Snak

Mere indhold efter annoncen
Sørgeligt, men fortjent nok. Vi producerer for lidt, selvom det gik bedre i anden halvleg.

SEB spillede ikke godt i dag, men han virkede meget tændt. Som jeg ser det er problemet midt på banen. Henry er god og Milijas burde kunne holde på bolden og være en god spilfordeler. Desværre bliver vi for nemt presset til at lave dårlige afleveringer, som er vanskelige at få noget godt ud af.

Jeg tror hemmeligheden er, at forsøge og få noget mere stabilitet ind i holdet, uden så mange udskiftninger.

Jeg begriber heller ikke, hvad Halford gør på højre kant, når Kightly ikke er skadet....
Hvor er det trist! Den kamp skulle være vundet :( Så skidt!

Og meget skidt af Mick, Hennensay burde være blevet på kassen, mærkeligt! Og Halford, tsk tsk tsk!

Nå, op på hesten igen, og vi skal sgu vinde en kamp igen snart!
Wolverhampton er min klub...... :)
Det var noget lort.

Selvfølgelig er sæsonen ikke afgjort endnu, men der skal til at ske drastiske ændringer.

Vi har ikke vundet i 9 kampe, og spillet har aldrig været rigtig godt siden vi slog Fulham.

Er egentlig ikke tilhænger af at vi fyrer manageren, men hvad hule skal vi gøre for at ændre det her`?

Anyway, her er min umidelbare vurdering af indsatsen idag:

Hahnemann: 8
Spillede sig op efter en svag start. Super redning, og flere gode indgreb. Virker mere sikker end Hennessey.

Mancienne - 7
Fik en halvleg, og var hverken specielt god, eller dårlig, men dog bedre på backen end Elokobi.

Berra - 8
Udemærket indsats centralt

Craddock - 8
Kan ikke klage over indsatsen, men dog et par usikkerhedsmomenter som dog mest er udtryk for hans manglende klasse på det her niveau.

Stearman - 8
Ikke så meget at sige.

Henry - 8
Havde det hård på midtbanen, overfor Bowyer og Ferguson, og vandt efter min mening ikke nok, men oddsene var også hårde.

Edwards - 8
Har ikke klassen til den centrale midtbane. Eneste der holder ham fra et 6-tal er, at han arbejdede strålende.

Jarvis - 8
Farligeste mand, og den eneste der virkelig udfordrede. Tæt på at udligne, og det havde været fortjent.

Doyle 6
Enkelt godt forsøg, men fik desværre heller ikke meget at arbejde med.

Ebanks-Blake - 5
Fik ikke meget at arbejde med, men kunne omvendt heller ikke udnytte det han så fik at arbejde med.

Mick: 5
Taktisk mener jeg han fejlede på flere punkter. Dels var der det høje forsvar som gjorde at vi kom unødigt under pres flere gange.
Dels forstår jeg ikke at han holder fast ved et midtbane med Edwards og Henry i en kamp hvor vi skal prøve at holde fast i bolden.
At sætte Ward på banen i stedet for Mancienne, handicappede os taktisk, fordi vi dermed ikke kunne lægge yderligere pres på, ved at smide folk som Maierhofer og Keogh ind i 2.halvleg.
Nåh ja og så har jeg glemt at nævne Halford. TÅBELIGT!!


Det handler udelukkende om selvtillid. I er inde i en dårlig stime, Brum City er inde i en tilsvarende god periode, så det undrer ikke at resultatet svinger til deres side. I må bare knokle på og på en eller anden måde hente den næste sejr, så skal det nok vende lidt igen. Men der er nok ingen tvivl om at i højst ender på en 15. - 16. plads, hvilket i helt sikkert også vil være tilfredse med. Og så håber jeg sgu at klubben bevarer fatningen og giver McCarthy forholdsvis lang snor. Holdet er hans og han fortjener at man giver ham chancen for at vende bøtten.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Er ganske enig. Især fordi holdet er så ungt betyder selvtilliden ekstra meget.

Det var tydeligt at se også i Championship.

Tror egentlig ikke, at Mick ryger ud. Er heller ikke sikker på hvor smart det ville være. Som du siger, er holdet hans. En ny manager ville kun have begrænsede muligheder for at sætte sit præg via januars transfer vindue.

