Snak

Mere indhold efter annoncen
Et par aber afsluttede denne tragiske sæson med at invadere banen for at angribe de jublende Wigan fans. Håber vagterne fik fat i dem, så de kan få forbud mod, at vise sig til kamp igen.
Ligaen fra helvede genvinder noget tonserkvalitet næste år, med både Birmingham, Blackburn, Leeds og Notlob i folden. Alle i kamp om at sparke årets højder.
Nu er det bare at se fremad og glæde os til august og en ny start.


Ja, jeg er allerede begyndt at glæde mig helt til en sæson i Championship, selvom jeg ikke er fan af Solbakken. Det skal nok blive helt hyggeligt med nogle kampe der er chance for sejr i.
Græsset er grønt, stregen er hvid!
TC skaffede os 3 point ud af 39 mulige. Det er sgu skidt. Vi er det 3. dårligste hold i PLs historie og har den næstringeste målscore. Nogensinde. Alle, der påstår,at noget har været godt i denne sæson, har ikke de store ambitioner på klubbens vegne.

Vi når snart 1000 sider på bloggen, og jeg tænker, at det måske snart er ved at være et godt tidspunkt at åbne en ny tråd, JdW? Når de sidste poster om denne rædselssæson er blevet lagt op :-). Det ville være rart at få vasket tavlen ren.
Out of darkness cometh light
Det kan du have en god pointe i..

Jeg starter en ny tråd op som passende!

Ikke, at jeg skal have monopol på, at være trådstarter;)

annonce