Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fifa-48
Kom så fcn køb ham så han bliver guld værd.
Skrevet af Chreller
Det lyder som en meget tynd forklaring eftersom han mig bekendt ikke har haft de store skader i noget tid i OB. Der må være en anden historie?
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
Skrevet af Grevelund
Du brugte ikk lige Martin Bernburg som argument til at i har den bedste læge ?FC København i medgang og modgang !
Skrevet af The Army of yellow 'n' bl
FynskeMaldini

Jeg er så uendeligt ligeglad med dit personlige had til Brøndby og især grundene bag er mig endnu mere ligegyldige. Jeg får bare en god fornemmelse i maven når jeg ser hadske kommentarer om min klub, især når de er så idiotiske som i denne tråd. Så ved jeg at vi betyder noget for hele Danmark og det gør mig glad.
Skrevet af Flam1ngo
Jeg giver dig helt ret i, at folks tvivl, i forhold til denne udmelding, bunder i en negativ holdning til Brøndby. Jeg indrømmer også gerne, at Brøndby er den klub, som jeg personligt ønsker mest ondt i denne verden. Dét har dog en klar årsag og er på ingen måde et blindt had!!! Jeg har været rundt med OB, i mange år, og for mit vedkommende, kan jeg klart sige, at BIF-fans, overfor mig, har været de klart mest utilgivelige i deres opførsel!
Når man oplever at blive skubbet til, spyttet efter, verbalt overfuset og i øvrigt kun med nød og næppe undgår bælteslag og brostenskast, så er det begrænset, hvor stor sympati man kan fatte, for BIF.
I har selv et ansvar for at folk, som mig, virkelig hader Brøndby. Selvom I har mange virkelig gode fans, så har I også en masse halvhjerner, der ødelægger det for jer.
Jeg håber, at det var svar nok!

Er fuldstændig enig! Har været på samtlige stadions i 1 Div. og i suppen og Brøndbys fans er simpelthen bare tågehorn 1 2 og 3 - specielt på faxe tribunen! Har været på Brøndby Stadion 6 gange og har været tæt på at få tæsk alle 6 gange. Der er noget, der er rav-ruskende galt ude på Vestegnen!
Skrevet af The Army of yellow 'n' bl
Flam1ngo

Det lyder som om du skal kigge indad hvis det er hver gang.
Skrevet af FynskMaldini
Verbale tilsvininger har jeg oplevet masser af steder, men på turene til Brøndby, har tingene bare udviklet sig i en negativ retning, som jeg personligt ikke har oplevet, i samme grad, noget andet sted i Danmark.
Jeg er i og for sig enig i, at man skal skelne mellem klub og fans. Jeg tror bare, at det er en ganske naturlig reaktion, at se sig sur på en klub, hvis dennes fans har udvist en ubehagelig opførsel overfor én. Jeg mener reelt, at I har en større gruppe uheldige individer, der ødelægger det for flertallet!
Nationalt: OB!! Internationalt: A.C. Milan!
Skrevet af FynskMaldini
The Army of yellow ´n´ bl

Hvis du ikke gider at høre på grundene, så er det godt nok også svært at ændre dit syn på, at andre klubbers fans hader Brøndby blindt!
På trods af, at du er "uendeligt ligeglad" med min grund til at hade Brøndby, så er jeg naturligvis glad for, hvis jeg har medvirket til at gøre dig glad!
Nationalt: OB!! Internationalt: A.C. Milan!
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg stiller mig op i køen bag alle de kloge hoveder, der i den grad får samlet plus-point på sinkekontoen - igen. Hvor er Brøndby bare dumme, når de ikke gider risikere 7,5 mio. + sign-on og løn på en ny Dalgas, Bernburg eller Bischoff. Det er dybt uansvarligt, at de ikke bare tager chancen, som nogle åbenbart har gjort før dem i klubben. Pinligt Brøndby, pinligt !!
Skrevet af Hekke
mon ikke sponsoreren er gået konkurs i løbet af dagen.
Skrevet af NordDR
I meddelelsen fremgår det ikke, hvad der er årsagen, men tv2.dk erfarer, at det blandt andet drejer sig om et opereret knæ, hvor der ikke er noget brusk tilbage, og flere læger skulle have været inde over beslutningen.

Skriver de på TV2, de tog chancen med bernburg, bischoff..
Skrevet af jesperda
Edit
Jeg tror jeg misforstod et indlæg. Min fejl :)
Skrevet af Slettet(210124201401)
@MIghtyBlues

Ja du gør da dit til at få samlet godt ind på kontoen. Du må ligge blandt topkandidaterne til sinkeprisen.
Skrevet af MIghtyBlues
Valhal,

Ja du gør da dit til at få samlet godt ind på kontoen. Du må ligge blandt topkandidaterne til sinkeprisen.


Fundet dine betonsiloer ?
Skrevet af barcaftw
Som tidligere påpeget et det grundet hans operation tilbage i 10/11 sæsonen, hvor resultatet nu er manglende brusk omkring knæet, hvilket de mener er grund nok til ikke at signe ham.

Lige nu sidder de til forhandlingsbordet med Kahlenberg - en handel skulle være oppe over - skriver Morten Crone og andre med stor Brøndby viden.

Edit: det er dog ufatteligt synd for Emil Larsen. Men Kahlenberg > Emil Larsen - specielt for os Brøndby fans der holder ufatteligt meget af Kalle.
Brøndby og Barcelona. REMONTADA!!
Skrevet af Slettet(461354221212)
Det er sku en sørgelig sag.
Alle omkring Brøndby havde elsket at få Emil Larsen.
Så det er trist hele vejen rundt, og ikke mindst for Emil Larsen selv.
Vi andre er trods alt blot fans. Det er altså Emil Larsens karriere det her, og han må være helt i kulkælderen.
Jeg føler med ham.
Skrevet af Kirch
Mht lægetjekket så har BIF altså en af de bedste læger i DK i Eifil Larsen, som har skaffet Bernburg tilbage...

Eifil Larsen!? Ved du overhovedet hvad du snakker om?
Esbjerg fB, Pokalmestre 2013 Liverpool FC BWA-Danmarks smukkeste stadion http://www.facebook.com/pages/Blue-Water-Arena/137711606265528
Skrevet af JanHalvor
Hvis Brøndby i stedet forhandler med Kahlenberg, så lugter det da for alvor af, at de bruge lægetjekket som undskyldning for at slippe ud af handlen.

Og jeg kan egentlig ikke forstå, at nogle Brøndby fans er forundrede over, at der bliver stillet spørgsmålstegn ved Brøndby-ledelsens troværdighed og vilje til at lyve for egen vinding.

Den nuværende direktør Tommy Håkansson var også ved roret før aktieemissionen, og han er gang på gang blevet taget i løgn og manipulation i medierne om den økonomiske situation i klubben.
Skrevet af Skjold99
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Kirch
Så lad da vær med at kalde ham EiFIL Larsen. Det er sq useriøst!
Esbjerg fB, Pokalmestre 2013 Liverpool FC BWA-Danmarks smukkeste stadion http://www.facebook.com/pages/Blue-Water-Arena/137711606265528
annonce
0