Omvendt kan det langt fra udelukkes at vi ikke vinder over Bolton. Derefter er det ganske muligt at et hold uden selvtillid, får regulære tæv mod Spurs og United, hvilket vil efterlade os mere isoleret i bunden, og dermed øge presset på Mick.


Nu så jeg jer for første gang i denne sæson, og jeg må sige, at hvis jeg var Wolves-fan, ville jeg være virkelig skuffet over Mick McCarthy i dag. Holdet er slet ikke klar til at spille fra 1. minut, og den slags falder altså tilbage på manageren. Jeg havde virkelig forventet at I ville "give it a go", stort set som Brum gjorde fra starten. Jeg synes i hvert fald at MM må tage sin del af skylden for nederlaget.
Tja Mick er heller ikke ligefrem i kridthuset hos størstedelen af fansene efter idag.

Han har aldrig for alvor vundet hovedparten af fansene.

De fleste overgav sig med den overbevisende oprykning i sidste sæson-

Pludselig var det glemt, at spillet flere gange i sidste sæson var decideret ringe, men at ustabilitet hos de andre tophold gjorde at vi bevarede føringen.

Glemt var det, at Mick flere gange i sæsonen langede ud efter sine modstandere blandt fansene, og da han midt i sejrsrusen efter oprykningen endnu engang gav sine kritikere en bredside blev det for de flestes vedkommende ignoreret. Vinderen har som bekendt ret....

Men, har aldrig været tvivl om, at det dårlige spil i flere perioder under Mick, samt de arrogante kommentarer kun behøver en lille krise, for at blive husket af hver eneste McCarthhy kritiker.

Der er næppe heller tvivl om, at Mick ikke har den brede opbakning blandt fansene som en krisesituation kræver.

Et nederlag til Bolton, og efterfølgende forventede nederlag til Spurs og United, og så tror jeg ledelsen bliver nød til at overveje om man kan fortsætte med McCarthy.

Ikke fordi man har lyst til at fyre ham, for han virker til at have ledelsen opbakning, men ganske enkelt fordi en stor del af fansene er ved at være godt trætte af ham.

Selv er jeg lidt blandet. Jeg har været en af Micks største kritikere, men er ikke sikker på. at en fyring er den rette løsning.

Efter min mening blev fejlen begået i pre-season. Vi havde en head-start i forhold til de andre klubber med vores tidligt sikrede oprykning.

Men selvom det var tydeligt for enhver at holdet fattedes rutinerede og etablerede spillere til at bære og løfte det unge hold, så kom den slags spillere aldrig.

Jeg er stolt af, at klubben fører en fornuftigt økonomisk politik.

Men alligevel. En nedryknin vil trods alt koste mere, end det ville koste at sikre et par etablerede navne.

Den eneste vi brugte ordentlige penge på var Doyle, og den eneste der har leveret nogenlunde af de nye er Doyle. Resten er udemærkede, men ikke markant bedre end dem vi allerede har.

Men kort opsummeret, vil jeg opveje for og imod Mick, sådan her:

For:

1. Han ser ud til at have spillertruppens opbakning.
2. Spillerne er hans, og ny manager vil ikke i tilstrækkelig grad kunne præge holdet.
3. Han førte os til oprykning, og fortjener flere kampe til at vende skuden.
4. Vi har spillet god fodbold i flere perioder, dog aldrig hele kampen, og med et par forstærkninger i januar, kan Mick stadig vende skuden.
5. Hvem skal afløse ham? Darren Ferguson? Curbishley? Keegan? Synes ikke ligefrem afløserne står i kø.

Imod:

1. Vi ligner ikke et PL hold
2. Panikudskiftninger efter en halv time, og i halvlegen tyder på at Mick endnu engang ramte taktisk forkert. Det er ikke første gang, at vi ser Mick skifte ud i pausen, fordi spillet på ingen måde har kørt i 1.halvleg. Spørgsmålet er, om Mick overhovedet ser modstanderne an inden vi møder den?
3. Fansenes tillid. Arrogante udmeldinger tidligere har kostet meget kredit. fansene lugter blod, og McCarthy har ikke meget kredit.
4. Det var umuligt for Mick at hente gedigne forstærkninger i de 3 måneder inden sæsonen startede, så intet tyder på, at han skulle have bedre held i løbet af januar.
5. At han udnævnte Elokobi til nøglespiller, og nu gør det samme med Ward tyder på et ekstrem mangel på evne til at bedømme spillere til det her niveau.

