Snak

Mere indhold efter annoncen
Og så undrer Bayern sig over at det har et dårligt image internationalt, endnu et bevis på at de uden sammenligning er den mest usympatiske klub overhovedet!


Det fortæller dog noget om at verden, som udgangspunkt er fuld af folk der aldrig bliver til noget. Kan aldrig være Bayerns problem, derudover er det ikke en slem ting at være usympatisk.
¯\_(ツ)_/¯
Forventer at Klopp smider Judas på tribunen i resten af sæsone inkl. kampen mod Real. Vil hellere tabe til Real end at bruge et Bayern-svin.
Derudover er det ikke en slem ting at være usympatisk.


Du kan kun være tysker med den holdning.
Og så undrer Bayern sig over at det har et dårligt image internationalt, endnu et bevis på at de uden sammenligning er den mest usympatiske klub overhovedet!


Jeg kan virkelig ikke lide Bayern, men det kan da aldrig være deres skyld at Gøtze siger ja. Skal Bayern lade muligheden gå forbi ? Nej, selvfølgelig tager de da chancen, som en hvilken som helst anden klub kunne.

Hvis nogen er usympatisk i denne ligning er det da Gøtze.
United!
Du kan kun være tysker med den holdning.


Så nu er det også negativt at være tysker, eller hvordan skal det forstås ?
¯\_(ツ)_/¯
Føj siger jeg bare!
Idet mindste skifter deres bedste spiller ikke... REUS!
LoL = Mario har en kæmpe fortjenste, at Dortmund er betegnet som en af de bedste klubber i verden. Forstå ikke jeres dumme indlæg. Mario har valgt at tage til Bayern, fordi Bayern er den bedste tyske klub. Også er han født tæt på Munchen. At spille proffesional fodbold på høj niveu er et job, normale mennesker forlader også sin arbejdsgiver fremfor en anden. Menn jeg tvivler på hans udvikling i Bayern. Jeg forstå ikke jeres indlæg om det er dårlig timing. Han vil være meget motiveret for at vinde Champions League med Dortmund.Han vil sikkert spille sin bedste i de resterende kampe. Tak for alt Mario !!!!
England: Tottenham Hotspur Spanien: Real Madrid Tyskland: Borussia Dortmund Holland: Roda JC Kerkrade Frankrig: Lille Danmark: Sønderjyske \"Italiensk fodbold er det modsatte af kunst!\"
Goikoetxea

Det er dig der skal forstå noget!! Det er Dortmund der åbenbart har interesse i at "kaste" historien ud til offentligheden, ikke bayern! Jeg tror Bayern er fuldstændig kolde og egentlig ligeglade med hvornår den transfer kom frem i medierne!!
Danmark - SønderjyskE Tyskland - FC Bayern München
Hmm.. hvis Lewandowski også ryger til sommer, kunne jeg godt tænke mig at se en bosnisk duo i Dortmund i form af Pjanic og Dzeko, selvom det virker noget urealistisk.
Det er noget lort og ærgerligt for tysk fodbold. Men fair nok, han er født og opvokset i de første par år i München. Det ligner ellers bare ikke Götze, når han altid har udtalt sig positivt om BVB og dens fans. Det minder meget om noget Judas og Neuer etc.

Men okay, vil Bayern spare nogle penge og lade Kroos falde ned på den centrale midt, som backup for Schweini og Martinez eller skal Kroos og Götze duellere om pladsen på den offensive? Sælger Guardiola og Sammer spillere som Robben - i så fald kunne Götze spille fløj. BVB kommer til at shoppe stort ind til sommer. De mister både Götze og Lewandowski for minimum 57 mio euro. Bliver i hvert fald spændende at følge. Dzeko kunne eventuelt være en ideel afløser for Lewandowski. Så må BVB tænke kreativt og forsøge at erstatte Götze bedst muligt.

Det er formentlig et lidt uheldigt tidspunkt, at offentliggøre salget af Götze netop i disse dage. Forhåbentligt påvirker det ikke BVB i morgen mod Madrid set med tyske øjne :-) Håber også BVB fans ikke buer Götze ud af banen, da han er Spielgestalter og trods alt skal bære BVB igennem de to kampe mod Madrid. Det er i hvert fald noget af en bombe - faktisk lidt uvirkeligt.
1954 - 1974 - 1990 - 2014 - 2018
annonce