Snak

Mere indhold efter annoncen
P.Gilbert, du har tydeligvis ingen idé om hverken politik eller fodbold. Du taler om demokrati og påberåber dig ekspertviden omkring det politiske billede i Tyrkiet.

MEN - syntes du ikke det er tankevækkende, at valgdeltagelsen er meget højere i Tyrkiet, end næsten samtlige af de vestlige lande ? Det vil sige, at demokratisk set, så er der en større validitet i Tyrkiet, da en meget større befolkningsmængde bestemmer der. Stemmeprocenten i dk til KL var på 71,9, som er noget af det højeste man har set i Danmark i langtid, hvorimod den var på omkring de 90% i Tyrkiet til dette valg. Så du må regne ud, hvilket land der har det største demokrati 😉 I Tyrkiet er det altså flere der er med til at bestemme, hvor der i Danmark er ca. 30% som slet ikke lyttes til.

Så forklar lige "den situation", som du så klart mener ikke er muligt !
Ja, ja. Ytringsfrihed og meningsfrihed gælder kun hvis man støtter de rigtige meninger. Intet nyt under solen.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Typisk EB-segmentet herinde! Det var Gündogan, der kaldte Erdogan for sin præsident. Sæt jer nu ind i sagen forhelvede!

Fem gange årets spiller i Tyskland.

Tysker når de vinder og tyrker når de taber. Det er en ting danskere ALDRIG kommer til at forstå.

Edit: Derudover blev han kaldt en gedeknepper af en tysk politiker. Det er da laaaaangt over grænsen.
The Gunners
@deco ozil.

Jaja brug endeligt stemmedeltagelsen som argument for demokrati. Jo højere jo bedre. Nordkorea og venezuela vil klare sig fint i dit demokratiindex. Selvom jeg ikke har baggrund i regionen har jeg alligevel studset over de massive rapporter af svindel hvor især regimepartiet og en alliereet gik frem i kurdiske områder som der ikke burde belæg for efter en flerårig terrorkampagne hvor kurdiske byer er blevet bombet synder og sammen af en fundamentalistisk krigsforbryder.
Jeg forstår ikke hvordan folk her i tråden tager en arrogant alibispiller og en regulær perverteret massemorder i forsvar.

1) özil udråber sig selv til offer - han er tydeligvis ikke klar oven i bøtten
2) de eneste mørkemænd i denne sag er ozil (plus gundogan) og erdogan - Emre Can afslog fint mødet med terroristen.
3) hvis man støtter terror-erdogans værdier har man intet at gøre i Europa eller på et europæisk landshold
Gylpert har talt. Det er jo ikke muligt at Özil støtter aktiviteterne ved det velgørende arrangement hvor han deltog, og ikke fandt at det var et godt tidspunkt at spytte Erdogan i fjæset.
Med Gylpert-logik støtter jeg selv konservativt-kristne højrenationale, efter engang at have givet en sådan et håndtryk og en blomst, til et lignende arrangement.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Coyg

Vi vil ikke se flere af den type indlæg, du har skrevet til gudsbenådet gøgler!

Med venlig hilsen
Hendrixen
Det kan være svært at diskutere nuancer med en, der er farveblind...
Blot til alle dem der mener at Özil og Gündogan har opført sig helt efter bogen i deres iver at beskrive deres rødder, vil jeg tillade mig at lave en historietime for jer.

Tyrkiet (Dengang Det Osmanniske Rige) og Tyskland var forenede og kæmpede derfor på samme side i 1. verdenskrig. Som en del af "straffen" for at have deltaget på den tabende side blev det Osmanniske Rige splittet op, hvilket en tidligere General i hæren nægtede at anerkende. Hans navn var Mustafa Cemal sidenhen blev han kendt som Tyrkernes Fader eller Atatürk om I vil.

