Snak

Mere indhold efter annoncen

16-årige Oscar Schwartau blev Brøndby-helten: Fantastisk

Skrevet af bold
søn 30. okt 19:14

16-årige Oscar Schwartau sørgede for en Brøndby-forløsning, da han sent i kampen mod AaB scorede. Nu skal vi arbejde videre, siger Brøndby-helten efter kampen. Læs hele nyheden her
Skrevet af KOLDING IF SUPPORT.
Der kan man se det kan være en god idé med at bruge de unge talenter fremfor at investere i spillere som intet er værd..
Skrevet af Højrestøvlen
Ham her kan blive rigtig god
Skrevet af mentalDK
Synes tilskuerne i det hjørne han løb ned i så underligt passive ud i forhold til den forløsning det må have været...
Skrevet af Mr.Slotved
Den er fanme godt sparket ind, men Aabs nummer 3 ved ikke hvad han laver men vis han bare var gået op i ryggen på schwartau så ville det ikke været blevet til et mål.
Skrevet af Cerezo
Dejligt at Schwartau denne gang fik lov at opleve matchvinderrollen efter at den blev taget fra ham i sidste øjeblik mod Lyngby i starten af måneden, hvor han også scorede til 3-2.
Skrevet af bruger 177060
Kolding if support.
Det er vel ikke korrekt at han intet er værd. De bruger dog en del penge på talentudviklingen, så han er ikke gratis. En transferfri spiller er gratis;-)
Skrevet af Nessy1981
Som Brøndby fan er han jo en dejlig knægt. Og dejligt med 3 point i dag, selvom man sagtens kunne argumentere for at et andet resultat ville være mere retfærdigt.

Som stor fan af landsholdet er det generelt i år rigtig dejligt at se helt unge spillere, som Schwartau, Bundgård, Elert, Viktor Kristiansen, Valdemar Lund og fornyligt Clem, og jeg glemmer sikkert nogen rundt omkring på 19 år eller yngre, spille så godt i så ung en alder. Det lover godt for fremtiden.
Skrevet af BOLDXPERTEN
Det har jeg altid sagt siden han fik sin første chance på førsteholdet i kamp at han er meeget dygtig

Men han er ung og har meget at lære

Han burde trænes i hurtighed for at kunne være lidt hurtigere end det han kan.
jeg personligt løb hurtigere end en 35 knallert som 16 årig ikke mange kunne følge med mig om vi løb kamp lige meget hvem tog jeg ham dsv satte en masse skader stop tidligt for mit vedkomne

Men oscar få trænet noget hurtighed i privat så bliver du sku en stjerne helt sikkert alt andet kommer
annonce
0