Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Landa
Bola
Jeg savner sgu TTT.
Skrevet af Paul Allen.
Jeg er iøvrigt helt enig med det sidste Mesut skriver. Forskellen mellem de store klubber og klubber på FCKs niveau er større end nogensinde.

Inden Trabzonspor kampene skrev jeg:

Er det fedt at spille i CL, stor prestige, tjene 200-300 millioner hjem til klubben, men formentlig får store stryg?

ELLER er det federe at spille EL eller ECL, mindre prestige, tjene 100 millioner hjem til klubben og spille mod hold hvor man i stort set hver kamp har en chance, og hvem ved lave en Feyenoord eller en Rangers på et tidspunkt?

Det er sikkert upopulært, men jeg ved godt hvad jeg ville vælge. Jeg er så ikke professionelle spillere lige nu, og jeg forestiller mig at de tænker anderledes.

Skrevet af Martan
Det er ikke at de taber der ærger mest, det er måden.. I 3+ nedtakt afspillede de i studiet de første 3 min i hurtigt tempo, der var det tydeligt at fck´erne jagtede bolden, men når de nærmede sig city-spillerne stoppede de op og ventede på bolden, ingen gik på spillerne og ofrede sig. Det er forhåbentlig sidste gang man swr det fra et dansk hold i Europa..
Om ikke andet, så han man bare at knokle på og tabe med æren i behold, det er sgu ingen skam.
AGF, Landsholdet og følger de danske spillere i Europa.
Skrevet af Paul Allen.
Jeg er iøvrigt helt enig med det sidste Mesut skriver. Forskellen mellem de store klubber og klubber på FCKs niveau er større end nogensinde.

Inden Trabzonspor kampene skrev jeg:

Er det fedt at spille i CL, stor prestige, tjene 200-300 millioner hjem til klubben, men formentlig får store stryg?

ELLER er det federe at spille EL eller ECL, mindre prestige, tjene 100 millioner hjem til klubben og spille mod hold hvor man i stort set hver kamp har en chance, og hvem ved lave en Feyenoord eller en Rangers på et tidspunkt?

Det er sikkert upopulært, men jeg ved godt hvad jeg ville vælge. Jeg er så ikke professionelle spillere lige nu, og jeg forestiller mig at de tænker anderledes.

Skrevet af cp3
Dejligt at have Grabara tilbage i målet. Håber at han står fra nu af, og FCK rykker frem i tabellen…
Alle Citys mål er jo flade flipperspilspasninger ind i feltet. Alle afslutninger, der ikke er fra dygtige/tilfældige indlæg klarede Grabara jo - stærkt comeback!
Skrevet af Jennerdrengen2
Nu ser jeg langt fra alle FCK´s kampe, men jeg tror aldrig jeg har set FCK været så meget reduceret til statister som i denne kamp. Og en boldbesiddelse på 73-27 - er det nogensinde før sket for FCK?

Kommentarerne mod FCK herinde er overkørte men, der er nok en del der trænger til at give igen fra de mange nedladende FCK-kommentarer der er kommet igennem tidens løb om andre danske hold i Europa. Måske det bare er "de få der ødelægger det for de mange" - for der er vel ingen danske hold der kunne have gjort det bedre end FCK gjorde det i dag.

Det er dog lidt tosset at se så mange FCK-fans der argumenterer med "budget" når lige så mange FCK-fans normalt argumenterer imod at det er et validt argument i Superligaen.
FCN
Skrevet af KGSLB1921
Nu er det jo ikke særlig tit at andre danske hold møder europæiske giganter - de plejer jo som regel at ryge ud til hold fra Cypern, Nordirland, Slovenien og hold fra ligaer der er sammenlignelige med den danske liga.


Paul Allen. Helt ærligt. Lad nu være med at pive. FCK-fans er nogle af de værste til at hakke ned på samtlige andre danske klubber når der er dårlige resultater i Europa. Nuvel, nogle resultater skal der gøres grin med. AGF der ryger ud til en flok nordirske, semiprofessionelle blikkenslagere er pinligt og skal hånes.

