Snak

Mere indhold efter annoncen

2. divisionsoprykker gafler Tobias Hansen

man 13. jul 2015
AB Tårnby, der er ny i 2. division, har sikret sig Fremad Amagers Tobias Hansen. Klubben satser på, at truppen nu mere eller mindre er på plads.

Læs hele nyheden her
AB Tårnby har et superrutineret mandskab, men spørgsmålet er, om spillerne er sultne nok til at hævde sig i 2. division. Hvis man kigger nedover truppen er der kommet små grupper af spillere fra klubber som Birkerød, Avarta, Herlev og BSF. På papiret alle sammen nogen der kender niveauet, men det bliver spændende at se, hvor meget der bliver investeret i projektet.


Har det ikke været kendt i pænt lang tid?
Tobias er yderst sympatisk, men at sige han har været en profil i store dele af hans karriere i Fremad, er simpelthen ikke rigtigt, selvom bold.dk af en eller anden grund har skrevet ufatteligt mange artikler om ham.

Da han kom til klubben lå den i DS, der røg han hurtigt af holdet og sågar helt ud af truppen, det har han været i store perioder under flere forskellige trænere, han rejste sågar til spanien et halvt år for at studere vist. Faktisk er der kun to perioder, hvor han har været fast mand længere tid. Perioden omkring redningen i 2. Div for to år siden, hvor han var nøglefigur, og starten på denne sæson.

Han deler vandene blandt fremadfans. Mange elesker ham for hans sympatiske væremåde, rødder i klubben og rolle i redningen, men der er så sandeligt mange, der ikke fatter hvad han laver i en 2. Div klub. Jeg har et ben i begge lejre. De positive punkter er indiskutable, og han ser tit så klodset ud med de store bevægelser, at folk har svært ved at sætte pris på hvor meget han rent faktisk skaber. Men der er godt nok høj spildprocent.

Held og lykke fremover.
Hvor får de dog alle de penge fra derude
annonce