Snak

Mere indhold efter annoncen
Kom så fcn køb ham så han bliver guld værd.
Det lyder som en meget tynd forklaring eftersom han mig bekendt ikke har haft de store skader i noget tid i OB. Der må være en anden historie?
Klubber: Folk kan desværre ikke debattere når man skriver hvilke klubber man holder med. Sad but true.
Du brugte ikk lige Martin Bernburg som argument til at i har den bedste læge ?FC København i medgang og modgang !
FynskeMaldini

Jeg er så uendeligt ligeglad med dit personlige had til Brøndby og især grundene bag er mig endnu mere ligegyldige. Jeg får bare en god fornemmelse i maven når jeg ser hadske kommentarer om min klub, især når de er så idiotiske som i denne tråd. Så ved jeg at vi betyder noget for hele Danmark og det gør mig glad.
Jeg giver dig helt ret i, at folks tvivl, i forhold til denne udmelding, bunder i en negativ holdning til Brøndby. Jeg indrømmer også gerne, at Brøndby er den klub, som jeg personligt ønsker mest ondt i denne verden. Dét har dog en klar årsag og er på ingen måde et blindt had!!! Jeg har været rundt med OB, i mange år, og for mit vedkommende, kan jeg klart sige, at BIF-fans, overfor mig, har været de klart mest utilgivelige i deres opførsel!
Når man oplever at blive skubbet til, spyttet efter, verbalt overfuset og i øvrigt kun med nød og næppe undgår bælteslag og brostenskast, så er det begrænset, hvor stor sympati man kan fatte, for BIF.
I har selv et ansvar for at folk, som mig, virkelig hader Brøndby. Selvom I har mange virkelig gode fans, så har I også en masse halvhjerner, der ødelægger det for jer.
Jeg håber, at det var svar nok!

Er fuldstændig enig! Har været på samtlige stadions i 1 Div. og i suppen og Brøndbys fans er simpelthen bare tågehorn 1 2 og 3 - specielt på faxe tribunen! Har været på Brøndby Stadion 6 gange og har været tæt på at få tæsk alle 6 gange. Der er noget, der er rav-ruskende galt ude på Vestegnen!
Flam1ngo

Det lyder som om du skal kigge indad hvis det er hver gang.
Verbale tilsvininger har jeg oplevet masser af steder, men på turene til Brøndby, har tingene bare udviklet sig i en negativ retning, som jeg personligt ikke har oplevet, i samme grad, noget andet sted i Danmark.
Jeg er i og for sig enig i, at man skal skelne mellem klub og fans. Jeg tror bare, at det er en ganske naturlig reaktion, at se sig sur på en klub, hvis dennes fans har udvist en ubehagelig opførsel overfor én. Jeg mener reelt, at I har en større gruppe uheldige individer, der ødelægger det for flertallet!
Nationalt: OB!! Internationalt: A.C. Milan!
The Army of yellow ´n´ bl

Hvis du ikke gider at høre på grundene, så er det godt nok også svært at ændre dit syn på, at andre klubbers fans hader Brøndby blindt!
På trods af, at du er "uendeligt ligeglad" med min grund til at hade Brøndby, så er jeg naturligvis glad for, hvis jeg har medvirket til at gøre dig glad!
Nationalt: OB!! Internationalt: A.C. Milan!
Jeg stiller mig op i køen bag alle de kloge hoveder, der i den grad får samlet plus-point på sinkekontoen - igen. Hvor er Brøndby bare dumme, når de ikke gider risikere 7,5 mio. + sign-on og løn på en ny Dalgas, Bernburg eller Bischoff. Det er dybt uansvarligt, at de ikke bare tager chancen, som nogle åbenbart har gjort før dem i klubben. Pinligt Brøndby, pinligt !!
mon ikke sponsoreren er gået konkurs i løbet af dagen.
annonce