Snak

Mere indhold efter annoncen

33-årige N'Doye: Jeg er bedre end nogensinde

man 2. jul 2018
Målsnittet er faldet i de seneste år, men 33-årige Dame N'Doye erklærer sig stærkere og bedre end nogensinde i karrieren. 

Læs hele nyheden her
Aaargh var, så havde han nok spillet i en større klub.

Ro på.
Hmm, det kan jo blive både en fugl og en fisk, i mine øjne virker de lidt små desperate derinde, har de lavet en Elmander???
Vi får se..
Men det er altid stort at få en gammel stjerne hjem, lige som Kalle, Agger og Elmander var det i Brøndby..
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Det afspejler vist pænt interessen for at komme til FC København på nuværende tidspunkt, såvel ud fra nuværende trup men ligeledes sidste sæsons resultater.

Men det mærkes på deres fans at nu bliver de ikke bare mestre 2018/19 men går nærmest hele vejen i EL.

33 år, spiller i Tyrkiet og hvor tager man ellers lige hen ?
33 år, spiller i Tyrkiet og hvor tager man ellers lige hen ?

Kina eller Dubai og tjener kassen.
"Que la chupen y sigan chupando"
Man skal huske på hvilken spillertype han er. Han sætter ikke 3 mand i en telefonboks, han har heller aldrig været banens hurtigste. Til gengæld har han en glimrende placeringsevne, er stærk i hovedspillet og er fysisk stærk - det burde ikke ændre sig af at han er blevet 33.
En af de få angibere i Danmark som i sine velmagtsdage kunne begå sig i de internationale turneringer.

Men en retur til SL er intet godt match.
En af de få angibere i Danmark som i sine velmagtsdage kunne begå sig i de internationale turneringer.


Det er vist det man kalder en underdrivelse af dimensioner. Han var, med undtagelse af det første halve år, med længder den bedste angriber vi har haft i FCK, også internationalt set. Han kunne i mine øjne meget mere end "begå sig i de internationale turneringer".

Måske er det mig der overfortolker på hvad du skriver. Under alle omstændigheder mener jeg at en retur til SL er et fremragende match.
Han blev faktisk også brugt på kanten i Sunderland, den halvsæson hvor Sam Allerdyce fuldstændigt vanvittigt reddet dem.
Barcelona siden 1998. Fiorentina siden 2007. Benfica siden 2008.
Måske er det mig der overfortolker på hvad du skriver. Under alle omstændigheder mener jeg at en retur til SL er et fremragende match.


Ligeså skørt det er at tosserne afskriver ham fordi de så meget håber han flopper, ligeså lidt har jeg mod på at spå ham sikker succes.
For han har nået en alder hvor vi ved det kan gå hurtigt ned for spilleren. Det kan vi jo ikke løbe fra. ER han bare halvdelen af den angriber han var engang, så æder han ligaen.
I forhold til Santander vi lige har mistet var han klasser over. I forhold til Santanders indflydelse i sidste sæson, skal han være met skadet og ude af form, for ikke at kunne gøre en større impact. Det ligner vi er opgraderet i forhold til sidste år.
Og mon ikke den helt store sommersigning i angrebet stadig lader vente på sig?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Ren fm 17 signing. Jeg hentede ham også til vb på fri transfer i det her vindue..
annonce