Snak

Mere indhold efter annoncen
FCK spillede 1-1 hjemme og tabte 2-0 imod Bsrcelona det år de vandt CHL og måske havde historiens bedste hold.

5-0 er aldrig godt nok, men ikke uventet at de ville tabe med nogle stykker. Op på hesten igen.
Utroligt at tredjepladsen lever. Hvis PC havde samlet en bare nogenlunde trup, så havde man måske troet på det også
Haha. Nu er det jo ikke særlig tit at andre danske hold møder europæiske giganter - de plejer jo som regel at ryge ud til hold fra Cypern, Nordirland, Slovenien og hold fra ligaer der er sammenlignelige med den danske liga. Og der har FCK fans med rette og helt på sin plads været hånlige overfor disse klubber, da det jo ikke er så tit at FCK ryger ud til disse typer hold. Jeg er ikke så sikker på at der er mange FCK fans der har været hånlig overfor de få danske klubber der har spillet mod hold af Citys kaliber. Det er lidt en sølle undskyldning af disse fans at bruge det som grund til at de sidder og hakker løs netop nu.

Lad os håbe FCK kommer igang i ligaen for alvor så de kan gennensmadre disse her klubber som har fans der sidder og hakker løs akkurat nu :)

@ Chelsea fjols.

Ja 5-0 til city er selvfølgelig absolut ringere end 0-5 til Gorica. Pattebarn.
Hvor er det vildt som nulbonnerne her på bold har behov for at puste sig op og fryde sig fordi et mildest talt dårligt kørende FCK hold taber til et af verdens bedste klubhold. Håber i har udtømt galden og får en god nats søvn, trods alt.


Det er aldrig klædeligt, men det har vidst heller ikke skortet på de samme beskeder fra dine medfans, når særligt Brøndby og FCM har tabt i Europa.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Det ville være bedre for dansk fodbold hvis FCK var i EL.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Helt igennem en total dårlig indsats, holdet var jo på ingen måder sat op til denne kamp, gjorde jo absolut ingen modstand….pinlig indsats.
Også lettere komisk at Pep bliver spurgt om der var nogen fra FCK der imponerede ham og han derefter fremhæver strukturen i FCK’s defensiv haha
Hvad pokker skal han svare på det spørgsmål?
Han kan selvfølgelig bare sige “nej”
@johnson10: enig, og det er jeg lige så lidt fan af.
annonce