Snak

Mere indhold efter annoncen
Er du lidt sur Paul Allen?
Prøv at gå ind i tråden fra da FCM tabte til Liverpool. Et hold der absolut er på højde med og mere til end det hold City sendte på banen i dag.
Du vil se masser af FCK tilhængere komme med bemærkninger som "pinligt", "elendigt" osv.

Fakta er at FCK ikke mødte op til denne kamp. Der var ingen der lavede en tackling. Der var ingen der viste mandsmod. Der var ingen der troede på det fra starten.

Man kan undre sig over hvad FCK egentligt vil i svampe ligaen? Pengene. Husk, du får ingen af dem.
Det var bestemt ikke æren de spillede for i dag. Derfor er dette resultat at betragte som et af de største nederlag for et dansk hold i champions league, ikke på grund af de 5-0, for det kan alle tabe på Etihad. Men på grund af den tamme tamme indstilling FCK spillerne kom med.
Så kan du brokke dig så meget du vil, men alle der ikke er FCK fans kunne se det.

Tænk at man prioriterer en kamp mod FCN, fremfor at spille med brystet fremme mod et godt hold i svampe ligaen.
Pep er en voldsomt flink fyr :)
Bortset fra, at de nok ville ligge omtrent samme sted i en EL pulje, den forfatning de er i.

Tag som ventet, og tør jeres øjne. Selvfølgelig skulle I tabe stort i dag, og det var en fornøjelse at opleve som modfan..

I øvrigt er "svampeligaen" et af de mest tåbelige udtryk jeg har hørt i nyere tid.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Ren træningskamp for ManCitys reserver, FCK gad jo ikke engang forsøge. Så hvorfor skulle jeg som dansker sidde og støtte det skodhold ved at se på det? Nej, skruede over på SEV-DOR hvor der var tænding og kampgejst.

De skulle nok bare have tabt til Trabzonspor for at have bedre muligheder. Ikke at jeg tror de vil klare sig så meget bedre. Dansk fodbold er jo bare en joke!
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
At tabe stort til det, måske, bedste hold der findes er ikke nødvendigvis en skam. Men hvis nogle kan huske hvordan fcn blev svinet til for at tage en CL plads som udelukkende FCK havde givet Danmark og dermed ikke havde fortjent at være med når de præsterede så dårligt, så kan man måske bedre forstå nogle af reaktionerne herinde. De er heldigvis stadigvæk med i gruppen takket være et absurd dårligt spillende Sevilla hold. 3. Pladsen er heldigvis inden for rækkevidde stadig, selvom det ser svært ud.
På den ene side er det fedt med et dansk hold i Champions League, men på den anden side ødelægger det også bare tuneringen, når holdet ikke er bedre.

Hverken Manchester City, FC København eller tv-seerne rundt om i Europa får noget som helst ud af denne kamp. 100% spildtid - præcis som forventet.

Det havde været bedre for alle, hvis FC København ikke var mødt op og i stedet kunne “slippe med” at tabe 3-0.
@shotcaller

Udtrykket "Svampeligaen" blev opfundet af Tavse Tipper Thomsen fra det hedengangne Tipsbladet. Dengang det faktisk var en avis man gad læse.
Han kaldte også superligaen for "suppen".
Man kan undskylde sig nok så meget med at det var City man mødte. Men med sådan en indstilling er City langt fra det eneste hold man ville tabe med 5-0 til
Smæk for skillingerne.

Chancerne for 3. pladsen ser endnu mere sorte ud, nu når Lopetegui endelig har fået sparket i Sevilla.

De underpræsterer jo for vildt pt
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skamplet for dansk fodbold.
FCK hører slet ikke hjemme i den turnering og ærgerligt det ikke blev Europa League så vi kunne få nogen point til DK.


FCK er på nuværende tidspunkt, én uafgjort fra at matche totalen, fra sidst man var i Europa League - og det er endda mod betydeligt stærkere modstand, end man mødte dengang - så det med, at Europa League skulle være en lettere vej til koefficientpoint, er ikke nødvendigvis sandt.

On topic:

Nu var jeg ikke selv på banen, så jeg kan ikke udtale mig om, hvor sjov en kamp det har været at deltage i, men som seer er den et fint eksempel på, hvorfor jeg alle dage foretrækker en sportsligt attraktiv modstander, fremfor disse "sjove" lodtrækninger.
annonce