Snak

Mere indhold efter annoncen

Ærgerlig Brøndby-keeper: En fejl af mig

ons 25. aug 2021

Brøndby-målmand Mads Hermansen tager sin del af skylden for nederlaget mod RB Salzburg, hvor han var impliceret i 0-2-scoringen. Læs hele nyheden her
Op på hesten igen. Du gjorde det godt i Østrig
Bare rolig, jeg har laver større drop … hvis det er en trøst
Har kun set målene, men ligner han ikke en juniorspiller? Kender ham ikke, da jeg ikke har set Brøndby meget de sidste 20 år. Han ser meget ung ud og laver to fejl på det andet mål (bolden går nærmest i mellem hænderne på ham).
I øvrigt et grimt stadion med alt det beton mellem de to tribuner (øverste og nederste), som man ser hele tiden på tv. Kunne de ikke hænge nogle flag?
han har faktisk gjort det overraskende godt - en del fine redninger, og generelt sikker i sine indgreb. spillet med fødderne kan han godt forbedre.
Berliner der er ikke for sjov vi kalder det "betonen" ;)
Den nye Mogens Krogh

Corner11

Tror du skal læse lidt op på historien…
What`s the matter Harry?!
@Kissinger hvorfor? Jeg har jo ret. Har stået på nedre C siden 1999, men bor nu i Norge. Hvad er problemet? :) tak for svar!
Corner11 ja det giver mening. Parken er heller ikke for kønt, gad vide hvorfor DK, som er kendt for smukt design, har så to så gammeldags stadions? Kender ikke de andre stadions i DK, men sikkert heller ikke for kønne.
BIF har i flere år haft en dårlig målmand men nu har de ingen !!
annonce