Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bio
@ fodboldsmølf
Jeg prøvede faktisk på at være professionel og undgå at være personlig.
Ja, men humlen er at min teori - hvis jeg har ret - vil prelle af på ´personen´, men måske hjælpe andre til at forstå hvorfor der optræder alle disse nedladende outbursts i ´personens´ indlæg.

I øvrigt har vi jo alle sammen større eller mindre tendens til at optræde selvtilstrækkelige og nægte at høre på andres indvendinger.
ALLE SAMMEN.
Diagnosen skizofren kommer først frem af skuffen, når en person slet ikke forstår, at han selv kan være en del af problemerne.
Og jeg synes (som ansat i ´den genre´ - siden vores erfaring nu partout skal understreges :) ), symptomerne hos ´personen´ i denne tråd er helt typiske.

Men du har ret i, at jeg ikke havde behøvet at ´røbe´ det.
Det var lidt skolemesteragtigt (vist desværre ofte typisk for os i sygdoms- og plejesektoren).

I stand corrected !
Skrevet af Sule12
NiPuto

Hvis det ikke allerede står klart for dig, så vil jeg forsøge at forklare dig hvorfor folk her går i clinch med dine indlæg. Du starte med at komme med en påstand om at du tror en del lande, Østrig inklusiv, undervurderer DK, ikke forbereder sig tilstrækkeligt på opgaven og generelt ikke kender DK. Når du så udfordres på denne påstand, så bruger du først det argument at du altså har arbejdet i Tyskland og på dit kontor kendte folk ikke så meget til dansk fodbold. Dernæst langer du ud efter os andre og siger, at vi ikke virker særligt berejste mv. Du er altså ikke den eneste herinde, der har boet i Tyskland eller været godt omkring i verden og diskuteret fodbold med folk. Men dette er også ligegyldigt, for det østrigske trænerteam er ikke en tilfældig tysker på et kontor, så vi forventer selvfølgelig at de går professionelt ind til det nok sværeste opgør i deres VM kval gruppe.

Derefter oplyser du os alle om, at du taler ud fra din erfaring indenfor fodboldfaget, men du nægter imidlertid at specificere yderligere. Derfor virker dette indspark bare som et kikset forsøg på at skabe "credibility".

Tror du det er helt utænkeligt at andre her på forum også har indblik i den moderne fodboldverden og samtidig har rejst lidt rundt i verden? For så er der ingen grund til ikke at lytte til hvad andre brugere har af holdninger. Men du virker bare langt mere interesseret i at grave dig længere ned i din skyttegrav!
Skrevet af Slettet(270000221401)
@Niputo

Nåårh, du mener bidrage på den måde som du gør? Ja, det er virkelig efterstræbelsesværdigt ;-).
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Skrevet af tue69
Bold.dk skuffer aldrig. Det er vildt, som debatten udvikler sig.

Jeg gider egentligt ikke købe mere ind på debatten end hvad jeg allerede har gjort, men det kan da godt undre mig, at man relativt ofte støder på "Jeg har kendskab til erhverv X og forhold Y, men vil ikke udtale mig mere herom"-finten.

Hvad forventer man egentligt at få ud af det? Hvorfor overhovedet bringe det i spil, hvis man ikke vil bakke det op? Validiteten at det udsagn kan findes på samme sted, som hvis jeg skrev at jeg var statsminister.

Ikke at det skal afspore debatten (vi er vist efterhånden kørt i grøften alligevel), men man kan jo godt spørge sig selv, hvad i alverden man havde regnet med, når man spiller erfaringskortet i en småophedet debat, uden at konkretisere yderligere.

Det er internettet for fanden.
Skrevet af Sule12
Tue aka MetteMor

Kan vi ikke snart få lov at gå på restaurant igen? Be be...
Skrevet af tue69
Sule

Nej! Sidst jeg var til EU topmøde mødte jeg en tysker, der ikke vidste hvem hverken Kasper Hjulmand eller Daniel Wass er, så nu holder jeg landet lukket, så de ikke kommer rendende herop på ferie. Så må det koste en restaurant og et værtshus i svinget, bare de prøjsersvin kommer ned med nakken.
Skrevet af Stagger Lee
**Kære debattører
I spilder jeres tid, for I får ikke (næppe) hul på NiPutoCasos skal.

