Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af cf srednar
Tag jer nu sammen!
Brøndby har da ikke brug for en spiller i risiko zonen.
7,5 mill er trods alt mange penge og det ville da være skidt, at fyre dem så risiko fyldt af.
Forestiller mig det ramaskrig som ville lyde, hvis han blev skadet.
Det nye Brøndby skal have ro på smækken og udvise rettidigt omhu udadtil.

Fornuftigt Brøndby.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Skrevet af dondyhrs
Naughtydawg...

Tror du har ret, det giver jo ingen mening!
Skrevet af Anders Boe
Det må da være en and, de har nok ikke råd alligevel .....
Esbjerg f.B.
Skrevet af Kevin the King
Også min første tanke... Prisen var alligevel for høj når man kigger budgetterne igennem, og i stedet for at tage den på egne skuldre og sige at man skulle til at handle uansvarligt, ved at hente en spiller man reelt ikke havde råd til, smider man den over på Emil Larsen, ved at sige han ikke bestod lægekontrollen...


Aaaaaarh... Tror ikke du/I behøver male fanden på væggen og beskylde Brøndby IF for at LYVE i en fondsbørsmeddelse. Så vil tingene for alvor blive alvorlige, og så dumme kan Aldo og Co. umuligt være. Selvom mange sikkert håber.

Hvis prisen var et problem, havde man nok ikke indløst hans klausul. Det er jo ikke én mand der står bag, men hele klubben, hvis man køber en spiller for de penge.
Smag mit offerkort!
Skrevet af Jacob77
Gad vide hvordan Emil Larsen bliver modtaget af OB´s fans , nu hvor han klart har vist at han er klar til at dumpe OB for at skifte til et bundhold .
Skrevet af Fussbal 4ever
Ah Jacob77 han ville da have skiftet til en klub som sluttede højere i tabellen sidste år, men han har jo også meldt ud at han ville til sjælland af private årsager.
Skrevet af bvbfan.dk
Hvad fanden er det for en måde at behandle folk på. Hans historik i OB siger alt. Det er virkelig dårlig stil af Brøndby at pumpe det op og så alligevel bakke ud med sådan en svag undskyldning.
Skrevet af KingCoe
Smagløst, hvis det lige gik op for dem de faktisk ikke havde pengene og de så stempler EL som defekt vare.
Skender er KONGEN!
Skrevet af kepewe50
Escape da rygtet går på at Kahlenberg er på vej tilbage og der er IKKE brug for begge to !!!
Skrevet af danielramming
Kan huske, da Djemba Djemba var på vej til WBA, men handlen også røg af denne årsag. Han var ikke den samme spiller efterfølgende..
Holder med OB.
Skrevet af sacds
Det samme skete for Rajko Lekic i 2006, hvor OB (sjovt nok)havde skrevet kontrakt med ham under forudsætning af et bestået lægetjek, som han desværre ikke klarede. Han kom som bekendt alligevel til OB nogle måneder senere - men nu til en betydelig lavere betaling til hans daværende spanske klub. Måske skal prisen på Emil Larsen bare ned...

Men det er godt nok en trist nyhed for Emil Larsen og hans udenlandsdrømme på længere sigt.
Skrevet af danielramming
Eftersom OB formentlig prissætter ham højere end den pågældende frikøbsklausul, så tror jeg ikke det påstået nummer, er med til at sænke Emil Larsens salgspris.
Holder med OB.
Skrevet af RobertTheRobber
@Jacob77

Brøndby endte over OB i tabellen sidst og er på samtlige punkter en større klub.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Duknukem
Der står vel en bedre på trappen, må man formode.
Skrevet af The Army of yellow 'n' bl
Jeg bliver gang på gang imponeret over det blinde had der er til Brøndby.
Skrevet af Kevin the King
Alle sammen...

Brøndby er forpligtet til at oplyse om fejlet lægetjek. Så det gør de. Det er jo ikke for at prøve at ødelægge Emils karriere, men hvis man måtte, havde de nok bare skrevet at "forhandlingerne brød sammen". Det er de ikke gjort, det er lægetjekket til gengæld, og derfor skal de skrive det således.
Smag mit offerkort!
Skrevet af FynskMaldini
Det er godt nok med blandede følelser, at man står tilbage som OB-fan. Jeg går ind for fuld opbakning af klubben, men hvordan støtter man en spiller, der fuldstændig åbenlyst tilkendegiver, at han hellere vil spille i Brøndby???
Jeg kan acceptere, at han bliver i klubben, hvis præstationerne på banen berettiger til det. Han står dog tilbage med et alvorligt tillidsbrud, overfor os fans, og det bliver svært at genoprette. Emil Larsen er mest af alt luft i mine øjne lige nu! Hvis han indgår en ny kontrakt, og får fjernet klausulen, så viser han i hvert fald en vilje til at ændre den nuværende situation. Jeg er dog ikke så blåøjet, at jeg overhovedet tror på, at det sker.

Jeg tror ikke nødvendigvis, at han får den varmeste velkomst på søndag...
Nationalt: OB!! Internationalt: A.C. Milan!
Skrevet af Slettet(210124201401)
Gad vide om der fremsendes en kopi til OB, for det kunne godt lugte over at de måske ikke har penge/mulig playersponsor trak sig, i sidste øjeblik.

Men det bliver spændende at se hans modtagelse i weekenden.

Kom så FCK. Så kan I gøre et forsøg.
Skrevet af Corazón Blanco
Så dumt at have en læge der er OB fan...
Madrid, Madrid og atter Madrid...
Skrevet af FynskMaldini
Jeg giver dig helt ret i, at folks tvivl, i forhold til denne udmelding, bunder i en negativ holdning til Brøndby. Jeg indrømmer også gerne, at Brøndby er den klub, som jeg personligt ønsker mest ondt i denne verden. Dét har dog en klar årsag og er på ingen måde et blindt had!!! Jeg har været rundt med OB, i mange år, og for mit vedkommende, kan jeg klart sige, at BIF-fans, overfor mig, har været de klart mest utilgivelige i deres opførsel!
Når man oplever at blive skubbet til, spyttet efter, verbalt overfuset og i øvrigt kun med nød og næppe undgår bælteslag og brostenskast, så er det begrænset, hvor stor sympati man kan fatte, for BIF.
I har selv et ansvar for at folk, som mig, virkelig hader Brøndby. Selvom I har mange virkelig gode fans, så har I også en masse halvhjerner, der ødelægger det for jer.
Jeg håber, at det var svar nok!
Nationalt: OB!! Internationalt: A.C. Milan!
annonce
0