Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg synes, vi går ind til sæsonen med en rigtig fin trup.

Grot, Ndione og Leemans har set gode ud i optakten, det giver bredde, og tilgangene virker også fornuftige, selvom jeg håber, at vi i fremtiden også kan finde danske spillere, der økonomisk og profilmæssigt passer ind.


Jeg ser to primære udfordringer inden sæsonstart, den ene er åbenlys, den anden lidt mindre omtalt.

Hvis Tobias og Bakiz er på vej væk, mangler vi afløsere, især på venstre kant. Det giver i øvrigt god mening, at Bakiz gerne vil til København eller Sverige, men skulle Tobias skifte til AGF eller en anden klub i det lag, er jeg fuldstændig stået af.

Vi er rystende usikre på dødbolde imod. Lucas er et stykke fra superliganiveau i feltet, og vi kommer til at få problemer i luftrummet i en del kampe.
Fantastisk aften på stadion i går. Endelig lykkedes det at komme ind og se en europæisk kamp for mig, efter af have glippet dem sidste vi var i Europa. Næst står den på en tur til Færøerne mod en modstander vi bør have en god mulighed for at gå videre imod. Eneste minus i går er at vi jo bør lukke kampen helt med 2-3 mål mere. Den effektivitet må vi gerne finde frem, hurtigt!

Læste nogle løse rygter omkring Lonwijk på twitter i går. Angiveligt Serie A klubber og Borussia Mönchengladbach interesseret. Vil skulle kræve omkring 2 mio. euro.
Læste godt det med rygterne om Lonwijk. Fair pris, selv om han ikke har været god i år.
Det undrer mig, at man mod så dårlig en modstander som Suduva, ikke skifter mere ud. Altså giver nogle af de mere etablerede flere pauser.
Kan vi få 2 mio euro eller i nærheden af det for Lonwijk så er det da bare at sige ja tak.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
Til dén pris er det en no-brainer at sælge Lonwijk. Det ville også vise at Viborg faktisk kan være et ret karrierestep. Afsted med ham.
Enig i at det er ærgreligt at vi kun laver et mål i går, den kamp skulle have været lukket langt tidligere, så man i endnu højere grad kunne have sparet på kræfterne.
Ang. Manglende kantspilere med Bakiz og Bech på vej væk. Hva tænker i om Abnor Mucolli fra Vejle? Det eneste negative jeg ser er prisen som sagtens kunne tænkes er for høj for os.
Grøn i sjælen
+ 10 mio for Mucolli. Det får du nok ikke VFF til at betale.
Det er nogle flotte beløb, der nævnes i forbindelse med Lonwijk - lad os endelig få skudt ham afsted, inden hans præstationer som kant kommer til at fylde for meget...
Efter aftenens kamp virker en manddomsprøve mod West Ham godt nok tæt på.

Nu er der selvfølgelig lige et returopgør på Færøerne, der skal overstås først, men selv om B 36 i deres opgør i 1. og 2. kval.-runde mod hhv. Banja Luka og Tre Fiori har haft et meget forskelligt udtryk afhængig af, om de spillede ude eller hjemme, skal det da ende helt galt, hvis ikke vi på komfortabel vis skal gå videre. Der var voldsom niveauforskel. Skudstatistikken på Livescore sagde 32-1(!) og så var deres ene forsøg vist endda en totalt ufarlig bold, der sejlede langt over mål. Jeg tror, at jeg i min hukommelse skal helt tilbage til nogle pokalkampe mod Rishøj eller Glostrup IF 32 for mange, mange år siden for at finde en modstander, der har været lige så ud- og nedspillet.

En sjov lille sidenote til dem, der går op i klub-trivia er i øvrigt, at den hidtil meget eksklusive klub, der i mere end 20 år blot bestod af Klaus Kærgård og Heine Fernandez - og fik fordoblet medlemstallet med Sofus Berger og Ibrahim Said efter kampene mod Suduva - her til aften fik hele tre nye medlemmer i forma af Jakob Bonde, Clint Lemans og Marokhy Ndione. Det drejer sig selvfølgelig om listen over de spillere, der nogensinde har scoret for Viborg FF i de europæiske turneringer.

I øvrigt flot fremmøde i udeafsnittet. Selv om der nok mestendels var tale om herboende og ikke tilrejsende færinge, tvivler jeg af flere årsager på, at vi kommer til at matche det antal i returopgøret i næste uge.
I øvrigt flot fremmøde i udeafsnittet. Selv om der nok mestendels var tale om herboende og ikke tilrejsende færinge, tvivler jeg af flere årsager på, at vi kommer til at matche det antal i returopgøret i næste uge.


Og med en udekamp mod West Ham lige om hjørnet, så er der nok en del som prioriterer den kamp fremfor en tur til Torshavn.
Leeds supporter siden 1995 (Desværre kun 4 livekampe indtil videre) Sept. 1998 PL Tottenham - Leeds 3-3 Aug. 2002 PL Leeds - Man City 3-0 Marts 2008 L1 Leeds - Bournemouth 2-0 Marts 2008 L1 Leeds - Cheltenham 1-2 ALAW - MOT
annonce