Snak

Mere indhold efter annoncen
Endelig! Klubberne og forbundet er alt for berøringsangste! Udsted nu nogle mærkbare domme. Smid folk ud på røv og albuer, hvis det er det de fortjener. Vis noget konsekvens! I stedet for konstant at holde hånden over uromagere og andre problembørn
@KlamydiaKing
White Pride, det sande agf ansigt🤢🤢🤮

sikke da en idiotisk kommentar at komme med... agf har gjort op med white pride for lang tid siden.
da jeg var barn lå vi tit i buskene på stadionallé og så hvordan whitepride medlemmer blev fanget og smidt i åeen i skoven af andre fangrupper. så alle kunne se at de fjolser der gik rundt gennemblødte var whiteprides - men det er satme lang tid siden....

mht til episoden igår så var der ingenting udenfor stadion. jeg gik selv forbi busserne da de kørte derfra og det var stille og roligt.
hvis idioterne der gjorde det allerede er bortvist fra stadion og står og venter på busserne ved tangkrogen så er det svært for agf at gøre det store.
men jeg er da super glad for at læse at de blev fanget - man må håbe de bliver straffet så hårdt så muligt efter loven.
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
Trist læsning at flere bruger ca. samme argumenter som BIF herinde. Hvis og hvis og det kunne tænkes og jojo og muligvis. Flere flosker og så skal ingen stå til ansvar for deres handlinger.
@Darios Joint
Trist læsning at flere bruger ca. samme argumenter som BIF herinde. Hvis og hvis og det kunne tænkes og jojo og muligvis. Flere flosker og så skal ingen stå til ansvar for deres handlinger.

ret mig hvis jeg tager fejl, men der er vel ikke en eneste kommentar som mener at folkene ikke skal straffes ??
snakken går vel på hvem der skal straffe dem - hvis de vitterligt allerede har karantæne, så er der jo grænser for hvad agf som klub kan stille op ??
men hvem siger de ikke skal straffes ?
1. AGF 2. Leeds 3. Atletico Madrid 4. Fiorentina
@Peter Schmeichel.
Enig i mit indlæg virkede lige så træt og trist (læs uskarpt), som jeg blev af at læse der fra nogle fans startes diskussion af evt. karantæne ud fra eksempel med tilfældigt fuldemands slagsmål. Det er jo nøjagtig de vage undskyldninger vi selv har været efter andre klubber for.
Hvis de 15 allerede har karantæne er jeg enig i det er svært for AGF at gøre yderligere (udover at tage uforbeholdent afstand fra handling), da idiotien finder sted langt fra stadion.
Kæft en skændsel
KSDH
@Boro

Jeg giver dig ret i at de skal udelukkes, men jeg kan også se Jaja´s argumentations vinkel.

Jeg kan godt se det hænger sammen med kampen, men det er skråplan at komme ud på, da der pludselig skal sidde smagsdommere i AGF og bestemme hvorvidt en episode whereever, whenever, er relateret til AGF.
Så derfor synes jeg AGF skal holde sig til hvad der sker på deres egen matrikel, og i direkte forbindelse med et AGF relateret event. 1 time vil jeg mene er i gråzonen.
Og lige en kommentar til at disse hooligans skulle være så stor stemningsskabere.

Nu kender jeg ikke fantingen så godt i dag, men for år tilbage med WP og AC, ja det var da med til at skabe stemning, men hvis det gik lidt dårligt, som det tit gjorde den gang, så var de jo tit væk efter 30-50 min. Fordi de skulle ud at slås.
Så ja aktive kan de være, men de er ikke de bærende kræfter.
Er det meget anderledes i dag end for 10-15 år siden?
annonce