Snak

Mere indhold efter annoncen

18 af 24 EM-deltagere er fundet

tir 13. okt 2015
18 af 24 deltagere til sommerens EM i Frankrig er nu på plads, og der er fem debutanter med. Samtidigt er playoff-feltet ved at være på plads.

Læs hele nyheden her
"Samtidigt spidser til til blandt treerne, hvor enten Ungarn eller Tyrkiet hapser en billet som bedst af de ni treere" Hvordan kan Tyrkiet nuppe den plads? De har kun 9 point i 3´er regnskabet.
O_o
-
Tyrkiet kan også nå at blive bedste 3`er. Det afgøres iaften.
Forza Napoli Sempre!
Nåh ja. Det må være noget med bundholdene i gruppen. Hvis de bytter plads er det lige pludselig nogle andre resultater som tæller i det regnskab :)
O_o
Hvis Tyrkiet skal ende som bedste treer, skal både de og Kazakhstan vinde i aften.
Frihed til Palæstina!
Jeg er sikker på at slovakker vil være begejstrede over at samtlige Tjekkoslovakiets optrædender ved en slutrunde er opført under Tjekkiet, og Slovakiet står som debutant...
If you\'re happy and you know it Klopp your hands, KLOPP KLOPP YNWA
Vi må desværre ikke håbe at Tyrkiet snupper den direkte plads som bedste 3´er ved en egen sejr samt en sejr til Kazakhstan, da det vil betyde at Ungarn ruger ned som seedet nation i play off runden, hvilket betyder at Kroatien skal blive 2´er i deres gruppe, samt at Bosnien ikke bliver 3´er i deres gruppe før Danmark kan blive seedet.

Nu kan det så være at man fristes til at håbe på Tyrkiet nederlag, men sker dette kan Holland nå 3. pladsen i gruppen, og gøre Danmarks vej til seedning yderligere kompliceret. Scenariet er derfor ganske som fx EB beskriver det http://ekstrabladet.dk/s…ing/5777931
Nej til slutspil. Følger efter sæsonen 2015-2016 kun dansk fodbold i pokalturneringen samt i europæiske sammenhæng, så længe slutspilsstrukturen findes. DBU løj for os. God fornøjelse til jer andre, der gider slutspil.
Kasakhstan vinder ikke over Letland, så Tyrkiet bliver ikke bedste treer.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
Som jeg forstår det, bliver man seedet ud fra verdensranglisten.
Der ligger Danmark (28) højere end Ungarn (33). Danmark ligger også højere end Tyrkiet (37)
Bosnien ligger nummer 30. Så som jeg ser det, hvis jeg har forstået det rigtig bliver Danmark seedet uanset hvad.

Jeg ved ikke, om verdensranglisten bliver opdateret inden lodtrækningen, da Bosnien muligvis vil kunne komme over Danmark, men jeg kender ikke pointsystemet.

Hvis den bliver opdateret inden, skal Bosnien komme over Danmark, og Holland skal tage 3. pladsen i deres gruppe, og Kroatien skal blive 3´er i deres gruppe, før at Danmark ikke bliver seedet.

Da vil Holland (14) Kroatien (16) Ukraine (24) og så Bosnien tage de seedede pladser.

Men jeg kan selvfølgelig tage fejl.
Kasakhstan vinder ikke over Letland, så Tyrkiet bliver ikke bedste treer.


Hvis ikke de lettiske spillere får en kuvert penge under bordet fra den tyrkiske mafia.
Forza Napoli Sempre!
annonce