Snak

Mere indhold efter annoncen
Tag jer nu sammen!
Brøndby har da ikke brug for en spiller i risiko zonen.
7,5 mill er trods alt mange penge og det ville da være skidt, at fyre dem så risiko fyldt af.
Forestiller mig det ramaskrig som ville lyde, hvis han blev skadet.
Det nye Brøndby skal have ro på smækken og udvise rettidigt omhu udadtil.

Fornuftigt Brøndby.
Danmark:Randers FC England:? Tyskland:? Spanien:? Italien:? -kun én klub!!
Naughtydawg...

Tror du har ret, det giver jo ingen mening!
Det må da være en and, de har nok ikke råd alligevel .....
Esbjerg f.B.
Også min første tanke... Prisen var alligevel for høj når man kigger budgetterne igennem, og i stedet for at tage den på egne skuldre og sige at man skulle til at handle uansvarligt, ved at hente en spiller man reelt ikke havde råd til, smider man den over på Emil Larsen, ved at sige han ikke bestod lægekontrollen...


Aaaaaarh... Tror ikke du/I behøver male fanden på væggen og beskylde Brøndby IF for at LYVE i en fondsbørsmeddelse. Så vil tingene for alvor blive alvorlige, og så dumme kan Aldo og Co. umuligt være. Selvom mange sikkert håber.

Hvis prisen var et problem, havde man nok ikke indløst hans klausul. Det er jo ikke én mand der står bag, men hele klubben, hvis man køber en spiller for de penge.
Smag mit offerkort!
Gad vide hvordan Emil Larsen bliver modtaget af OB´s fans , nu hvor han klart har vist at han er klar til at dumpe OB for at skifte til et bundhold .
Ah Jacob77 han ville da have skiftet til en klub som sluttede højere i tabellen sidste år, men han har jo også meldt ud at han ville til sjælland af private årsager.
Hvad fanden er det for en måde at behandle folk på. Hans historik i OB siger alt. Det er virkelig dårlig stil af Brøndby at pumpe det op og så alligevel bakke ud med sådan en svag undskyldning.
Smagløst, hvis det lige gik op for dem de faktisk ikke havde pengene og de så stempler EL som defekt vare.
Skender er KONGEN!
Escape da rygtet går på at Kahlenberg er på vej tilbage og der er IKKE brug for begge to !!!
Kan huske, da Djemba Djemba var på vej til WBA, men handlen også røg af denne årsag. Han var ikke den samme spiller efterfølgende..
Holder med OB.
annonce