Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BoroDane
Agf kan give de karantæner de har lyst til. Og vi har ikke brug for dem på stadion. Men det må politirapporten jo afgøre. Kastet du sten efter modstanderne så har du ikke noget at gøre på Aarhus Stadion. Og så er det ligemeget hvor du har gjort det. Ingen vil savne dem.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Juniorx
AGF gav jo livstidskarantæne til ham/dem der kastede noget ind i Stages lejligehed.

Det er noget Vestegnshalløj at man forsvarer fans latterlige opførsel uden for banen.

At kalde det latterligt er jo fair nok, mindes bare ikke at have læst nyheder om tiltag mod de personer der laver ballade i BIF, og det er jo kun de få så de må være til at finde, hvis man vil.
Men send gerne et link med de mindst 5 tilfælde af stenkast som har givet karantæne.

BIF forsvarer deres fans, da de samme tåber udenfor er dem der laver stemning indenfor. Det har endnu ikke været en økonomisk ulempe at gøre noget ved problemet.
Skrevet af Jaaja8000
Mig bekendt har samtlige 15 karantæne i forvejen, men de kan da godt give dem endnu længere karantæne, hvis de har lyst til det, ja. Så kan man spørge sig selv hvad det skulle hjælpe, når nu de har angrebet en bus fyldt med hooligans, på trods af en stadion karantæne. Det er jo netop min pointe, det giver ikke meget mening at straffe folk med stadion karantæner, når deres gerning ikke har noget med stadion at gøre. Skal vi så også til at straffe tilskuere som tager i byen og kommer i slagsmål på A-bar kl. 3, med en stadion karantæne? Umiddelbart giver det bedre mening at straffe folk med stadion karantæne, hvis de bryder reglementet på stadion, men du har da ret i at AGF kan lange karantæne ud til dem de vil.
Skrevet af steen27
Ingen af klubberne eller DBU har reel vilje til at gøre noget ved problemet med voldelige og truende fans. Selv ved landskampene er det begyndt nu.
Det er jo mest BIF og FCK, men andre klubber kan sagtens være med. Fælles for alle er at de intet reelt foretager sig. Intet som gør en forskel. Intet som standser problemet.
Og her peger pilen primært på DBU, som burde steppe op og sætte langt strengere rammer op for acceptabel adfærd for fans. Men DBU fortsætter passiviteten sammen med klubberne. Og jeg kan garantere for at der ikke går mange uger før vi har næste episode.
Det er blevet utrygt at gå til fodbold i rigtigt mange byer, desværre.
Og så undrer nogle tosser herinde sig over at mange familiefædre ikke ønsker at tage ungerne med til fodbold mere...
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af BoroDane
Jaja;

Det giver fin mening at sende et signal om, at sådanne neandertalere aldrig kommer på stadion igen i deres liv. Det afskrækker forhåbentlig andre fra samme opførsel. At du vil sammenligne det med et slagsmål i byen må stå for egen regning. Det er direkte sammenhængene med kampen. De personer skal bare aldrig blive en del af AGF. De vil ikke blive savnet.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af klykke
@Jaja

Du har ret i at hvis de har karantæne fra stadion, er der ikke meget mere AGF kan gøre.

Men fedt du ved de alllerede har det.. kender du dem, eller er du ee af dem?
Skrevet af Juniorx
Hvis de har karantæne og det som i dette tilfælde foregår 1 km fra Stadion, kan jeg heller ikke helt forstå at AGF skal blandes ind i det, så er det en ren straffesag. Det gælder jo det samme i BIF osv. Læser bare sjældent nyheder hvor BIF tager rigtig afstand fra det der foregår udenfor stadion.Skrevet af Jaaja8000
Boro: Min sammenligning i byen gik på at folk der havde været på stadion og kommer i slagsmål i byen, ikke bør straffes med stadionkarantæne, men efter gældende dansk lovgivning, ligesom 15 mand som ikke en gang har været til kampen, der kommer i slagsmål med en bus hooligans, bør straffes efter gældende lovgivning, i form af bøder, fængselsstraffe eller hvad politiet nu vurderer er passende. Det mener jeg giver bedre mening.

Steen: Er sådan set nogenlunde enig i, at der ikke bliver gjort vildt meget. Paradokset og problemet for klubberne er jo, at de fans, som typisk står for gang i gaden, er de samme fans, som mange udefrastående i samfundet insisterer på ikke er fans, men bare voldsmænd. Faktum er bare at hvis klubberne udelukker Alpha, Nysir, Urban Crew osv. som står for organisering af tifo og fanscenerne generelt, fra sine kampe, så udelukker klubberne den organiserede stemning til sine kampe, hvilket man bestemt ikke er interesseret i, da det forringer klubbernes produkt.
Skrevet af klykke
@Jajaa

Så det er simpelthen hooligans der sad i bussen? Du ved godt nok meget om situationen.
Skrevet af BoroDane
Du kan slet ikke se forskellen i et værtshusslagsmål og så det at kaste sten efter en modstanderbus umiddelbart efter en kamp? Og om det så var Putin der kørte bussen, så skal de personer aldrig sættes i forbindelse med AGF, hvorfor klubben ikke har nogen interesse i, at de kommer på stadion igen. De har brugt AGF som en undskyldning til at lave ballede. Og hvor ved du fra, at bussen var fyldt med hooligans?
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af DetHvideSnit
Bussen var ladet med Hooligans, simpelthen?! Haha ... tror sgu aldrig jeg har set én RFC-hooligan, så en hel busfuld på vildveje i Tangkrogen er da vildt :-D

Hvor er det bare dumt.

KSDH!
Skrevet af Jaaja8000
Dethvidesnit: Du interesserer dig nok bare ikke så meget for fantingen :) de har haft en hooligan gruppe i mange år efterhånden. Deres banner hang også på gelænderet på stadion, ved siden af det klassisk hooligan logo.
Skrevet af Jaaja8000
Biro: Nej, ikke ifm. diskussionen om hvor vidt noget bør udløse karantæne til et fodboldstadion. Det giver sig selv, at det AGF bør klandres for og holdes ansvarlige for, er deres afvikling af en kamp på stadion. Hvad der sker en time efter en kamp, væk fra stadion, af folk som ikke har været på stadion, er ligeså lidt relevant for en stadion karantæne, som et værtshusslagsmål, og bør aldrig nogensinde blive AGFs ansvar, men derimod politiets ansvar.
Skrevet af TheUnitedWay
De fjolser skal på ingen måde på stadion igen! Heldigvis er 99% af GF-fans med på at det er sådan det forholder sig.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af 100% AGF
Jeg kan sagtens se hvad du mener jaja, fordi hvor er grænsen så for hvornår man er AGF fan og bare Alm. Civil.

Onsdag nat nede ved åen kommer der en person i klammeri? Han er blev set på stadion før, er han så også AGF fan? Og skal han sp også udelukkes?
Hvor går grænsen? Og hvem siger disse personer var AGF fans? Sang de slagsange samtidig?
Skrevet af BoroDane
Onsdag nat nede ved åen kommer der en person i klammeri? Han er blev set på stadion før, er han så også AGF fan? Og skal han sp også udelukkes?


Du kan slet ikke se forskellen på det og så at angribe en fanbus fra modstanderholdet umiddelbart efter en kamp? Du mener i ramme alvor at det er det samme? Selvfølgelig har den her episode en direkte sammenhæng med kampen og derfor bør disse neandertalere aldrig komme ind på stadion igen. Vi gider simpelthen ikke kendes ved dem.

Og lad os bare slå fast: det er ikke en “fanting” som JaJa så gerne vil gøre det til. Det er en flok underudviklede retardoer ingen ud over dem selv vil kendes ved. Og det handler jo ikke om at smide alle de fangrupper ud som bliver nævnt, men de personer der fanges i at lave ballade. De er ikke fans. De er skadelige elementer der skal udryddes.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Jaaja8000
Jo, det er en fanting og det er man nødt til at have et kendskab til fanmiljøet, for at kunne vide og diskutere. Du mener ikke man skal udelukke de grupper, hvis medlemmer også er indblandet i gang i gaden, men samtidig vil du have udelukket gruppernes medlemmer, som er indblandet i gang i gaden. Det kan ikke lade sig gøre. Din logik er at der er de inkarnerede fans og så er der de neandertalende, som laver ballade. Jeg prøver så igen at forklare at der er et stort overlap i de to grupper, da det ofte er det samme klientel, hvorfor klubberne tøver med at udelukke flere end højst nødvendigt, da de ved at de dræber stemningen til egne kampe, hvis man fx. udelukker 20-30 mand fra kernen i UC, Alpha, Nysir osv, som grundlæggende står for alt organiseret stemning på tribunerne.. flag, bannere, tifo, pyro, arrangere busser til kampe osv.

Anyway er det også en anden diskussion. Jeg er ude :)
Skrevet af BoroDane
Det er ikke gang i gaden at kaste sten på en bus. Det er heller ikke gang i gaden at kaste fyrværkeri ind af vinduer. Det er hærværk og fidboldrelateret vold. At det i din terminologi blot er gang i gaden gør det ikke mindre ulovligt. At de blev anholdt bør være bevis nok. Og det er enormt sjældent at vi hører om den slags ballade med AGF fans, og heldigvis for det. Folk der ikke kan finde ud af at skabe stemning uden at smadre ting og evt. mennesker skal ikke have adgang til stadion. Og så er jeg sådan set bedøvende ligeglad med om de 15 er med i en supportafdeling. Hvorfor prøver du at sidestille hooliganisme med god stemning? Jegver nu ret sikker på, at langt størstedelen af de stemningsskabende fans både kan opføre sig ordentlig og synge samtidig. De få neandertalere kan vi sagtens undvære.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Fantastisk politiarbejde at kunne anholde 15 fans for stenkast. Man ser ofte færre anholdelser ved langt slemmere optøjer.

Så succesparameteren er, at man når op på et højt nok antal anholdte? Hvad så hvis de 10 af anholdelserne var urimelige og ubegrundede?

Det er simpelthen umuligt at drage den konklusion, du gerne vil drage, på baggrund af artiklen. Helt umuligt.

Politiet får altid kritik, men dette her er bare skide godt arbejde.

Det ved vi ikke, at det er. Men det passer jo ikke, at de "altid får kritik". Men nogle gange gør de da, og jeg husker ikke, de har fået den kritik, uden det var rimeligt.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Fantastisk politiarbejde at kunne anholde 15 fans for stenkast. Man ser ofte færre anholdelser ved langt slemmere optøjer.

Så succesparameteren er, at man når op på et højt nok antal anholdte? Hvad så hvis de 10 af anholdelserne var urimelige og ubegrundede?

Det er simpelthen umuligt at drage den konklusion, du gerne vil drage, på baggrund af artiklen. Helt umuligt.

Politiet får altid kritik, men dette her er bare skide godt arbejde.

Det ved vi ikke, at det er. Men det passer jo ikke, at de "altid får kritik". Men nogle gange gør de da, og jeg husker ikke, de har fået den kritik, uden det var rimeligt.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
annonce
0