Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja jeg var dybt imponeret!!

Undtagen det sidste kvarter af første halveg så styrede vi jo kampen fuldstændig... Vi har ført vundet på aalborg stadion, men kan sgu ikke huske at vi har været så kontrollerende som vi var i dag !

Og synes de tilbagevendte - Sammy og David R - gjorde det fantastisk, så der er håb for er rigtig godt forår ;-)

Jeg håber sgu det her resultat - eller nok mere måden vi vandt på får nogle af de værste kritikere af indkøbspolitikken til at tie stille et stykke tid.... Hvis man tænker på at vi både har amarante, rask og jesper a ekstra til bagkæden, åslund på midten og jacob O i angrebet, så synes jeg faktisk ikke truppen er helt så ringe endda.... Linderoth har jo også udtalt at truppen er ligeså god som den han havde i Hammarby.

Jeg var også imponeret over Tenger - troede han var færdig, og især som midterforsvar, men han spillede en ganske god kamp.

Og jeg synes egentlig dommeren var rigtig god. Synes udvisningen er ok - han er bagerste mand.

Men alt i alt en dejlig søndag eftermiddag !! Og en spillemæssig præstation som ligger et stykke over det vi har set det sidste års tid.....
Ros til Morten Jensen for at hente en tilsydenladende supertræner.... ;-)
Jo jo, nu er der jo så heller ikke nogen grund til at hoppe helt over i den anden grøft pga en god kamp. Indkøbspolitikken har været for ringe de sidste tre transfervinduer, ligesom Morten Jensen stadigvæk ikke vinder min tillid fordi holdet har vundet een kamp.

Men lad det så være de eneste negative ord på en stor dag.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Når Faxe allerede har udnævnt os til forårets hold i aftenens Onside, går det måske også en smule for rask..

Lad os foreløbig beholde begge ben på jorden og kæmpe som de der warrior poets ;-)
Nej men jeg har bare ikke hørt nogen rose Morten for at skaffe Linderoth som træner..... men med det samme at der ikke kommer nok nye spillere, så bliver han haglet ned....
Ro på nu, vi har vundet en kamp og det er da bestemt positivt. Dog er der lige et par kampe mere der skal spilles her i foråret, så lad os nu lige vente med at udråbe Linderoth til den helt store succes endnu
Jeg roste skam ledelsen for at hente Linderoth og hyldede også hans tilkomme. Det ville du se hvis du kiggede lidt tilbage i nærværende tråd. Jeg har i øvrigt heller ikke altid været utilfreds med ledelsen. Jeg stod faktisk så sent som i 2004 og råbte Morten Jensen ud til udeblokken på Århus Stadion, dengang var han en vellidt mand hos alle fans. Derefter har jeg bare set så mange dårlige eksempler på hans manglende evner som leder at jeg ikke har tillid til ham længere. Ansættelsen af en 2. direktør viser jo også at det delvist har været tilfældet hos en bestyrelse der hidtil ellers har forsvaret MJ med næb og klør. Denne sommer var dråben der hos mig fik bægeret til at flyde over. Man smed en fremragende sæson og efterfølgende muligheder for at bruge den aktivt til at komme væk fra middelmådigheden på gulvet. Og det kostede så Ove stillingen, da han dristede sig til at kritisere ledelsen og sige den mening der på det tidspunkt også var holdningen blandt spillerne og fansne. Tro mig, jeg kender også til ting der ikke har nået offentligheden der på ingen måde taler til MJ´s fordel.

Det var lige et forsvar at hvorfor jeg ikke giver MJ mere ros end jeg gør. Det er ikke et eller andet personligt raid mod manden, som du måske kan dristes til at tro, det er mange ting lagt sammen, hvor jeg simpelthen mener at han er for inkompetent set over et længere perspektiv.

Derudover glæder det mig helt enomrt med sejren igår. Ikke mindst fordi en sejr i første runde og sammenlagt kun 1 point til de to der ligger til nedrykning så langsomt begynder at betyde arbejdsro til trænerteamet og klubben. Man har endelig en mulighed for at begynde at arbejde på længere sigt med truppen, hvilket er helt essensielt når vi står overfor en større udskiftning til sommer.
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Jeg er enig i at Morten på det seneste ikke altid har fået det optimale ud af hans indkøb.... men i modsætning til forrig transfervindue, så er jeg denne gang glad for at vi ikke bare laver en masse panik indkøb. Vi har en ok trup, så det er sgu vigtigt man venter til man finder de helt rigtige spillere...
Og jeg synes salget af Mota var rigtig godt !! Man kan da ligeså godt få penge for en spiller der ikke vil forlænge, især når man i forvejen har andre gode alternativer på den plads. Og dertil var Mota ikke særlig vellidt i spillertruppen.
Dertil er jeg jublende lykkelig over vi kom af med Ove... han var/er sgu det største fjols !!! Han har sgu ødelagt meget synes jeg. Han kom med alle hans latterlige udtalelser fordi klubben ikke ville forlænge med ham. Vi har da en MEGET bedre træner nu...
Men jeg synes sgu Morten før i tiden har gjort det rigtig godt - så synes jeg ikke man skal fjerne opbakningen fuldstændig fordi det kikser i 1½ transfervindue. Synes dog det var fornuftigt at ansætte endnu en direktør, så Morten kan koncentrere sig om det sportslige. Det er jo trodsalt ham der har alle kontakterne til agenterne mv. Så at fyre ham vil sgu være dumt synes jeg - medmindre man har en fuldgod erstatning. Men kan ikke se hvem der skal ha bedre indsigt i spillermarkedet end Morten.
Men de indkøb som vi alle hadede er jo nu blomstret op - og kan ende med at blive ret gode indkøb. Især Popkadze - ham glæder jeg mig til at følge !
Det eneste der er noget lort i VFF er at vi ingen penge har... det er sgu skidt !
At kalde Ove et fjols, og være glad for at vi kom af med ham, er da helt ude i hampen. Havde vi ikke haft Ove, var vi aldrig nået, der til hvor vi var i sidste sæson. Det virker for mig som om, at du bare er hoppet på tudevognen. Hvor det er nemmere at give træneren skylden, end ledelsen. For helt ærligt så kan jeg ikke se, hvad det er Ove har øddelagt. Men faktum er at vi ikke fik de forstærkninger, der skulle til for at konsolidere os i toppen. I stedet for fik vi en masse nødløsninger, nogen af dem kunne ikke en gang bruges pga. spilletilladelse. Så er det sgu da klart at man bliver knortten som træner.
Især når man sæsonen forinden spilled med om bronze.

Det er da klart for enhver at vores ledelse helt klart har fejlet. Vi formåede ikke at bygge videre, på den positive bølge vi var på ved sæson afslutningen. Så hjælper det sgu ikke noget, at man før i tiden har været gode på transfermarkedet, vi kan og skal ikke leve i fortiden. Vi skal fremad ellers blever vi overhalet indenom af de nærmest konkurrenter.


og dertil var Mota ikke særlig vellidt i spillertruppen.


Hvad bygger du det på? og hvad r det for nogle alternativer du hentyder til? Der er da ikke nogen af dem vi har i truppen der tilnærmelsesvis kan det samme som Mota, rent teknisk.
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
Det med Mota har jeg hørt fra pålidelig kilde....
Alternativerne er først og fremmest Sammy - dertil Jacob og Chris. Sammy har måske ikke Mota´s teknik, men han arbejder sgu noget mere for holdet.
Mota var da en god spiller, men hvis vi har fået mellem 3 & 5 mio. for ham, så er det sgu godt vi fik ham fyret af.

Som jeg før har sagt, så har ledelsen ikke fået det optimale ud af især det foregående transfervindue, men kig nu lige på den økonomiske situation. Det gør det sgu ikke nemmere...
Og man smider sgu da ikke en mand på porten fordi han 1 gang ikke får købt de spillere som man måske burde. Og jeg mener egentlig vi fik hvad vi skulle i dette transfervindue. 2 forsvarsspillere som Anders sagde god for. Det var i hvert fald dumt at købe nogle spillere som Anders ikke var enige i.

Men jeg har sgu aldrig set noget positivt i Ove - og der var nok også en grund til at klubben ikke ville forlænge.... tænk lige over det.
"Men jeg har sgu aldrig set noget positivt i Ove - og der var nok også en grund til at klubben ikke ville forlænge.... tænk lige over det."

Aah, tror ikke klubben har fyret Ove fordi DU ikke har set positivt på ham ;) Okay, ved godt hvad du mener dog.

Til sagen:
Du undervurderer Ove totalt når du kan fremhæve at han var et fjols. Hvad bygger du ærligt talt det på udover at Onside piskede en negativ stemning op om hans spillestil?
Ove var manden bag de to mest glorværdige sæsoner i vores historie! Sådan en mand er fandme ikke et fjols set i min bog. Derudover overgør du MJ´s kontakt-netværk og ligeledes igen undervurderer Oves ditto. Det var Ove der havde kontakterne rundt omkring! Det var ofte ham der tog telefonen og ringede rundt. Derfor også bemærkelsesværdigt at se at det med ansættelsen af Flemming Nielsen sidste vinter og dermed delsvist at fratage Ove opgaverne med at hente spillere, at det gik ned af bakke. Tænk over den.
Tidligere var det Henning Petersen og Peter Enevoldsen der gennem kontakter i Danmark hentede spillere som Sennels og Gravgaard. Med de to ude har man også mistet et par Viborg ikoner som ikke bare lige kan erstattes.
Det eneste jeg ikke kunne li ved Ove var hans mangel på at satse mere på de unge og hans forkærlighed for Thomas Frandsen. Men alt andet lige gjorde hans til tider mærkværdigheder os til en medalje aspirant, der sidste sæson i efteråret satte mere eller mindre resten af ligaen til dørs.
Linderoth ser ud som en spændende mand og jeg glæder mig til at se hvad han kan udrette. Især ser jeg frem til et længere kontinuert træk, som jeg har skrevet mange gange før. Hvis vi ret hurtigt kan komme væk fra stregen så kan der komme noget arbejdsro til trænerteamet og så kan det begynde at ligne noget... Men hvordan du egentlig bare partout kan sige at han er en "meget bedre træner" end Ove ved jeg sgu ikke.http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
annonce