Snak

Mere indhold efter annoncen

6. dec: Fodboldgal keeper og pinkhåret Özil

Skrevet af bold
søn 6. dec 2015
Manuel Neuer, Thomas Gravesen og Ivan Rakitic er med på det drømmehold, som Søren Larsen har sat med de bedste medspillere gennem hans lange karriere.

Læs hele nyheden her
Skrevet af applause
Det er god underholdning det her julekalenderkoncept.

Tak for god læsning bold.dk :-)
Skrevet af Topcat
Kan godt huske Baumjohann, da man første gang hørte om ham. Helt vanvittigt teknisk niveau, meget underligt at hans karriere i den grad fadede ud. Er der nogen der ved hvorfor og hvad der skete?
http://www.youtube.com/watch?v=IHD9F1QlpB8
Skrevet af MikkelF
Han er som 28-årig nu i Hertha Berlin, hvor han har været i et par sæsoner efter en tid hos Kaiserslautern i 2. Bundesliga. Han har haft et par seriøse knæskader, så han har ikke spillet så meget de sidste par år.

Han tog som ung fra Schalke til Gladbach hvor han havde ok med succes fra 07 til 09 før han blev hentet til bænken hos Bayern München, vendte tilbage til Schalke og siden tog til Kaiserslautern.

Det er vel en blanding af skader og lidt uheldige karrierevalg, der gjorde, at Baumjohann ikke helt slog til. Bygger jeg på overfladisk research.
Støt dit lokale fodboldhold
Skrevet af Gracjan
Skade efter skade efter skade. Plus manden har længe ikke kunne holde til mere end 60 minutters fodbold. Det er snyd for han gør det godt når Hertha bruger ham. Men talentet var der aldrig tvivl om. Det samme historie var med Sebastian Diesler, hvis du kan huske ham? stort talent, men skader ødelagde det for ham. Plus at sidenhen en depression.

On topic. Hvorfor får vi ikke at vide, hvorfor han har valgt de andre spiller? samt at han selv nævner Baumjohann, men er ikke på holdet?
Spurs Hertha Berlin Fifa kærlighed siden 09 Vfl Bochum!
Skrevet af stanislawski
Ak ja, gode minder om Graversens vildskab på en fodboldbane. Kan huske det billedet af ham og Claus Jensen...hehe
Austria Wien 1860 München AC Milan København BK Frem Anti Brøndby siden 1993....
Skrevet af KDL
Og hvis man har behov for at se, hvordan Özil så ud da Søren Larsen stiftede bekendtskab med ham: http://www.11freunde.de/sites/default/files/styles/full_page_no_watermark/public/mediapool/reportage/01huihui.jpg

Bonus for at have ægte bundesligahår ;)
Skrevet af cube1987
Gravesen*
Skrevet af Saaita
G r a v e s e n. Lær det nu folkens, tak.
Skrevet af not_a_chance
On topic. Hvorfor får vi ikke at vide, hvorfor han har valgt de andre spiller? samt at han selv nævner Baumjohann, men er ikke på holdet?

Mon ikke de spillere, der laver listerne, blot er blevet bedt om at lave en liste og knytte et par kommentarer til valg og fravalg?
Primo non prenderne
Skrevet af RobertTheRobber
Rigtig fed idé med den julekalender, det er meget interessant med de vinkler og indblik man får, når fodboldspillerne selv sætter ord på spillerne.
At jeg ikke fik succes i Toulouse var helt fair. Han var en bedre angriber end mig
Det viser umådeligt stort format, at sige den slags, og så samtidigt af en angriber. Hatten af for det.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
annonce
0