Det tog ham mere end 3 år at samle alle stammer i en deklaration at de nægtede at anerkende de restriktioner som blev dem pålagt, og for at imødegå dette blev prisen blandt andet afståelse af alle øer til Grækenland uanset hvor tæt på Tyrkiet de ligger (blandt andet Rhodos), 70% af udvinding af alle råstoffer/ressourcer i Tyrkiet i 100 år (Til franskmændene) og et meget blodigt slag om Istanbul hvor Englændernde nægtede at afgive kontrollen med Bosporusstrædet.

i 1923 blev Mustafa Cemal så valgt som præsident for Staten Tyrkiet og indførte blandt mange andre ting en lang række reformer.

En af dem var bl.a en sekulær stat der betød af Religion og Politik aldrig skulle blandes sammen, og at militæret til enhver tid skulle være den 3. statsmagt som ville "sikre" landet såfremt landet var truet indefra.

Det er faktisk hele fundamentet for Tyrkiet at Erdogan er ved at pisse godt og grundigt ud med badevandet, han tisser på Atatürks grav og alt hvad han stod for.

Sjovt fordi det jo ikke kræver skide stor hovedregning at regne sig frem til hvornår 100 året efter 1923 er ?

Nu har vi så de politiske spændinger imellem Erdogan og ISÆR Tyskland og så vælger 2 af deres fremtrædende rollemodeller med tyrkiske rødder at stille sig bag en lad os bare kalde ham lettere lysky præsident med en noget skjult agende og for hvem menneskerettigheder betyder intet, og så sige "min præsident" med henvisning til deres tyrkiske rødder ...

hvis de nu havde været så stolte af deres rødder havde de da netop ikke stillet op bag ham...Så havde de da æret gamle Cemal og det han stod for?
@ Blastino

Typisk EB-segmentet herinde! Det var Gündogan, der kaldte Erdogan for sin præsident. Sæt jer nu ind i sagen forhelvede!

Fem gange årets spiller i Tyskland.

Tysker når de vinder og tyrker når de taber. Det er en ting danskere ALDRIG kommer til at forstå.


Så generaliserer du så også lige en hel nationalitets borgere. Det er ikke på et meget højere debat-niveau end det, som du kalder ”EB-segmentet” – eller?

Sagen kørte desuden mest på et tidspunkt, hvor Tyskland ikke havde tabt andet end en venskabskamp mod Brasilien (med et b-hold og uden Özil). Det handlede altså ikke om, hvorvidt de (Özil og Gündogan) var en del af et taber- eller et vinderhold.


Edit: Derudover blev han kaldt en gedeknepper af en tysk politiker. Det er da laaaaangt over grænsen.


Helt enig, men du kan ikke skærme dig over for enkelte idioter. Den ene politiker tegner ikke billedet af et helt lands syn på en person. Der er desuden tale om et menigt byrådsmedlem, der har kommunikeret via facebook, og dem er der også en del tosser af – også i Tyskland.

https://www.tagesspiegel.de/sport/nach-treffen-mit-erdogan-spd-stadtrat-nennt-oezil-und-guendogan-ziegenficker/22602994.html
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
@Muggedreng2

Det er flot, men helt ærligt, det var sgu da det mest ligegyldige sidespring længe set, sagen handler om det tyske pøbelvældes kritik af egen landsholdsspiller Mesut Özil, intet andet. Manden som både er tysk og tyrkisk.

Jeg fortår ikke hvorfor folk er så opsat på at få forklaret egne fejlfulde fortolkninger af Tyrkiets historie og Erdogans handlinger.

Den du refererer til hedder i øvrigt Kemal, ikke Cemal.
Ynkeligt at trække racisme-kortet. Det har ikke en skid med racisme at gøre ! hvis man gør nar af en persons udseende eller hudfarve, så er det racisme. Det her handler om kritik af en spillers støtte af en diktator. At trække racisme kortet pga. kritik af det er latterligt. Özil skulle hellere tænke over, hvorfor mange tyskere reagerer som de gør.
George Best: "In 1969 I gave up women and alcohol - it was the worst 20 minutes of my life." OB Liverpool
annonce