Alt i alt er jeg selv blandet. Jeg kan godt lide Mick. Han er arrogant og for meget af og til. Men han virker også sympatisk, og som en der virkelig forstår at skabe en god stemning i truppen. Taktisk virker han præcist som forventet for inkompetent til det her niveau.

Meget vil blive afgjort i tiden indtil jul. Spørgsmålet er om fansene vil vente så længe.

En sejr over Bolton, og acceptable præstationer, herunder mindst 1 point mod Spurs eller Man Utd, efterfuldt af sejr over Burnley, er vel det eneste der for alvor kan vænne stemningen for Super Mick.

Holdet er slet ikke klar til at spille fra 1. minut, og den slags falder altså tilbage på manageren. Jeg havde virkelig forventet at I ville "give it a go", stort set som Brum gjorde fra starten.


@Kramer

Igen, jeg mener at det handler om selvtillid her frem for en fejlslagen taktik eller lign. Et hold som ikke har vundet i en del kampe vil ofte være afventende. Som JdW er inde på, så er der mange unge spillere på holdet, og modgangen hæmmer dem givetvis så meget at de er lette at overrumple, og i hvert fald mister de troen på tingene efter at de er kommet forholdsvis hurtigt bagud. Når der pt. ikke er noget der virker bliver McCarthy nødt til enten at holde fast i konceptet eller prøve noget nyt indtil han finder en løsning (holdet får en sejr igen).
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skulle Mick, er det iøvrigt følgende navne der mest nævnes som afløsere af fansene:

Paul Ince
Curbishley
Kevin Keegan
Darren Ferguson.

Derudover er der flere der har nævnt selveste Graham Taylor!!!!!!!

Kan rigtig godt lide Taylor, men han har så været pensioneret i 6 år..

Når han alligevel nævnes er det ikke uden grund. Trods taktiske mangler, indstallerede han i den grad passion i holdet, dengang i midten af 90´erne da han var manager.

Men mest af alt, forstod han vigtigheden af, at pleje et sundt forhold til fansene.

Prøv, f.eks at se det her klip: http://www.youtube.com/w…RaoDJJStinE

Læg mærke til hans "tilbud" ved 0:20

Han fuldte op på det. Ringede jævnligt tilbage til fans, og forsøgte at forklare sine ideer. Selv, fik jeg personlige breve fra ham to gange, og han engagerede sig enormt i lokalmiljøet, ligesom han hjalp med ting som fodboldskoler osv.

Han bliver naturligvis ikke hentet ud af sin pensionist-tilværelse, ligesom han næppe har lyst til at opgive hyggetjansen som ekspert hos diverse tv-stationer.

Men tanken var nu meget sjov, og Mick kunne godt bruge et PR-kursus hos "Turnip".

Ince, Curbishley og Keegan kunne jeg godt undvære. Ince er slet ikke kompetent nok efter min mening.

Curbishlet gjorde det godt hos Charlton, og har evnerne til at fungerer uden de store midler. Men han virker i mine øjne ikke som den store mandskabsbehandler.

Det taler dog helt klart for, at han førte West Ham til redning da han overtog dem i december 2006, på et tidspunkt hvor de så ud til at rykke ned.

Keegan bliver det ikke. Stor motivator, men takisk ikke det store geni, og jeg er ikke sikker på at det vil passe ham særligt godt, at fungerede med stram transfer-politik.

Kunne dog godt lide hans fodboldfilosofi, og fansene ville elske det offensive spil, med hurtigt spil over fløjene.

Men, nej ham bliver det ikke.

Sidst, men ikke mindst er Fergie jr nævnt. Jeg tror virkelig der er krummer i knægten, men han er bare alt for urutineret til at redde en klub fra nedrykning midt i sæsonen.

Mit eget frække bud er Gerard Houllier. Morgan kender ham fra tiden i Liverpool. Hans erfaring med udvikling af ungdomspillere og hans lyst til at fokuserer på unge spillere, gør ham til en perfekt profil i forhold til klubbens young and hungry vision.

Om han så har de andre evner der påkræves til at redde os fra nedrykning er et godt spørgsmål.

Men, altså nu er Mick jo ikke fyret endnu, og meget kan se inden jul.
Selvom jeg under ham succes, så vil det være noget af en gambling at satse på Ince når han viste nul og niks i Blackburn.

Men ja, lad nu Mick forsøge at løfte holdet ud af krisen.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce