Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Burro
Bedste overskift længe set på bold.dk!
Kosovo je Srbija
Skrevet af mernild
Haha ! Jeg får jo kuldegysninger når jeg ser Milijas kasse. Det er for vildt!
Skrevet af SerbianHool
JdW og alle jer andre Wolves fans jeg sad lige og læste et interwiev med Nenad Milijas som blev lavet igår.

"„Вредело је чекати, причали смо много о овом мечу, морали смо да добијемо. Срећан сам пре свега због победе, због нашег менаџера који нас је све време храбрио“, каже Милијаш."

Det var værd og vente på(målet) vi havde snakket meget om denne kamp og vi var tvunget til at vinde. Jeg er lykkelig mest af alt på grund af vores sejr og vores manager som under hele kampen holdte modet højt hos os.

"Ово ми је један од најдражих голова. Већ сам их постизао на овакав начин, али овај ми значи јер сам био под притиском да се упишем у Премијершипу. Надам се да је ово најава добрих вести за наш тим. Срећан сам у Вулвсима, и то није због гола, сјајно ми је од када сам дошао“, додао је некадашњи Звездин капитен"

Dette mål er et af de jeg er gladest for, jeg har før scoret på denne måde, men det her mål betyder meget for mig da jeg var under pres for at skrive mig ind i PL (første kasse). Jeg håber denne oplevelse medfølger gode nyheder for vores hold. Jeg er glad for at være i Wolves og det er ikke på grund af målet, det har været glimrende siden jeg er kommet,sagde den tidligere Røde Stjerne kaptajn Nenad Milijas.

Fortsæt stimen Nenad og Wolves håber virkelig i klare livet i PL!
Røde Stjerne Beograd | Crvena Zvezda Beograd | Red Star Belgrade European And World Champions 1990/91 Delije 1989 Sever http://www.youtube.com/watch?v=daeJgEV0PC4
Skrevet af John de Wolf
Sejt!

Elsker ham!

Han er den af vores nyindkøb som jeg mest har håbet ville få succes. Han har noget som vi ikke har haft hos Wolves i mange år og derfor er det bare så vigtigt at han falder godt til.

En ny Greg Halford, Surman, Hahnemann osv kan man altid finde, men en klassisk midtbanekreatør, med et dommedagskud finder man sjældent.

David Jones der nu er skadet minder en del om Milijas, men han sparker slet ikke nær så hårdt. Det er der vel i virkeligheden ikke mange der gør!

Men en type som ham, gør hele holdet bedre. Det var tydeligt igår, hvor pasningspillet fungerede meget bedre.

Desuden kan jeg godt lide hans personlighed. Stille, ydmyg og villig til at arbejde for at vænne sig til den engelske stil. Heller ingen brok da han sad på bænken.

Det store spørgsmål nu er: Kan han holde standarden? Hans største problem i starten hos os, var at han ofte faldt for meget ud af kampene.

Jeg håber virkelig på, at han kan fortsætte den positive udvikling.Skrevet af SerbianHool
JdW
Er glad for at han er faldet godt til og er glad for at være i England og at der er blevet taget så godt imod ham.

Han havde også i Røde Stjerne nogle kampe hvor man sad med følelsen af at han er faldet helt ud af kampen også lige pludselig går fanden op i ham og han begynder et kæmpe arbejdsraseri, tror og håber at han kan holde niveauet. Wolves er virkelig en af de klubber jeg helst vil se blive i PL stemningen på jeres stadion er helt unik, og hvis jeg nogensinde skulle se bold i PL så ville det blive der.

Han er ikke typen der brokker sig læste et interwiev med ham mens han sad på bænken og det eneste han havde og sige om den sag var at det betød bare han skulle kæmpe hårdere til træningen og ikke udblæse alt muligt..
Røde Stjerne Beograd | Crvena Zvezda Beograd | Red Star Belgrade European And World Champions 1990/91 Delije 1989 Sever http://www.youtube.com/watch?v=daeJgEV0PC4
Skrevet af Fancypants
Fandemig dejligt med en sejr - sad i Sverige og fik kun resltatet på sms - til stor jubel - en mindst lige så god nyhed som, at Muse blev offentliggjort til Roskilde.

