Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kulling
Fandme flot, stort tillykke!
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af CopenhagenNoice
Hold da kæft mand :D
Fanma stærkt, stor aften for, og ikke mindst af FCM
Skrevet af olfro
Lol!!! Nice!!

Forkert. Det var ikke Nice. Det var Lazio!


LOL
FC Midtjylland Liverpool F.C.
Skrevet af jesaustralia
│Jeg uden ord - Jeg er samtiddig ufattelig lykkelig paa Danmarks vejne - paa samme niveau som Jonas Vingegaard der vinder Tour de france - hold kaeft jeg er stolt - det er saa faa gange vi faar lov til at opleve et dansk hold brage igennem i Europa - Jeg husker start 90´erne der var noget Brondby - det var osse fantastisk - der var noget B1903 omkring den tid osse - saa blev det til en gang deprimerende suppedas i en lang periode hvor folk fuldstaendig tabte dem selv i at vaere dansker - saa var man enten FCK fan eller Brondby fan men fan af Danmark var naermest noget man jokede med - den er dog osse ved at komme op af igen og det dejligt for saadan skal det vaere - osse selv om det er paa billige baggrunde til EM bla (Ikke de storste hold man slog) derfor var det hype i min bog│

│Stort tillykke til FC Midtjylland & Danmark - bliv nu ved med at tro i kan - fordi det kan i - lad det vaere en inspiration til alle hold i Danmark at alt er muligt - til hele Danmark klap jer selv paa skuldrene - det er fedt at vaere dansker og det specialt - vi er APEX - imens alle de andre er bytte - vi har hjertet paa det rette sted og verden omkring os er arrogante misundelige byttedyr som vi kommer og spiser hvis de ikke opforer sig ordentligt ☻│

Godt gaaet Danmark - Vaer stolt

FC Midtjylland vs Lazio 5-1 FT
»Plads Til Alle - Eller Ingen!!«
Skrevet af FCM23011
Det er fandme flot. Det var fuldt fortjent. Faktisk kunne vi have vundet endnu større.


Det er vel nok et af de største danske resultater i europæiske fodbold!
FCM
Skrevet af billebums
Jeg er målløs. Jeg turde ikke drømme om en uafgjort og så bliver kørt over?! Fantastisk, intet mindre!

Martinez skal have en stor del af æren i dag, hold nu op han er fantastisk! Han skaber så meget ro i defensiven, får bremset utallige farlige situationer!

Holdet skal dog fortsætte med at bygge på og ikke lade det blive en hvilepude
Skrevet af bruger 147087
Jeg tvivler på de viser samme niveau mod FCK, med mindre FCK spiller lige så ringe som Lazio gjorde i aften
Skrevet af Storm.P
Stort tillykke FCM
Sejren var måske lige i underkanten.
Skrevet af Flaben21
Kæmpe stort tillykke💪
Brøndby Juventus City Chelsea
Skrevet af olfro
@Stonearm
Jeg forstod ikke løssl skulle stå i stedet for Jesper Hansen(kun fordi FCM kunne få en målmand med til en skutrunde fra akademiet), forstår stadig ikke han står på mål.

De har prøvet Løssl i angrebet. Det gik ikke så godt. et er derfor han har fået keeper tjansen
FC Midtjylland Liverpool F.C.
Skrevet af ANHA
Hatten af
Ja hej hej
Skrevet af Paul Allen.
Nu er det nok tvivlsomt om FCK møder op ligeså arrogant og spiller ligeså naivt som Lazio gjorde idag. Det bliver en helt anden kamp for FCM.

Tillykke med en flot sejr dog :)
Skrevet af NAsMaR
Det er fremragende. Håber det var det der skulle kickstarte os! Vi kan jo godt.
“Den der opgiver at blive bedre, ophører med at være god”
Skrevet af grumblesnake
Jeg forstod ikke løssl skulle stå i stedet for Jesper Hansen(kun fordi FCM kunne få en målmand med til en skutrunde fra akademiet), forstår stadig ikke han står på mål.

Under Capellas tror jeg også at det ville have været ret tæt mellem Lössl og Hansen, men i den nuværende situation er der intet mystisk ved at det er Lössl der står.
Med den type fodbold skal du have en målmand der er tryg med bolden på fødderne og det er Lössl i den grad. Du kan jo bare se hvor enorm betydning det haft for FCN at de fik Andreas Hansen ind.
Han laver et drop, men har også en super redning på et tidspunkt hvor kampen kan gå begge veje.
Skrevet af United2008
Misser jeg noget? Jeg er ikke med på bølgen baseret på Lazios noget tvivlsomme start 11. Fcm burde vel ret beset kunne slå lazio s usammenspillede b hold anyday.
Manchester United FC LUHG
Skrevet af patricknielsen18
Endnu en dag på kontoret - 3 point og videre.
"Det eneste anstændige menneske i Real Madrids præsidentloge er rengøringsdamen" "I’d rather sell groundnuts than play for a pathetic team like Chelsea" - Eto’o in 2005 Barca, BVB og FCM
Skrevet af Karl Johan
Hvis man åbner vinduerne her i Midtjylland, Danmarks gamle hovedstad, kan man stadig høre ulvehylene langt, langt ude mod vest… Flot FCM, og fuldt fortjent sejr! Især den måde I gik ind til 2. halvleg på - kæmpe klasse og tro på egne evner! Dejligt at se jer vise Europa at Danmark kan være med. Men I må gerne vente med at køre den her stil videre i Superligaen til efter 11. runde…
Skrevet af Corner11
Kæmpe respekt her fra kbh!!! Wow, bare wow!!! 🤩🤩🤩 tillykke!!
Skrevet af Slettet(421031222311)
Smukt, simpelthen. Stort tillykke fra Viborg!
Skrevet af JEGerUenig
@United2008

Misser jeg noget? Jeg er ikke med på bølgen baseret på Lazios noget tvivlsomme start 11. Fcm burde vel ret beset kunne slå lazio s usammenspillede b hold anyday.


Tjek lige den trup Lazio mødte op med mod Feyenoord, den start 11 de slår Inter med og taber imod Napoli... Der er henholdsvis kun 2, 3 og 4 udskiftninger forbeholdt de 3 top opgør.

Så slet ikke så rent B hold som det lyder til du forestiller dig.
annonce
0