Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Clemme_
Den dag Liverpool, Spurs og andre kommer i toppen af PL igen, vil der være mere fokus på dem, og i vil opdage de lukker lige så meget lort ud, som Wenger og SAF.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Wpee
Skulle han ikke bare være glad for at Evra ikke fik 2 gule kort allerede i 1. halvleg., for slet ikke at snakke om Kagawas "horse collar tackle" der selv i nfl havde givet en straf.

Skrevet af The Blues
Hehe, det da lige godt pokkers. Jeg havde netop skrevet i Wenger tråden, at vi bare manglede SAFs piveri, og så kommer denne nyhed lige bagefter.
Gamle mænd - heldigvis stopper de begge snart, så vi ikke behøver at læse om deres uværdige og hysteriske udtalelser.
Skrevet af Michael-United
For helvede mand! Jeg vidste der ville komme en tråd fyldt med udtaleleser omkring Ferguson og hans kritik. Det er jo taget ud af sammenhæng fra interviewet direkte efter kampen til Sky.

"Med de kontramuligheder vi havde i 2. halvleg burde vi have afgjort kampen. Den sidste pasning var for dårlig. Tottenham arbejdede sokkerne af sig og det skal de have ros for. De arbejdede hårdt for pointet og fortjente det.
Vi blev vant til at de pumpede bolde ind i feltet, og man skulle tro at vi kunne håndtere det bedre" siger en skuffet manager.

Omkring linjevogteren var Ferguson heller ikke tilfreds: "Han havde en chokerende kamp. Jeg er skuffet over præstationen.
Vi husker ham godt fra Chelsea-kampen i fjor da Didier Drogba var tre meter offside uden at det blev dømt"

Det var det han sagde i interviewet. Han bliver spurgt til dommeren og siger sin mening. Han klandrer ikke dommeren for pointtabet, så se nu lidt nuanceret på det, selvom det ikke er ligeså sjovt...

We´ll keep the red flag flying high, caus´ Man United never die! Roger Byrne, Tommy Taylor, Duncan Edwards, Mark Jones, David Pegg, Geoff Bent, Liam Whelan and Eddie Colman - Play on in heaven -
Skrevet af Murat
Hvad ellers er nyt
Galatasaray SK
Skrevet af D.B.R. ©
[Fail]
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(021211222109)
Åhh nej nu igen? Glæder mig til at han går på pension,, der. Altid noget galt,, gamle nar..
Skrevet af Kowaqt
Hvad end den linievogter hedder, så har han fået sig minimum én fan i dag.
Skrevet af J.C
Det er sørgeligt at bold.dk prøver at spinne historien som om SAF er oppe og koge i det røde felt og skyder skylden på dommerne.
Og mere sørgeligt er det når folk ikke tager sig tid til at undersøge, og tænke over hvad der egentlig er blevet udtalt af manden.
Han har jo kun ros til Tottenham.
Og han har jo kun ret i at der var straffe. Men alligevel kommer de gode gamle tudeindlæg, fra folk der har mere travlt med at hade United, end de har med at elske deres eget hold.

Forstå nu at manden bliver interviewet efter hver kamp, og diverse nyhedssider rundt omkring i verdenen har da for længst fundet ud af at det er populært at frembringe artiklerne. Der strømmer jo haters til i stride strømme.

Indrøm det, i ville savne hvis der ikke kom en ny artikel med SAF der "brokker" sig over et eller andet. Hvad skulle i så få tiden til at gå med?
Skrevet af Razz
The Blues, dit niveau plejer at være højere. Stopper du også snart?
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af S4lv4
Måske Man Utd skulle sætte en anden skive på. Det lader til, at den nuværende plade er gået i hak.
Skrevet af Razz
Så længe den er gået i hak på førstepladsen går det nok.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af S4lv4
Bevares. Selv for United-fans må det da snart blive trættende at høre på den gamle mand. Det er jo konsekvent usaglig galde, som manden lukker ud. Det er jo decideret tragikomisk.
Skrevet af RYANSWMAUS
Hans udtalelser skal straffes. Det går snart for vidt.
Skrevet af LiverpoolBoy
Hvor er han pinlig efterhånden.
Ifølge hans eget hovede er alt og alle imod dem når de taber point.
Har utrolig meget respekt for ham som manager. men nu er det ved at være for meget med alle de kommentare efter de taber point..
Liverpool FC . !
Skrevet af Razz
Det er nu ikke videre trættende. Hans udtalelser bliver jo blæst mere op end alle andres i England og på bold.dk tiltrækker de alle tosserne som fluepapir.

Nogen mener endda det vil ødelægge hans eftermæle.

Det virker meget sandsynligt, at han bliver husket for sine post-match interviews og ikke de omkring 50 titler han har vundet som manager.Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af pendlermilton
Big surprice
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af Indies
Ferguson går over grænsen gang på gang ved at pege navngivne dommere ud. Det er uhørt, hvad han kan tillade sig i forhold til andre PL-managere, når det kommer til at kritisere og lægge pres på dommerne gennem medierne.
Skrevet af archos
for engang skyld er mig og min oddskupon helt enig med rødvinstuden. ;)
Aab Liverpool AC Milan
Skrevet af Razz
Indies, Ferguson er jo også den mest straffede.

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
annonce
0