Snak

Mere indhold efter annoncen

Lyngby-kreatør: Ved ikke hvorfor fansene skal tro på os

Skrevet af bold
fre 21. okt 20:12

Lyngbys Rezan Corlu har svært ved at se, hvordan Lyngby-fans skal tro på bedre tider efter endnu et nederlag.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jennerdrengen2
Måske fordi det kun er i felterne det halter for LBK. Mellem felterne er Lyngby jo faktisk gode. Forhåbentlig lærer LBK af sine fejl og bliver bedre i felterne.

Det er nok det troen og optimismen skal ligge i.
FCN
Skrevet af Ajungsled
Pølsen kan ingen tage fra os!! Den er fan’me stadig god!!
Skrevet af UMURUM
Vi kommer selvfølgelig stadig til hjemmekampene. Der er ingen tegn på, at folk har givet op, med de bedste hjemmebane tilskuersnit i årtier, selvom spillet på banen burde have skræmt folk væk. Det er dejligt positivt at opleve, men det er godt nok også hårdt engang i mellem, og i dag må jeg indrømme, at jeg sprang over. Det magtede jeg bare ikke, og desværre fik jeg ret med endnu et nederlag. Men jeg er selvfølgelig tilbage igen, når der bliver spillet på Lyngby Stadion.
Skrevet af Lange
"Lyngbys cheftræner, Freyr Alexandersson, er anderledes positiv omkring sit mandskabs præstation mod OB"
det siger vel alt..

Når man giver 4-5 store chancer væk, igen.. samtidig med at man ikke evner at være kyniske nok. Så bliver det svært! Men det jo sådan det er. Så længe det ser fint ud spillet, så det nok bare de andre der var bedre i begge ender.

Så gode er OB heller ikke. Men Lyngby får dem til at ligner et hold der spiller med om medaljer.
Skrevet af LØMBØ
Elendigt forsvarsspil!
Offensivt er det ikke helt så skidt.
Skrevet af spindoktor
Ja der skal strammes op. Men prøv lige at checke stats på kampen. Helt vildt lavet af LBK på udebane, og tilsvarende flot af OB målmanden.

/spindoktor
Skrevet af Et tu, Brute?
Jeg mener stadig han mangler nogle taktiske greb når 3-5-2 formationen halter og modstanderne måske skal lirkes op på anden vis. Det er blåøjet (no pun intended) at tro at vi kan rykke op, uden at omstille os på analysen af modstandere og stole blindt på konceptet.
Skrevet af Dr Phil
Nu er der vel ikke ligefrem tradition for at man i Lyngby ændrer på hverken spillestil eller fyrer cheftrænere, selv hvis man ligner en stensikker nedrykker, men man kunne vel godt argumentere for at der ville være en ret stor gevinst at hente, ved at fokusere noget mere på ikke at lukke 2 mål ind i snit pr. kamp. Måske endda ved at hente en træner ind, som har knap så naiv en tilgang til balancen på banen, og mere erfaring.

Jeg har fuld respekt for at Lyngby sikkert vælger at tro kompromisløst på deres tilgang til spillet, men så må man jo også bare acceptere at man bliver en stensikker nedrykker.
.
Skrevet af Pedro1
Tilbage til 4-3-3. Lyngby DNA!

5 nede bagved er ikke Lyngby DNA! Stor fokus på lange indkast er heller ikke Lyngby DNA!

Tit dækker de 3 midterste 1 mand og skaber usikkerhed om hvem der har, hvilke opgaver. Igen igår ved 1-0 og 3-0 dækkes der på forkert side og fejlvendt. Ved 2-0, som aldrig må gå ind er der ingen af de 3 stoppere som presser op(tackler) og Kikkenborg står helt skævt i målet.. afslutningen sidder jo ikke engang yderligt.
Amatøragtige børnefejl.. Det opgave skal og kan 2 stoppere løse!

Så ja tak til ny formation!

Derudover har en spiller som Adam S skuffet meget efter han blev “hypet” og andre klubber viste interesse? I en 4-3-3 formation må han lære, at forsvare bedre og vi kan få fyldt bedre op længere fremme i banen og i feltet med en ekstra mand på midtbanen.

Og ja vi har været hårdt ramt på mange parametre, men det har stort set alle hold..

annonce
0