Niputo fremviser tydelige symptomer på det, vi populært kalder skizofreni.
En tilstand som er karakteriset ved, at personen (vi undlader at bruge ordet ´patienteten´, som har en negativ klang) sætter sig selv i centrum af verden og IKKE FORSTÅR, at nogen kan være uenig med ham. Ikke forstår hvorfor nogen stiller spørgsmålstegn ved hans udlægning af verden.
Denne manglende accept resulterer næsten altid i et traume, hvor personen bliver aggressiv og nedladende overfor de tydeligvis provokerende omgivelser, der bevidst modsiger ham og hans åbenbare sandheder.
Det er desværre karakteristisk at personen IKKE kan indse, at hans opførsel er uhensigtsmæssig.

Humlen er - hvis jeg har ret i diagnosen - at I ikke får nogen forstående reaktion fra Niputo.
Reflektioner som "Det var da pudsigt, så mange der er uenige med mig. Mon jeg skulle tage fejl?" - har ingen mening for en skizofren.
Den typiske reaktion er noget a la "Hvorfor er de alle sammen imod mig? Hvorfor har de dannet denne sammensværgelse mod mig?"

**Kære NiPutoCaso
Dette indlæg er IKKE ment som et angreb på dig.
Som jeg anfører er det MIN teori, og den kan sagtens være forkert.

**Og til generel orientering:
Skizofreni kan groft sagt skyldes en af tre faktorer (ofte kombineret)
-Nedarvet ´fejl´ (udlagt med flertallets ´normalitetsgrænse´)
-Ubevidst tillært egenskab (tilstanden er et fortrinligt forsvar mod en fjendtlig omverden - man lærer sig ´abesyndromet´: ikke-se-ikke-høre-ikke-føle)
-Bevidst tillært egenskab (man troller - ifald er det pissegodt gået af Niputo i denne tråd - stor respekt ++).


Det var dog et ualmindelig fejlagtig og komplet nedværdigende forsøg på at forklare en tilstand, som alle mennesker, i mere eller mindre grad, har som en del af det, man kalder psykiske forsvarsmekanismer. Ikke at det overrasker mig det mindste, for det falder fuldstændig i tråd med behandlingsspykiatriens konstante forsøg på at sygeliggøre mennesket i en sådan grad at der nærmest ikke er noget rum for forskellighed. Nu skal brugerne på et fodboldforum så åbenbart også udsættes for denne påståede sandhed, som trives i bedste fornægtelse i det danske samfunds største magtapparat, hvor man under en pseudovidenskablig forestilling prøver at styre normalitetsbegrebet i sådan en grad at mennesket til sidst ikke kan genkende sig selv i andre mennesker.

Jeg vil venligst bede om at man ikke betragter ovestående som nogen som helst sandhed i forbindelse med den tilstand, som kaldes Skizofreni og som i øvrigt er en debat, som overhovet ikke burde befinde sig et fodboldmæssig forum.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Slettet(130242211306)
Man kan altså ikke diagnosticere folk ud fra et internetforum.

Slet ikke på folks holdninger omkring en fodboldkamp.

Men det er sgu da meget sjovt at der er forskellige "typer" på internettet.

Tænk, hvis alle bare var fuldstændigt """"normale"""" på internettet.
Skrevet af Snolsen
Stagger Lee
Det var en virkelig velformuleret måde at beskrive hvordan vi tit fejlfortolker hvad normalen engenligt er for en fætter.
Skrevet af Stagger Lee
Takker
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af pinkfloydhomer
Synes der er blevet lidt stille blandt haters?
Skrevet af D.B.R. ©
Hvem?
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af NiPutoCaso
Så, der var sådan en skizofren, uintelligent lystløgner, herinde igår og forgårs, der sagde nogle helt vanvittige ting, der godt kunne fastlå at den idiot ikke ved noget som helst om fodbold, geografi og/eller demografi.

Godt at i, i samlet flok, fik lukket ned for ham, han var da til grin at høre på, hva.
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af pibbles|FCBayern
Nu har jeg fulgt med i tråden. Og det du prøver at hentyde til er ikke eksisterende i tråden.

Du snakker om at Østrig ikke ville forberede sig på Danmark osv. Det er det som folk går dig i rette med. Ikke om Østrig er dårligere eller bedre end Danmark.

Dit generelle niveau er lavt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce
0