Snak

Mere indhold efter annoncen

32-årige Tevez overvejer karrierestop

Skrevet af bold
ons 28. sep 2016
Carlos Tevez overvejer at stoppe karrieren til november, da han ikke bryder sig over presset i Boca Juniors.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Idrisiano
Så tag dog tilbage til Europa min ven! Det har du bestemt niveauet til endnu! Det ville under alle omstændigheder være enormt synd at kvitte karrieren nu!
Tag til Real, og slå Benzema ud af klubben! Gode chancer for det.

Ellers tag til en af de andre kontinenter og tjen kassen "de sidste" årer du har tilbage! Asien, MLS, Qatar, Emiraterne osv...
Skrevet af joybringer
Så tag dog tilbage til Europa min ven! Det har du bestemt niveauet til endnu! Det ville under alle omstændigheder være enormt synd at kvitte karrieren nu!


Lige mine ord. Gudsbenådet angriber.
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Blev så skuffet over Ferguson i sin tid.

fantastisk spiller !
Skrevet af Claus82
Ferguson gjorde det rigtige, Tevez kan være et lige så stort problembarn som han kan være et aktiv på banen, han høre ikke til i en klub som ønsker ro og stbilitet i omklædningsrummmet.
Boykot VM i Quatar
Skrevet af maxbakketop
Noooooooooooo!
Det er en ærgerlig grund til at stoppe karrieren! Du er stadig en stor angriber, og vi kan sagtens bruge dig tilbage i WH. Tag du dig nu noget pause fra november til januar og kom så "hjem" til London.
"Nogle gange rammer man kassen, andre gange rammer man pølsevognen" - Søren Frederiksen Jeg drømmer om at se den hvide puma som chef i nordens Paris.
Skrevet af realmadrid7
Lidt komisk når han i så lang tid har whinet om at komme hjem til Argentina, og også dengang overvejede at stoppe karrieren.. Han vil nok have de her overvejelser uanset hvor han spiller.
Skrevet af Zidanes Y Pavones
Har han nogensinde været tilfreds?
- Som et træ der ikke vil brænde Ligesom en by vokser vi sammen På en pude i ly for larmen Får et billede skiftet ramme
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Det var præcis det billede jeg var uenig i Claus82. Du køber jo bare Fergies udlægning, på et tidspunkt hvor United var tættest på at skabe en duo der muligvis længere henne i forløbet havde vist et Cole og York niveau. Jeg synes heller ikke Rooney har været bedre end med Tevez som makker. Også var Tevez iøvrigt den bedste af de to på tidspunktet.
Skrevet af Mrbertelsen
Tevez havde en kæmpe stjerne hos de fleste United fans. Men den overgangskal sum man skulle betale var latterlig høj. Det ville Fergie ikke give. United var også gode efter tevez tog til den anden ende af byen. Så jeg støtter den rigtige beslutning, selvom jeg godt kunne lide Carlos tevez.. at han så tog til city fortæller jo det meste om tevez.
United!
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Nej det gør det ikke.
Man kan ligeså godt vende den om og kalde dem usolidariske, men pressevinklingen bliver nem når man bare påstår det er et spørgsmål om løn. Specielt fordi løn jo er eksponentiel iforhold til success som han også allered havde- dvs et naturligt incitament for at stige i løn på tidspunktet af netop den forhandling.

Hans familie boede der sikkert også og city var også i udvikling plus at spillerlønnen i england er bedre end alle andre steder også dengang. På nær lige real og barca.
Skrevet af Mrbertelsen
United har en spiller på lån, de vurderer er for dyr at tilknytte på et fast kontrakt - hvordan er det usolidarisk?
United!
annonce
0