne, men der mangler klare alternativer.
annonce
0