Snak

Mere indhold efter annoncen
I guuuder hvor er l.... kvinde bold elendigt. Og nu skal vi på en falsk oppustet stemning om hvor stor interessen er for det såkaldte bold. Nej det ikke interessant og landet ikke i euforisk stemning


Hvad med at glæde dig over at pigerne er i semifinalen? Hvis du vil kritisere - hvilket er din fulde ret - så gør det på en saglig måde og på et lidt mere velvalgt tidspunkt!!!
Spursfan siden den første fodboldkamp jeg så i starten af 80\'erne: 3-2 mod Newcastle :-)
I guuuder hvor er l.... kvinde bold elendigt. Og nu skal vi på en falsk oppustet stemning om hvor stor interessen er for det såkaldte bold. Nej det ikke interessant og landet ikke i euforisk stemning

Ikke desto mindre har du taget dig tid til at klikke ind på Kvindefodbold og kaste op i tråden. Flot (fjols)
Fantastisk flot præstation af de danske fodboldkvinder, og det er jo altid skønt med sejre over fodboldstormagten Tyskland. Håber virkelig at dansk kvindefodbold med deres præstationer ved dette EM får sparket døren op til større medieinteresse, tilskuerinteresse og sponsorinteresse for det fortjener sporten.
Hej Bold.dk

Det kunne være fedest hvis i gad at smide denne nyhed ud i strømmen med de andre. Det sender et dårligt signal, at man skal lede efter nyhederne om kvindelandsholdet.

Vh. Spence
Helt enig med ovennævnte kommentar - en sådan nyhed bør fremgå på forsiden sammen med andre nyheder.
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
. Håber virkelig at dansk kvindefodbold med deres præstationer ved dette EM får sparket døren op til større medieinteresse, tilskuerinteresse

det kræver bare at holdet også kan klare trinet op til gode VM og OL deltagelser, så gryden er i kog hele tiden og det har det knebet med desværre, men måske med dette hold.
Enig med Spence! Kom igang bold!

Fed kamp - ser frem til semifinalen.
Ja hvorfor er den ikke på forsiden? Det er den på flere internationale medier, der samstemmende kalder præstationen historisk og fortjent.
Fordi dette er en side for fodbold ikke kvinde kludebold. Hold det lort til en hel seperat side, skulle slet ikke være på bold.dk
Jeg ved godt det er dumt af mig, at reagere på det der, men helt ærligt. Hvordan kan en så historisk stærk dansk sportspræstation fremkalde så små nosser hos jer? Gør Sara Slott, Pernille Blume og Caroline Wozniacki det samme for jer? Hvorfor er i her overhovedet?
annonce