Snak

Mere indhold efter annoncen

Ærgerlig Kent N: Operationen lykkedes men patienten døde

fre 9. sep 2022

Silkeborg-træner Kent Nielsen var skuffet over torsdagens 0-1-nederlag til Anderlecht. Han så dog sit mandskab levere flere gode takter undervejs. Læs hele nyheden her
Det var dog en ualmindeligt morbid analogi.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Men nu en meget almindelig en.
Flot kamp af Silkeborg. Fedt at se et midtjydsk hold spille godt i Europa. Der skal nok komme en sejr eller måske to.
Hold dog op. Det er et helt normalt talemåde. Bare fordi du åbenbart ikke kender den, behøver du ikke blive forarget.
Jeg er nu heller ikke forarget. Is på.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Nå, så nu er vi tilfredse med nederlag igen! det er en vag holdning. Stil højere SIF, kun sejr tæller og at Helenius som anfører igen er tilfreds “med nederlag” er skrup galt. Vi skal have vinder mentaliteten tilbage SIF.
Det var dog en ualmindeligt morbid analogi.

Nå, min første tanke var: For en gangs skyld en meget spot-on & rammende brug af en talemåde, som alle kender, og mange bruger.
Helt enig!
Vh MrMaaGoo. Silkeborg siden 1993. Liverpool siden 1979. Dortmund siden 2005.
Når selv mr. Silkeborg - Morten Bruun - i kommenteringen til slut i 1. halvleg udtaler at det for den neutrale iagtager må være en ualmindelig dårlig fodbold kamp at se på så siger det selvfølgelig rigtig meget om Anderlecht der virkelg var ringe i 1. halvleg som hjemmehold og tidligere storhold og trods alt var de det bedre i 2. halvleg der retfærdigjorde at de vandt kampen.

Men det siger satme også noget om Silkeborg venner! Den flugtning Helenius slet ikke rammer er sgu meget sigende hvor ringe det var SIF diskede op med, for det er sgu´ ikke særlig tit man på det her niveau ser så ringe teknik og dårlig organisation som det SIF diskede op med. Imodsætning til Anderlecht så forblev man på samme lave niveau kampen igennem og tabte derfor fortjent.

Der er mange måder at tabe fodbold kampe på for ser man på resultatet så er et 1-0 nederlag på udebane til Anderlecht hæderligt og absolut ok, men ser på kampen og hvor mange muligheder et hold med energi og teknik havde haft imod et Anderlecht der jo ikke gad løbe i hele 1. halvleg så var det lendigt det SIF præsteret. Totalt blottet for mod, kreativitet, vildskab og agressivitet som man bør diske op med når man repræsenterer DK i Europa.

Jeg kan ikke se SIF få nogle points overhovedet med det her spil og vil formentlig konkurrere med de 2 andre hold om den pinligste kamp af et dansk hold i Europa i år selvom de med Helsinki kampen allerede er i top.
jeg har ikke set kampen men bare hørt diverse anmeldelser af den og det lyder for mig som om, at du er god og grundigt afmarcheret i dit sortsyn
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
annonce