Uanset hvad, så er det dog pinligt at tabe 5-0. Også selvom det er til verdens måske bedste fodboldhold. Indstillingen var pinlig. Det var pinligt at se som dansker. Til trods for, at jeg afskyr FCK i alle andre henseender, så hepper jeg altid på alle danske hold i Europa, så vi kan få skrabet så mange koefficienter sammen som muligt. Derfor er det mindste man kan forvente, at spillerne faktisk forsøger at spille fodbold når de er kommet med i den mest eksklusive pokalturnering i fodbolden. Resultatet var måske forventet, men indstillingen var en skamplet for dansk fodbold.

Da FCM mødte Liverpool på Anfield tabte de kun med 2 mål efter en god indsats. De formåede endda at holde Liverpool til 1-1 i Herning. Det er indstilling og mandsmod. Silkeborg spillede en fremragende kamp mod en storklub som West Ham. Det gjorde Viborg i øvrigt også. To klubber med markant færre ressourcer end FCK, men to klubber, som ikke er forkælede og faktisk sætter pris på at spille i Europa. Det kunne FCK og deres forkælede fans lære af. Succes kan ikke købes for penge. Det har PC bevist. Succes kommer af, at man kæmper sig frem til den og ikke smider alt for mange millioner efter halvuduelige spillere i håbet om at det virker.

Kære FCK-fans. Kig indad. I ler hånt af alle andre fans når deres klubber får et dårligt resultat i Europa. Dog har jeg de fleste gange set, at de faktisk har kæmpet. Det gjorde jeres hold ikke i dag.
Skrevet af sigurdn
Fair at tabe til city. (Tilmed uden KDB). Men FCKs chance for EL afhænger muligvis af målscorer ift Sevillas. Så ærgerligt at man ikke får lukket bare en smule ned. 4-0 havde også været realistisk.
Liverpool FC
Skrevet af bruger 135501
Hvad betyder FCk´?
Skrevet af KGSLB1921
Hvad betyder FCk´?


Firma Club København ;-)
Skrevet af Big Ben
Tjo, AaB slog skam Manchester City 2-0 i Aalborg tilbage i UEFA Cuppens 1/8 - finale. AaB havde rimeligvis tabt den omvendte kamp med samme cifre :-)

Vi er her tilbage i 2009. Helt ærligt kunne det lige så godt havde heddet 1009; så stor er forskellen efterhånden blevet.

Selvfølgelig kunne et dansk hold snildt være løbet ind i en snitter og en øretæve på et tidspunkt. Forskellen er, at i dag kan man være fuldstændig sikker på det; FCK kan ganske enkelt ikke spille på andet end blot at begrænse et nederlag, og det skyldes jo ikke, at FCK er "pinlige" osv., osv.

Det skyldes simpelthen fodboldens triste udvikling. Der er ikke noget ved det mere.

Rimeligvis har FCK altså 1 point efter de første 3 kampe, det samme som Sevilla, der virker meget ringere end tidligere. Det er jo ikke usandsynligt, at FCK snupper den tredjeplads. Og det er godt nok vanskeligt at se, at det kunne være "pinligt".
Skrevet af bl4zt3r
Som forventet.
City er verdens bedste hold.
Skrevet af Kimbkristensen
Jeg forstår overhovedet ikke en lyd af, at man mener det er elendigt af FCK, at tabe 5-0 til City.
Det er nok verdens bedste fodboldhold p.t og så har de en Erling Haaland der score flere mål end han spiller kampe. Og så skal man holde det op imod et hold fra den danske Superliga.. Endda et hold der slet ikke har fundet melodien i indeværende sæson.
City scorede 6 mod united senest, og selvom United ikke er hvad de har været, så er de stadig bedre end FCK på samtlige pladser.