Kæft et skud - det må han gerne lave mange flere af, men det jeg faktisk hæfter mig mest ved er, at han i den grad spillede en mere end fornuftig kamp - at han rent faktisk viste sig som den kreatør vi har brug for... Så er spørgsmålet om det er nok med en central midt bestående af ham og Henry - tænker på det defensive. Men Henry har været årets positive overraskelse indtil videre, og hvis Milijas har vænnet sig til tempoet og ikke falder ud af kampene, vil han jo give vores midt, det ekstra...

Med de andre resultater i runden, føler jeg, at det var livsnødvendigt, at vi fik de tre points... Jeg tror simpelthen ikke på, at vi i sidste ende vil se notlob, West ham og Everton i bundkampen i slutningen af sæsonen... Ikke at det vil gøre mig noget, men det er de for "rutinerede" til... Vi skal slå hold som Hull, Burnley og Wigan frem for alt andet.

Håber det bare var den første af flere gode kampe i julemåneden for os!
Skrevet af John de Wolf
Interessant overvejelse omkring midtbanen. Må indrømme at jeg synes Mick skulle vælge en 451 i kampene mod Spurs og Man Utd. Drop Ebanks-Blake, og i stedet lade Milijas spille en "fri" rolle bag Doyle, og foran Castillo og Henry som defensive slidere.

Ja Muse er et fedt band. Hvis du kan lide dem, vil du sikkert kunne lide den her video, fra sidst vi rykkede op i 2003:
http://www.youtube.com/w…TyFgQoHZUqQ
Skrevet af Fancypants
Takker for linket JdW, men det må vente til i aften, for her på arbejdet er det ikke muligt at komme på youtube...

Men ja - Muse er super... Skal faktisk også til London til september og se dem på Wembley... Og så tager vi jo nok også en kamp eller to med derfra ;o)

Kan sagtens forstå hvorfor du mener 4-5-1... Ved bare ikke om det vil være optimalt.. Doyle er en arbejdsmand - helt sikkert... Og ganske habil rent fysisk. Men har er IKKE en Drogba og jeg har svært ved at se ham kunne udgøre et angreb alene mod MUTD og Spurs... Desuden har førstnævnte enorme forsvarsproblemer, rent skadesmæssigt, og det kan man måske sætte mere under pres med to mand foran...

På den anden side... Hvis Milijas igen spiller en brandkamp og kan fungere som spilfordeler og Castillo og Henry kan matche begge hold centralt, vil vi være giftige på dødbolde samt i kontrasituationerne med forholdsvist hurtige kanter i Edwards og Jarvis...

Tror måske helst at jeg så FA give os dispensation fra den tåbelige regel om, at man kun må være 11 på banen ad gangen ;o)
Skrevet af John de Wolf
Ha ha, ja der kunne FA godt være lidt fleksible.

Skrevet af g00n
Nu var jeg tilfældigvis inde og se kampen i lørdags og udover dunderkassen af Milijas var den spiller som imponerede mest nok manden med nr. 4 (David Edwards?), som styrede højresiden fuldstændig. Bolton var helt væk i starten af kampen, og Wolves kunne med lidt held have scoret 3 mål i de første 10 minutter.

2. halvleg startede som den første, det var først i de sidste 10-15 minutter at Bolton var med i kampen - men der var til gengæld også pres på i de sidste 10 min efter Elmander-scoringen, hvor Bolton bl.a. får et mål annulleret for offside efter Hahnemann så noget skidt ud fra hvor vi sad.

