Snak

Mere indhold efter annoncen

12 FCK-karantæner efter baneløb ved guldfest

fre 16. sep 2022

FC København har uddelt 12 karantæner, efter mange fans løb på banen, da FCK vandt mesterskabet mod AaB i Parken. Læs hele nyheden her
Stærkt! Næste gang i spjældet med dem! Voldspsykopater.
Nu skal vi også passe på det ikke bliver engelske tilstande hvor man ikke må stå op, eller drikke øl.
Selvfølgelig skal man ik løbe på banen. Men et mesterskab er lidt specielt. Følg folk ud igen, værre er det ikke.
Nu skal vi også passe på det ikke bliver engelske tilstande hvor man ikke må stå op, eller drikke øl.
Selvfølgelig skal man ik løbe på banen. Men et mesterskab er lidt specielt. Følg folk ud igen, værre er det ikke.


Det er så dumt skrevet, at jeg ikke kan forestille mig at du har tænkt det igennem, før du har postet det. Flere af idioterne der løb på banen angreb vagter, fordi de prøvede, med rette, at få folk ud fra banen.
Orlaj

Følg folk ud igen, værre er det ikke.

Ha.Ha. Ja, ingen problemer med at følge maskerede hooligans ud igen, når der er tale om personer der kun er ude på ballade.
De har altså fundet frem til 12 ud af 200 baneløbere
Det er godt nok ikke imponerende
De har fundet flere, men valgt kun at straffe dem, der ud over at løbe på banen i et øjebliks eufori optrådte voldeligt eller farligt.

Det er da en fin balance.
Det er da en fin balance.


Er det?

Man meldte jo meget håndfast ud før kampen at man på ingen måde ville tolerere baneinvasion, og truede også på forhånd med straf til dem som ville gøre det. Nu vælger man så udelukkende at straffe dem som BÅDE løb ind på banen og opførte sig som psykopater.

Det er sgu da noget fesent, også i forhold til næste gang FCK eventuelt skulle vinde et mesterskab, hvor denne mangel straf næppe ligefrem virker afskrækkende. Det skal jo i øvrigt også ses i sammenhæng med hvordan man fra fodboldens højere magter netop har krævet at der sættes hårdt ind mod baneinvasioner.
.
"De har fundet flere, men valgt kun at straffe dem, der ud over at løbe på banen i et øjebliks eufori optrådte voldeligt eller farligt."

Jeg har virkelig svært ved at tro på, at de har sendt afgifter eller karantæner afsted mod en enste af de baneløbere du nævner der. Jeg tror derimod at det er dem der har løbet rundt og filmet sig selv inden på banen, for så at lægge det ud på SoMe, som de har taget fat i.

Jeg tror ikke på at hverken Bif eller Fck tør rører ved den gruppe af fans. Det problem tørre de af på politiet, så de ikke selv står med balladen.
Roberto Baggio - Il divin codino F.C. København siden 1992
Roby Baggio10: det er så forkert.

For man har netop gået ind og fjernet de "farlige" fans, også der for der har været så lidt ballade omkring fck på udebane afsnit i over et år, uden en eneste anholdt.

de største problemer har været et par tifo der har været mindre heldige og så de tumper der løb på banen !
Slotved

Nu ved jeg godt det kun var Brøndbys skyld, men måske lige at stramme den at mene at jeres udebaneafsnit har været uden ballade i over et år :-)

Ot: Synes det er fint at FCK kigger på de enkelte situationer og ikke nødvendigvis straffer dem der løb på banen i ren glædesrus. Dem der var voldelige skal selvfølgelig straffes, men fint man ser igennem fingre med det andet.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
annonce