Snak

Mere indhold efter annoncen

18 sekunder: Barca-boss bekræfter for sen back-registrering

Skrevet af bold
ons 1. feb 20:39

Barcelonas Matheu Alemany bekræfter overfor spansk TV, at klubben registrerede mexicanske Julian Araujo mindre et halvt minut for sent tirsdag aften grundet en IT-fejl.Læs hele nyheden her
Skrevet af MesutCazorla
Jeg er med på, at 18 sekunders forsinkelse er mindre end tre minutter, men præcedens er vel sat i form af, at PSG fik afvist Ziyech. Det skal ikke lyde som om, at jeg ønsker Barca eller spilleren ondt, min tanke er bare, hvordan man skulle forsvare at afvise den ene, for så at acceptere den anden.
Skrevet af Kenken
Nej enig. Ikke medmindre det ene skyldes en fejl i administrationens system og ikke hos klubberne. Ellers er 18 sekunder for sent stadig for sent
Skrevet af Nessy1981
Enig. Selvom det selvfølgelig er voldsomt ærgerligt for klubben, men i særdeleshed den unge mand, så kan den eneste forskel fra Paris situationen til denne jo være klubbens fejl kontra fejl hos administrationen hos FIFA selv. Er det klubbens fejl, skal den bestemt afvises. Ligger fejlen hos FIFA eller deres systemer, så må man sgu være lidt large.
Skrevet af mjdj
Hvorfor bliver der seriøst fortsat lavet nyheder om denne ligegyldige historie? Han er registreret for sent, dermed er transferen ugyldig. Slut, videre.
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Skrevet af devilskat
Men hvor svært kan det være “at køre hjemmefra i god tid”
Skrevet af Tyrone
Som Barca fan bliver jeg også nødt til at sige, at det simpelthen også er for latterligt, at man trækker en transfer så langt.
Panik før lukketid er aldrig en god ting.
Skrevet af sacrabosco
Jøsses, sikke dog for noget millimeter-crap - 18 sekunder, hvis det er rigtigt - er det ikke for små sko at spille fodbold i? Jeg er med på, at der må være en grænse, men: 18 sekunder? Det tog mig sikkert længere at skrive det her...
Skrevet af Stagger Lee
Som Barca fan bliver jeg også nødt til at sige, at det simpelthen også er for latterligt, at man trækker en transfer så langt.
Panik før lukketid er aldrig en god ting


Nu skal man huske, denne handel var betinget af Bellerin handlen, som igen var betinget at Porro handlen. Alting er ikke så simpelt, som det ser ud. Der er alitd en masse handler, der først falder på plads lige før lukketid og denne gang var det så Barca´s tur til at være for sent på den.
https://twitter.com/infosfcb/status/1503096223938453508?s=20&t=19q9rsxzpUGq6ZYv4-CEDA
Skrevet af Rioja
Den bliver ikke godkendt. Men det skal da prøves. Håber han kommer til sommer i stedet.
Silkeborg, Barcelona, utd
Skrevet af MesutCazorla
Jøsses, sikke dog for noget millimeter-crap - 18 sekunder, hvis det er rigtigt - er det ikke for små sko at spille fodbold i? Jeg er med på, at der må være en grænse, men: 18 sekunder?

Og du har jo fuldstændig ret, men problemet er, at der så sidder sådan nogle som mig, der også føler, at tre minutter er for små sko, så hvor sætter man grænsen?
Hvis man siger reglen hedder, at deadline er kl. 00:00, men man så samtidig acceptere registreringer, der finder sted 18 sekunder for sent, hvorfor så ikke bare sige deadline er 00:01? Men er det så 00:01 plus 18 sekunder? Og sådan kan man jo blive ved. Det er pisse ærgerligt for klub og spiller, men så længe det ikke er en administrativ fejl på FIFAs side, så forstår jeg, hvis man er striks omkring tingene.
Skrevet af Kenken
Ja. Det er jo det samme med off side. Er 18 cm for små sko?

Man sætter jo en grænse fordi den er målbar og så retter man sig efter den medmindre eksterne forhold, fx fejl i FIFA’s system osv bærer skylden
Skrevet af MistGoose
Deadline står fast, og hvis man ikke får udfyldt og sendt papirerne i tide, er det bare ærgerligt. Heller ikke selvom man kommer 18 sekunder for sent.

Dog, forholder det sig at fejlen reelt ligger hos IT systemer som har fejlet; Hvor både Barca, Araujo og LA Galaxy har udfyldt alle papirer til tiden, tænker jeg handlen burde gå igennem.

Men nu hvor Ziyech handlen er blevet afvist tænker jeg ikke, at Araujo transferen går igennem heller.
Heller ikke selvom der ligger en IT fejl til grund.

Så må Araujo ankomme til sommer i stedet.
Barcelonamedløber siden 1998.
Skrevet af Mr.Munk
Der er forskel mellem fejl begået f de involveret klubber og fejl begået af dem der registrere spiller
Ja det er rigtigt at man køre hjemfra i gode tid men hvad hvis man ankommer i god tid og finder stedet lukket fordi stedetsejer sover
Skrevet af Beck
@Sacraboscro

18 sek er for små sko?

Hvad så når et hold scorer 3 sek efter dommeren har fløjtet af. Skal det så også tælle?

Offside er offside, også 1mm
Mål er mål også 1mm
Spilletid er til dommeren har fløjtet af.
Deadline er til kl 00.00.00 og ikke 00.00.18
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
Skrevet af sacrabosco
Det har d´herrer naturligvis altsammen ret i. Sådan set. Selv er jeg nu af den mening, at millimeter-retfærdighed, der med VAR har indtaget vor kære sport ret ubetinget er af det onde. Her tænker jeg især på offside-reglen (som efter min mening alle dage har været en plage). Så meget af fodbold på topplan er blevet til appel til dommere og VAR, fordi spillet her kan standses og mål frakendes og kort tilkendes. Alt det er blevet alt for stor en del af sporten. En direkte integreret del af spillet. Det er sgu trist. Og det spreder sig som ringe i vandet. Som skrevet er jeg helt med på, at der skal være en grænse for transfermarkedet - men er der virkelig ingen voksne tilstede i forbundene? Når to klubber og en spiller er enige, hvad er så egentlig argumentet for at de ikke kan handle? At andre føler sig snydt (den evige appel på banen)?
annonce
0