Er Hennessey i øvrigt sat af? Jeg undrede mig da noget over at han var på bænken.
Skrevet af Gryphon
Goon

Ja, Hennessey er sat af. Han var ikke fantastisk i de sidste kampe mod Arsenal og Chelsea, og var blevet bænket mod Birmingham. McCarthy sagde, at det var fordi han ville have noget rutine på banen.

Det er heller ikke fantastisk at få 8 mål mod sig i to kampe for en ung målmand, så jeg forstår det godt. Han lader sig jo nok påvirke som alle andre på holdet. Jeg er dog også sikker på, at han nok skal komme ovenpå igen. Hahnemann er måske rutineret, men jeg har nu mere fidus til Hennessey. I mine øjne var han en af holdets stærkeste i begyndelsen af sæsonen.
Out of darkness cometh light
Skrevet af John de Wolf
Måske skulle man holde lidt med kiwierne til VM:
http://paddytheflea.word…cup-finals/

Og så er der startet en facebook kampagne for at få Jody Craddock på det engelske landshold!!!

http://www.facebook.com/…9..1&v=info

Jeg så gerne at vi fik en erstatning for ham i Wolves forsvaret, men omvendt har indsatset fra denne gamle kriger været fabelagtig indtil nu i denne sæson, så...

Skrevet af Fancypants
Kan man ikke bare bytte på landsholdet - så vi afgiver Craddock og får hmmmmm.... lets say Terry igen???
Så vil jeg gerne støtte kampagnen... Uforbeholdent!

Men at kræve Craddock på landsholdet er imo lige så dumt som at hævde at Henry skulle komme på. Ja, de har spillet virkelig habilt, men så er der heller ikke mere at komme efter - og slet ikke i forhold til hvem, de er i konkurrence med om pladserne :o) Tror for begges vedkommende, at jeg kan komme på 15 jeg hellere ville udtage, men det betyder ikke, at jeg ikke sætter pris på deres arbejde i sæsonen.

Jeg må i øvrigt, endnu en gang, holde mig opdateret med kampen i weekenden... Julefrokost igen... Lige nu vil jeg sgu hellere skulke den og så se noget bold ;o) Det er vel ikke for ingenting, at jeg har spenderet i C+...
Skrevet af John de Wolf
Ha ha, ja tror absolut også mest det er ment som en joke, i hvert fald Craddock gruppen.

Nok lidt i stil med Neill Collins fanklubben på facebook som jeg bla er stolt medlem af.

Skrevet af Fancypants
Hehe... "Ja Muse er et fedt band. Hvis du kan lide dem, vil du sikkert kunne lide den her video, fra sidst vi rykkede op i 2003:
http://www.youtube.com/w…TyFgQoHZUqQ "

Den havde jeg ikke set før, men havde forventet at høre Feeling Good, selvom det nu er et cover fra Muse´s side - bare et hamrende godt et af slagsen ;o)

Og der er godt nok nogen spillere, som man nærmest havde glemt... Mark Kennedy for nu at tage en gammel dreng, jeg altid havde et godt øje til... Omend at hans præstationer velsagtens kan sammenlignes med Brøndbys i konsistens :o)
Men takker for linket...
Skrevet af John de Wolf
Så lidt.

Ja det er et fantastisk cover af Nina Simones "Feeling good", men et rigtig godt cover, som ikke minder ret meget om originalen, andet end at begge numre er megafede.

Ak ja Mark Kennedy. Fantastisk talentfuld wing, hvis lidt for store smag for det søde liv gjorde at han aldrig fik den karriere som han burde have fået.

Har faktisk et lidt sjovt klip liggende fra 1994.

Millwall vs Wolves.

Mick er manager for Millwall, og en 18-årig Kennedy lægger op til sejrsmålet:
http://www.youtube.com/w…C7DGPA7DuNg

Et flot oplæg iøvrigt der virkelig viser talentet hos den unge Kennedy.

For et par år siden var jeg så til kamp på Molineux, og så et totalt uinspireret Wolves hold spille 1-1 mod Preston.

