Snak

Mere indhold efter annoncen

21-årige Ramos blev hattrickhelt da Portugal tævede Schweiz

Skrevet af bold
tir 6. dec 20:54

Den 21-årige Benfica-angriber, Goncalo Ramos, løb med alle overskrifterne, da Portugal besejrede Schweiz 5-1 ved VM i Qatar.Læs hele nyheden her
Skrevet af Næver
FED tenniskamp 💪🇵🇹
Skrevet af Martinovic
Spændende hold Portugal har. Som spillet har været i ottendedelsfinalerne, ligner det en verdensmester i Frankrig, Brasilien eller Portugal.

Det bliver nogle fede kvartfinaler.
Mojn do!
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Portugal er jo vanvittige uden Ronaldo som sænker dem.

Leao er jo en vanvittig super-sub.
Skrevet af James10
Kan de gå hele vejen?
Skrevet af Slettet(412107221412)
Ja hvis nogen skulle være i tvivl, er det da klokkeklart for alle nu. Portugal er et konge hold når ronaldo er langt væk fra banen.

de spiller vidunderligt og som et hold og smadre det ene smukke mål ind efter det andet efter behag.

Ramos er fremtiden, og burde have lukket samtalen til marokkos kampens start 11. han er godt nok en spændende angriber

Felix lyser klarere end han nogensinde har gjort med frihed på banen.

ronaldo fans kan godt vinke farvel til ham. hans tid er officelt over på landsholdet også. desuden kvalmende at se selvnår portugal er foran 5-1 vifter ronaldo opgivende med hænderne adskillige gange i de 15 min han er på banen.
Skrevet af TakeItOrNot
3 kommentarer før man inddragede ronaldo på en negativ måde… smh
Skrevet af Parvis
I det mindste får han da stadig lov til at løfte trofæet…
Skrevet af Promo
Marokko, med alle de skavanker osv de har, får det meget svært mod Portugal - Især hvis Portugal starter uden Ronaldo. Langt mindre endimensionelle i deres udtryk.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af grundlovsdag
Gad vide om der bliver plads til ham til EM 2024?
Skrevet af Frås
Ronaldo er en has-been. Fjern ham fra mit åsyn!
Knæskaller knaser kakofonisk
Skrevet af Vincent Gigante
Portugal kommer til at være dominerende resten af dette årti.

Det er nogle gyldne årgange, de har på vej frem - og en uhyggelig dybde.

De har så mange flere spillere på bænken og hjemme i Europa, som uden videre kunne gøre en forskel og indhop i kampen i aften. C.Ronaldo vil ikke være savnet - Bruno Fernandes har allerede overtaget lederrollen.

De bør slå Marokko og være en mild favorit mod enten England eller Frankrig.

Og puha, en ELENDIG kamp af Yann Sommer.
Edge lord
Skrevet af TheSpursyWay
R.I.P Ronaldo. Lad det her være et endegyldigt farvel til ... ja, ord kan ikke beskrive hvor meget jeg foragter Ronaldo. G. Ramos er fremtiden og har leveret mere på en enkelt halvleg end Ronaldo har gjort i de sidste par slutrunder. Holdet spiller mere friskt og energisk og er ikke tynget af at fodre og tilfredsstille en frontangriber med nr. 7 på ryggen. Jeg tror kommentatoren endda kaldte det "Ronaldo"-syge i slutningen af kampen.
Schweiz blev dårligere og dårligere eftersom der kom flere mål, hvilket jo ikke er mærkeligt. Ikke fordi de var decideret dårlige, de mødte bare et langt bedre hold. For pludselig var Portugal titel-udfordrere. Marokko skal i hvert fald forberede sig.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Shamran
Vanvittig imponerende, men omvendt også virkelig ringe schweizisk indsats. De lignende ikke et hold der var dukket op aka Danmark i første og sidste kamp.

Men ja Portugal har virkelig et godt hold og kan gå langt. Dejlig at se Dalot få start plads og spille suverænt på højrebacken bla. med en sublim assist til det tredje mål.
Skrevet af Oh, It Must Be
Super kamp af Portugal. Hattrick af Ronaldos afløser. Så han hopper nok på det første fly i morgen til en ukendt feriedestination.
Skrevet af Benatia
Schweiz skulle ha spillet som Marokko så havde de nok gået videre. men istedet tror de at de er på niveau med Portugal og bliver gjort til grin.
Der var Marokko meget klogere, om folk kan lide det eller ej
Skrevet af Kroesus
Jeg kunne faktisk godt forestille mig Ronaldo starter inde mod Marokko. De kommer til at stå med 11 mand i eget felt, hvad skal Portugal så bruge tre centrale midtbanespillere til? Der skal bolde ind i feltet og folk til at tage i mod dem. Det bliver ikke en normal kamp med flydende spil som i dag mod Schweiz. Balancespillere som Otavio og Carvalho tror jeg kommer til at være i overskud.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af United2008
Kom til United GGMU
Manchester United FC - “Late in May in 1999, Ole scored a goal in injury time, What a feeling, What a night.”
Skrevet af Meefa
En fremragende kamp og et vidunderligt hattrick og alligevel handler hele chatten om Ronaldo. TheSpursyWay har endda haft travlt med at fortælle hvor meget han foragter ham.
Skrevet af MartinHerold
Sikke mange der er sygeligt optagede af Ronaldo i denne tråd.
Dedikeret fan af: OB Newcastle \\\"I´ve never heard noise in my life as when Newcastle United scored. This place is unbelievable\\\" - Petr Cech.
Skrevet af Neutralboldfan
TheSpursyWay har ikke andet at tage sig til. Fair nok at hate, men det kommer på samtlige artikler. Scorer en eller anden et mål, skal Ronaldo lige inddrages og nedlades. Fortabt.
annonce
0