Snak

Mere indhold efter annoncen
Skidt de ikke kan vinde med det hold, men sådan er det jo!

Nu gælder det den vigtige kamp på søndag, så ærgeligt den ikke bliver sendt på en af de kanaler jeg kan se.

Så har jeg fået FM10, og lige så snart jeg får fri, skal jeg hjem og starte et spil op med Wolves, og spille hele natten, mens jeg ser Thanksgiving NFL :)
Wolverhampton er min klub...... :)
Har de flyttet kampen til søndag?
Out of darkness cometh light
Er netop blevet færdig med første sæson med Wolves, endte nr.13, 15 points fra stregen, og nåede semifinalen i FA Cuppen, hvor jeg røg ud på straffe, så en godkendt sæson - Håber det sker i virkeligheden også :)

Der står ihvertfald at kampen bliver sendt på Canal + Sport 2 søndag kl.12.55-15.00! Så det går jeg udfra den er!
Wolverhampton er min klub...... :)
Haha b0nb0n

Hvordan kan du spille én sæson på 24 timer? Har du overhovedet sovet?

Venter selv på mit eksemplar af FM, men har tyvstartet hos en kammerat. Første tre kampe i sæsonen var Blackburn ude, Man U hjemme og Chelsea ude. Tak for lort. Selvklart har jeg nul point indtil videre, men det positive er, at jeg kun tabte 1-2 til Blackburn og 0-3 til Chelsea, hvilket alt andet lige da er en forbedring af de virkelige resultater. Tabte 1-3 til United efter 1-1 ved pausen.

Det er desuden noget af en supersøndag i morgen: Wolves-Birmingham, Everton-Liverpool, Arsenal-Chelsea og så lige Barca-Real til at runde af på. Alt skal ses med eftervirkningerne af lørdagens julefrokost. Jeg tror det bliver rigtig godt, men det vil selvfølgelig være allerbedst, hvis vi lægger fra land med tre point mod Birmingham fra begyndelsen!
Out of darkness cometh light
Hehe! Jeg så jo NFL torsdag nat, så kunne spille det meste af natten, og havde fri fredag, så endnu mere tid til at spille :) Ellers ville jeg normalt ikke kun nå en sæson så hurtigt :)

Knap så god start du har fået, men det kommer forhåbentlig når du finder din taktik.

Det er godt nok en god fodbold søndag, men er stadigvæk trist over at jeg ikke kan se Wolves :)
Wolverhampton er min klub...... :)
Så er vi klar til lokalbrag.

Dagens opstilling:

Hahnemann
Mancienne
Berra
Craddock
Stearman
Halford
Henry
Edwards
Jarvis
Ebanks-Blake
Doyle

Subs:
Hennessey
Ward
Castillo
Milijas
Kightly
Keogh
Maierhofer

Mancienne er altså tilbage, formentlig på backen. Halford rykker op som højre midt, mens Edwards spiller centralt sammen med Henry. Castillo er droppet.

Må indrømmer at jeg ikke er begejstret for Halford på fløjen i en kamp, vi SKAL vinde. Hvor skal det kreative komme fra?

Havde hellere set Milijas på venstre, og Jarvis på højre. Omvendt er Halford god i hovedspillet hvilket er en fordel mod Birmingham. Men, altså så skal han vel ikke spille fløj????

Med Castillo ude, kan jeg frygte lidt at vi taber den centrale midtbane, overfor folk som Ferguson og Bowyer. Omvendt kan man godt forstå at Mick prioriterer Edwards i en kamp vi bliver nød til at score i.

Og så er Hennessey droppet. Han kan ikke beskyldes for at have spillet godt i de sidste kampe, og Hahnemann er bedre til at dække feltet end Hennessey, hvilket igen er en fordel mod Birmingham. Omvendt så har Hennessey også reddet vores røv flere gange så dispositionen virker mærkelig.

Nåh, men jeg tipper 1-0, på mål af Doyle.

Come on Wolves!!

Hm...jeg frygter i øvrigt Jerome og Benitez overfor Craddock....!!

Prove me wrong old man!!

For dælen mand!!!! Flot mål, men.....

Mick overlever ikke efter jul hvis vi taber idag....og det bør han vel heller ikke.
Det her var faktisk det værste der kunne ske. Nu kan Birmingham stå stærk defensivt som de er rigtig gode til, og så spille kontra med Jerome og Benitez.

Dumt, dumt dumt.

Fuck Hahnemann er ringe mand!!

Og jeg får lange nosser af Halford.....annonce