Snak

Mere indhold efter annoncen

2. div-spillere om kort opstart: Under al kritik

tor 11. jun 2020

Lars Emil Juel Andersen og Jamil Fearrington fra Brønshøj Boldklub mener, at det er under al kritik, at de kun har en uge til at gøre sig klar til genstart af 2. division.Læs hele nyheden her
Er der ikke nogen der godt vil sende en pose tudekiks til Brønshøj, sjældent har jeg da hørt så meget ynk fra en og samme klub. Det må godt nok være hårdt at være kontraktklub/kontraktspiller.
Ha! At de brokker sig over at amatørspillerne står bedre efter Corona, er nok det dummeste, jeg nogensinde har hørt. Hvad med at sammenligne jeres generelle træningsfaciliteter eller generelle forhold i klubben med amatørspillerne. De er nogle forkælede røv******, hvis du spørger mig :)
Posten12: jeg kunne ikke være mere enig. Deres tuderi klinger meget hult
Please Bold.dk, kan I ikke prøve at skaffe telefonnumre på andre i 2. division end Brønshøj? Der er trods alt 23 andre klubber, som også har en mening om de samme ting.
Ha sikke nogen tudemariaer! Ligesom kvinder, nogen bliver sure over ingenting, resten over alting. De burde være taknemmelige, de udfører deres hobby på et niveau mange misunder og de skal igang igen efter mange måneders pause. Stop klynkeriet og bare kom igang. Gid det var mig der skullle spille kamp to gange om ugen i stedet for at træne...
Brøndby siden 1985! Manchester United siden 1986! Athletico de Madrid siden 1995! AC Parma siden 1993!
Hold da kæft.Stop Stop Stop nu Brønshøj.
Det kan være lidt ærgerligt, at det kommer fra Brønshøj pga. de mange udmeldinger derfra, men budskabet er svært at være uenig i.

I Superligaen og 1. Division skulle de have tre ugers opstart. Andet var ikke forsvarligt. Men det er det åbenbart i 2. Division, og det giver sgu ikke nogen mening.
Efterhånden ved at være en Brønshøj klassiker. Brok brok brok.
Og nok så vigtigt. Bortset fra Helsingør har alle spillerne fuldtidsjob ved siden af fodbolden, så 6 kampe på 3 uger inkl. ture på tværs af landet er bare i overkanten.
Brønshøj Boldklub Manchester United Chemnitzer FC.
Det er da ens for alle klubberne i 2div. Tá en tudekiks og kom videre i teksten
annonce