Her var Kennedy også med, og jeg kan huske hvordan min sidemand, en bredsidet engelsk Wolves fan i 40´erne på et tidspunkt fik nok af Kennedys "lunten" rejste sig fra sit sæde, og med et brøl der kunne høres helt i Birmingham råbte: "COME ON KENNEDY YOU FAT BASTARD!"...

I øvrigt har han været lidt omkring positionsmæssigt siden han startede karrieren som venstre wing.

Hoddle brugte ham centralt, og nutildags spiller han oftest venstre back, under Dave Jones i Cardiff.
Skrevet af Tarmen Amzarian
Så sgu´ da også og fandens! Chelsea, som er et hold flere Wolves-fans vil huske som en temmelig uoverkommelig mundfuld, sender hele fire spillere til African Nations Cup i januar. Og der er ikke absolut ikke tale om no-names, nej da:

Didier Drogba
Michael Essien
Salomon Kalou
Jon Obi-Mikel

Det som så irriterer her er at holdet i den selvsamme periode skal møde både Burnley og Birmingham, og, afhængig af spillernes afrejsetidspunkt, også Hull...
Græsset er grønt, stregen er hvid!
Skrevet af Tarmen Amzarian
Danmark i gruppe med Cameroun ved VM. God grund til at håbe, at Elokobi kommer med i afrikanernes VM-trup.

Ville ELSKE at se ham i duel med Rommedahl! Mon ikke 100 kg afrikansk muskel der kommer stormende kan få Romme op i gear...


Lidt research afslører at Rommedahl faktisk har været udsat for det før, for Charlton mod Colchester (som Elokobi spillede for dengang). Men ikke i sæsonen 2007-2008 da holdene spillede i samme række, nej, derimod i en pre-season match fra 2004, som endte 2-2. Rommedahl spillede åbenbart rigtig godt, og spillede hele kampen, hvorimod Elokobi kun fik de sidste 6 minutter:

http://www.cafc.co.uk/ne…3443&type=m

Den "Crouch" der bliver skiftet ind er dog ikke Peter, men Ross, en forsvarsspiller som et par år senere meget tragisk blev kørt ned og døde. Colchester har i øvrigt også haft Charles Iwelumo i truppen, og Mustafa Izzets bror, Kemal.
Græsset er grønt, stregen er hvid!
Skrevet af Fancypants
"Det som så irriterer her er at holdet i den selvsamme periode skal møde både Burnley og Birmingham, og, afhængig af spillernes afrejsetidspunkt, også Hull..."

Selvom det er fremragende spillere, der tager afsted på det tidspunk, mener jeg ikke, at de nævnte hold bør have mange muligheder mod Chelski... De har simpelthen vist en skræmmende styrke i år.
Hvad der imo er vigtigere er, at Mutd holder trit med dem over julen, så de er nødt til at spille op til det bedste stadig. Hvis Chelski derimod får et forspring, der er større end det nuværende, kunne man godt komme til at frygte, at de tager en lille blunder i en kamp eller to, hvor de SLET ikke skal!

Tak for stats i øvrigt... Jeg ville umiddelbart også holde på Rommedahl i det opgør i dag - hvis han altså er hurtig nok... Og det tror jeg ;o)
Skrevet af Gryphon
Nu vi snakker om svækkede tophold, så bliver det spændende at se, hvor mange af Uniteds forsvarsspillere, der fortsat er skadede på tirsdag. Det svækker jo ikke just vores chancer, hvis det kun er Evra, der er klar.

I øvrigt virker det som om, at Beattie er på vej ud i Stoke. Mener klart at han burde være en overvejelse værd qua hans erfaring og spillestil. Om ikke andet så i hvert fald for resten af sæsonen. Jeg synes, at man bør overveje at gå lidt på kompromis med både lønloft og youth and hungry policy.
Out of darkness cometh light
annonce
0