Snak

Mere indhold efter annoncen

38-årig ACH-back har ingen planer om stop

Skrevet af bold
fre 19. feb 2021

Peter Nymann føler sig i glimrende form trods sine 38 år, og han håber ikke, at han har gang i sin sidste sæson.Læs hele nyheden her
Skrevet af Micah84
Da han kom til vores klub, var jeg meget skeptisk pga alderen. Men den er gjort til skamme... Peter, er uden tvivl for vild... Så forsæt du bare.... :-)
Kazuyoshi Miura, skrev for kort tid siden en ny kontrakt, og han er 53år.... Så Nymann har mange gode år endnu :-)
Skrevet af Fl@skebøf
Selvom det så småt er 10 år siden han forlod EfB husker jeg ham tydeligt. Og det er vildt han stadig er den samme spiller som dengang, motoren er intakt.

Skrevet af bruger 150809
Ikke flere Forsvarsfejl fra Nymann, det fantastiske eventyr må slutte til sommer .
Skrevet af InfoMinisteren
Man kan tydeligt se, at Nymann har et højere topniveau, når han rammer det. Det er helt naturligt, at der går længere imellem det sker, men han er altid solid og laver ikke flere fejl end alle andre gør.

Bare klø på, Nymann!
AC Horsens - Sammen er vi GULE
Skrevet af Jensen99
Han er oplagt at forlænge med når det hedder 1. division næste år.
Skrevet af Super ACH
Han har gjort det aldeles glimrende siden han kom til klubben. Dog er der måske lidt flere udsving end tidligere, men er vel naturligt det kommer med alderen.
Buus er jo hentet ind som erstatning, så er i tvivl om der er plads til begge i 1-division.
Der er vel ingen af dem som vil være tilfredse med en bænkplads.
Håber dog på et halvt eller helt års forlængelse.
-AC Horsens 💪💛🖤💛
Skrevet af Yellowroad
"Man kan tydeligt se, at Nymann har et højere topniveau, når han rammer det. Det er helt naturligt, at der går længere imellem det sker, men han er altid solid og laver ikke flere fejl end alle andre gør.

Bare klø på, Nymann!"

Han har sgu da ellers haft rigeligt med success som oldboys spiller denne her sæson.

Enhver med bare et gram fodboldforståelse i Horsens vil selvfølgelig ikke forlænge med nulbonnen Nymann, Nymann kan ikke en skid og intet bliver skabt i vores højreside, iøvrigt også træt af hans konstante børnefejl.

Hvis ham og flere fra "den gamle garde" får forlænget så er der kun en ting at sige om klubbens ledelse: Amatører!

Vi skal kraftedme ikke forlænge med en 40 årig back, har vores egne fans da fuldstændig tabt sutten? Folk er jo blevet skruk i låget af alt det her corona.

Men selvfølgelig tænker han at han kan suge lidt på lappen endnu i klubben, vi kommer til at ende som Vendsyssel i næste sæson hvis vi forlænger med de gamle, bliver endnu mere pinligt end det er nu at være Horsens fan.

Nymanns topniveau bliver iøvrigt ramt når han rører bolden mindst muligt, så kan man tænke over det.

Bliver hvertfald sidste sæsonkort nogensinde i historien jeg har købt hvis vi forlænger med en oldboys spiller, tag du bare til danmarksserien eller serie 2 Nymann virker mere til at niveauet der passer.

Hvis man forlænger med spillere skal det som udgangspunkt være dem der er lovende (unge) og gjort det godt, Nymann passer ikke ind i nogle af de kriterier, vi vil have flere unge spillere, ældre spillere taber meget hurtigere niveau end for 10 år siden.
ACH
Skrevet af Sådan set
Yellowroad

Du har da godt nok rasende travlt med at hælde negative kommentarer ud over både forhenværende trænere og nuværende spillere i Horsens.

Men når man efterlyser dine beviser for, at Bo Henriksen skulle have været både "dum og åndssvag" nok til at lave en kontrakt med Brock-Madsen, som "garanterer" ham spilletid, så bliver du underligt nok fuldkommen tavs.

Nulbonn? Jeg kender en, som fortjener betegnelsen mere en Peter Nymann. Det gør du også. Se dig selv i spejlet.
AC Horsens - ligaens stolt flyvende humlebi
Skrevet af Mr_bum
Jeg elskede Peter Nymann, da han var i SE. Ærgerligt, at hans farvel desværre ikke blev kønt, for han var et lyspunkt i den sæson.


Skrevet af ACH-fan
Suveræn back. Højt bundniveau og højt topniveau. Giv ham et år mere!
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af mjm
Jeg kan desvære ikke lide manden da han var i Esbjerg og de røg ned i 1 div ville han ikke med ned og sådan noget kan jeg bare ikke snuppe han var sgu selv med til at spille dem der ned og det gæller ikke kun ham
Skrevet af Fl@skebøf
Jeg kan desvære ikke lide manden da han var i Esbjerg og de røg ned i 1 div ville han ikke med ned og sådan noget kan jeg bare ikke snuppe han var sgu selv med til at spille dem der ned og det gæller ikke kun ham


Det skal dog siges hans kontrakt løb ud, han pressede ikke på for at blive solgt. Men ja det havde da været fint hvis han var blevet.
annonce
0