Snak

Mere indhold efter annoncen

50 mål imod: Bielsa takker for tålmodigheden

Skrevet af bold
tir 22. feb 15:55

Leeds har lukket næstflest mål ind i denne Premier League-sæson, og det tager Marcelo Bielsa alene skylden for, ligesom han ikke mener, at han fortjener fansenes tålmodighed.Læs hele nyheden her
Skrevet af Bobbymo05
Må indrømme, at jeg aldrig har forstået den store begejstring for Bielsa, og har set mange fodboldfans smide Bielsa op på den øverste hylde af trænere.. det er han absolut ikke, og selvom Pep Guardiola har kaldt ham for en topmanager, så betyder det ikke det store, for Pep roser nærmest alt og alle konkurrenter til skyerne, når han bliver spurgt ind til dem.
Rent defensivt er manden en katastrofe, det er nærmest pinligt at se hans hold spille, når de ikke lige rammer dagen.. 50 mål lukket ind i denne sæsons Premier League taler sit tydelige sprog.
Hvad har han egentlig af store bedrifter som manager, for jeg kan sgu ikke få øje på noget bemærkelsesværdigt? At få Leeds tilbage i Premier League måske, men det betyder sgu ikke, at man er toppen af poppen, så jeg håber, at nogen herinde kan gøre mig klogere på, hvorfor Bielsa har så høj en status i fodboldverdenen.
Skrevet af cloc
Han fik dem op, de lever stadigvæk og så er den vel ikke længere. Det jo ikke således at et tophold tripper efter ham
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af zax
Man må da tage hatten af for typer, der foretrækker at vinde 4-3 fremfor 1-0. Der er meget få af dem, og det skyldes jo, at det bare er sværere at score 4, end at parkere bussen til nullet.
Skrevet af SagligDK
2. Plads med Argentina ved copa America.
OL guld med Argentina.

Fik Chile til at spille rigtig flot fodbold.
Kvalificerede dem til VM hvor man nåede ottendedelsfinalen.

Meget flot første sæson Athletic Bilbao.

Rykkede Leeds tilbage i premiere league efter 17 år hvis jeg husker rigtigt.

Så mange flotte resultater, og manden der langt hen af vejen opfattes som manden der "opfandt" det pres fodbold som blandt andet Jürgen klopp og Pep praktisere.

Man kan så argumentere for at de har fundet mere balance igennem årene, hvorimod Bielsas stil er langt mere kompromisløs, og der har været flere forlydender om at han på den måde "dræner" sine hold.

Men alt i alt en stor manager med gode resultater.
Skrevet af langtfraliverpool
Hvis man ikke kan se det smukke i Bielsas stil, så tror jeg ikke en uddybelse hjælper. Kald mig fodboldromantikker, men han er en uddøende race og håber klubben er ham loyal i tykt og tyndt. Fans´ er i hvert fald. Han er jo forgudet på stadium, der det ud til.

Det han præsterede med Leeds før og året efter oprykning er for mig fantastisk, og at se hans Chilehold i sin tid var banebrydende. under de bedste kampe med Chile alene så jeg noget af det mest spændende bold jeg mindes at have set nogensinde. Bilbao tiden, hvor han bla. udspillede United i europa, var også et højdepunkt.

Det han står for er vel at tage mindre/ middelmådige hold og få dem til at spille over evne, på en orginal og stærkt underholdende måde.
gunner since 94’
Skrevet af CC1988
Er mere imponeret over at Burnley har lukket syvende mindst mål ind, men stadig er solidt under stregen
Skrevet af langtfraliverpool
Kan man vel sige, men stadig er/ har Burnley været en af ligaens mest ligegylde hold at følge gennem mange år. Spillestil, spillertyper så vel som træner. Nogen vil nok mene at hold som dem og Stoke, er hjertet af engelsk fodbold. Personligt ser jeg, til hver en tid, dog hellere et Guardiola eller Bielsa hold spille. De sydlanske trænere/ spillere har i mine øjne trukket engelsk fodbold op af mudderpølen. Lidt poesi til spillet skader ikke, det er trods alt ikke Rugby.
gunner since 94’
Skrevet af karuz
Altså kære venner i glemmer hurtigt. At få Leeds op og spille så god og offensiv fodbold er sku flot af træneren. Vi skal lige husk at deres topscorer Bamford har været skadet hele sæsonen. Han lavede 17 mål sidste år. Men kun 2 mål i år. Så hvis ikke han var skadet så havde vi ikke haft denne debat. Leeds har dog nok dummet sig ved ikke at købe eller leje en angriber i transfer vinduet. Men de klare den nok alligevel.
annonce
0