Det var som forventet i aften når man ser på resultat-tavlen.
At man så kan være utilfreds med spillet på banen, det er en anden sag. Dog udtalte en spiller, at det føles som at være i undertal hele kampen. Det vidner også bare om klasseforskellen på de to mandskaber.
Skrevet af Paul Allen.
Det er sgu ikke at give igen når fans af klubber der ryger ud til hold fra Slovenien, Nordirland og top gennemsnitlige hold fra Schweiz, Belgien osv. i kvalrunderne sidder og håner FCK for at tabe på udebane til Man City i CL som er super kørende mens FCK er det modsatte. Det er snarere pinligt og udstiller i aller højeste grad det mindreværd man har overfor FCK. Jeg er sikker på at der i FCK eksisterer en trodsighed - de læser også med, og der er ikke andet for end at gå ud og smadre disse her klubber med den slags fans.
Sådan ville jeg 100 procent selv have det.
Skrevet af Dr Phil
Det elendige og pinlige er jo ikke at man tabte 5-0. Det er at man havde tabt med det dobbelte, hvis resultatet bare nogenlunde havde afspejlet kampen, og at indsatsen var på sommerkampniveau. Absolut ingen FCK´ere ofrede sig på noget tidspunkt i kampen - i 1. halvleg begik man TO frispark, hvoraf det ene var i midtercirklen, og jeg tænker ikke at antallet af bolderobringer var tocifrede.

Ingen forventede en sejr, og cifrene i sig selv er som nævnt heller ikke noget man behøver skamme sig over, for City er virkelig gode... det var FCK til gengæld ikke! Jeg mindes ikke at jeg nogensinde har set et dansk hold blive klædt af i den grad, og så iøvrigt ikke engang give alt for at gøre sit bedste.

City er dygtige, men danske hold har mødt dygtige hold før, og jeg vil påstå at styrkeforholdet burde være nært sammenligneligt da FCK i sin tid spillede lige op med Barca, eller da AaB spillede 2-2 med de forsvarende CL vindere fra United på Old Trafford - for begges vedkommende mod nogle af de bedste hold Barca og United har haft.

I stedet så vi i aften nok den største niveauforskel jeg nogensinde har set mellem to hold i CL, og det var først og fremmest FCK´s "fortjeneste".
.
Skrevet af weeman05
PC skal bare UD af den klub! Han har ødelagt holdet fremfor at styrke det gennem hans periode!

Kan godt lide at Niels Christian Frederiksen på TV3 har forventninger til FCK, det er trods alt Europas 32 bedste mandskaber de er iblandt. For hold kæft hvor har de spillet ringe!
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Shamran
Jeg var paf over at Haaland rent faktisk spillede 1. H, men Pep tænker nok at nordmanden skal have fuld tid inden VM idet han jo ikke skal spille VM.

Jeg var dog lige så paf over at se FCK´ bedste angriber - Corner - sidde på bænken hele kampen. Mindre negative overraskelser var at hverken Jehlert eller Roony hverken var i startopstillingen eller kom på banen.

Ja, man havde skader af vigtige spillere, men når man lader den bedste angriber siddende på bænken så tror manageren jo ikke engang selv på det. Corner kunne udover at holde på bolden også hjælpe til defensivt på standarder - langt bedre end alternativet der var usynlig indtil han blev skiftet ud.

Det virkede til en kamp Neestrup ville have overstået og spare spillere til FCN opgøret som han selvfølgelig ikke vil indrømme, men er det der reelt foregik og viser FCK ano 2022´ fokus, nemlig fuck Europa og 100% fokus på suppen.

Neestrup er allerede under pres - ikke så meget for resultatet, men snarere den apatiske indstilling der blev udøvet her til aften. DK´ svar på Pep Guardiola er han blevet udnævnt som blev klædt af her til aften som i Kejserens Nye Klæder af den ægte vare og det var decideret pinligt at se på.

Man forventer kun en gentagelse i næste uge når Neestrup sikkert sparer flere spillere da han er skide ligeglad med Ch.L. og kun tænker på at redde sit job via suppen og et fyldt Parken kan se cifre som for mange år siden og lang tid før Ståle´s tid der er den eneste FCK manager der har kæmpet for Europa, nemlig da FCK fik smæk af Milan og en indskiftet B. Laudrup med 1 mål da man tabte hele 0-6 i Parken i 90´erne.

FCK og resten af suppe pøblen viser at suppen og danske hold fra suppen INTET har at gøre i Europa og måske man skulle gøre sig selv en tjeneste ved at framelde danske hold i Europa fra næste sæson af.
Skrevet af SP1954
Øv...havde lagt en hund på resultatet 6-0
Skrevet af VIF57
Som forventet en rolig aften på kontoret for ManC, FCK kunne ikke gøre mere end det de forsøgte.
Skrevet af JoseMariaGutiérrez
Hvem har udnævnt Neestrup til at være Danmarks svar på Guardiola?
annonce
0