Snak

Mere indhold efter annoncen

Harder forgæves på tavlen i Champions League-finale

Skrevet af bold
fre 25. maj 2018
Pernille Harder kom på tavlen for Wolfsburg, men det rakte ikke til en sejr, da det blev til et 1-4-nederlag til franske Lyon i Champions League-finalen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af maxbakketop
Hende Popp må godt nok føle sig dum.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af Blackmore
"Med et knaldhårdt skud hamrede hun tyskerne i front med 1-0"

Haha! Meget kan siges om det skud, men hårdt var det ikke
Skrevet af Peter Nielsen
to svar (nu 3) i et indlæg om CL finalen, hvor der tilmed er en dansker med som oven i købet scorer..

Stort set alle andre post´s har ingen svar...

For mig ser det ud til at kvindebold burde lukkes, (bold.dk siden, ikke kvindebold som sådan) eller i hvert fald drosles voldsomt ned.
Skrevet af FodboldFest
@For mig ser det ud til at kvindebold burde lukkes, (bold.dk siden, ikke kvindebold som sådan) eller i hvert fald drosles voldsomt ned.

Øhh? Så du vil gerne have mindre udbud af nyheder? Spøjst koncept..
Savner: https://www.bold.dk/fodbold/kampe/standard/
Skrevet af Andfred
Jeg tror han mener damenyhederne skal være sammen med herrernes, på forsiden. Det synes jeg hvertfald de burde. Ingen grund til at gemme det her, og der er allerede så meget andet som de fleste ikke interesserer sig for.

Nedlæg kvindebold, og hav´ det hele samlet under nyheder og diverse dertil indrettede tråde.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Det lovede bold bare ikke ville være tilfældet da de lancerede konceptet. Jeg gider ikke læse nyheder om at Brøndby er tæt på tysk landsholdsspiller, eller hvad nu, og så finde ud af at der er tale om kvindefodbold. Bold skal naturligvis ikke designes udelukkende efter mine ønsker, men jeg tror, at mange vil finde andre steder at læse deres nyheder, hvis det ikke er gennemskueligt om der er tale om herre/kvindefodbold.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Peter Nielsen
Man kunne vel også lave det således at bold.dk indeholdt alle nyheder og lavede en underrubrik der hed herrebold og på den måde sidestillede kvindebold med herrebold.

Personligt synes jeg i hvert fald at det virker lidt sært at sige "nu vil vi satse på kvindebold" og så gemme nyhederne væk fra forsiden. Forsiden bør være for både mænd og kvinder.
annonce
0