Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg holder sgu ikke med noget jydsk hold. At se at Sønderjyske konsekvent spiller kedelig destruktiv lortefodbold er tydeligt uanset hvor man bor henne.


Destruktiv? Det hedder at stå godt på banen.

Hvorfor er banen langsom? Der har været næsten 3 mdr til at få den i orden og det har ikke regnet i over en uge. Banen burde være tip top.


Fordi den ikke blev vandet.
Mojn do!
@Teh_Beast og andre tåbelige bønder.

Skader er ikke en undskyldning, hvis alle andre har samme skadesproblemer over hele sæsonen. Forskellen på FCM´s potentielle mesterskab og AaB´s reelle mesterskab var ikke skader. Og der er ingen i denne tråd der nævner skader før en SE´er gør, og som modsvar på det er det naturligvis på sin plads at nævne at AaB også mangler et par mand.
Skader er skam ingen undskyldning - siger en Midtjyde, der udmærket husker et Nordjysk hylekor fra foråret!
I er guldfavoritter og kan ligeså godt acceptere rollen med det samme...


Nej, det er ikke hverken en undskyldning eller en forklaring over 33 kampe. At man i en given kamp spiller dårligt kan sagtens forklares med skader til et par nøglespillere. I kan godt logge af igen, midtjyder. Desuden er vi ikke guldfavoritter, men den kunne du vel godt selv regne ud, hvis du prøvede
@Teh_Beast og andre tåbelige bønder.


Du viser klasse... *klap* *klap*
1. FC Midtjylland 2. fck 3. bif 4. aab 5. efb 6. fcn 7. rfc 8. se 9. fcv 10. hik 11. sif 12. ob 14/15 sæsonen. Jeg er FCM fan. Sympati for SønderjyskE og Hobro IK
90 min der beviser at AaB var de forkerte mestre og at AGF var de forkerte nedrykkere.Shit, det er vildt skrevet. Forkerte mestre og nedrykkere ligefrem? Skal vi bare droppe hele turneringen, se hvem der kan samle den bedste trup over sommeren og afgøre mesterskab og nedrykning på skrivebordet, for at finde de
rigtige
?

Desuden er det helt væk, at underminere AaB´s mesterskab i sidste sæson på baggrund af den første kamp af en helt ny sæson.
Fin nok start på sæsonen. Et point på en, for AaB, traditionelt svær udebane. Spillet efterlod ganske vist noget tilbage at ønske, men sådan var det også momentvis sidste sæson. Jeg husker i hvert fald et par kedelige 0-0 kampe mod FCV. AaB skal lige finde sig selv efter en ekstremt vild sæson, og mon ikke også det kommer.
AaB Liverpool FC
Vi har da også spillet elendige kampe uden Kusk. Siger Fcv jer noget?

On Topic:

1. Wichmann er ikke kant og han er alt for langsom til at være kant.
2. Augo´s dage er talte... :(
3. Enevoldsen er stadig ikke 100 procent.
4. Spalvis er en target mand ikke en spiller der er med i opspillet..

- AaB (Siden 2004) - Borussia Dortmund \\\"Echte Liebe\\\" \"Nu vil jeg ikke sige at du lyver, men det er jo direkte usandt dét, du står og siger\" - Lynge Jakobsen
@Zaptech

Det giver ingen mening. Det kan være en undskyldning i en enkelt kamp, men ikke hvis skaderne viser sig kontinuerlige? Hvor mange kampe må man så undskylde sig med skader, førend det bliver en dårlig undskyldning - fremfor i starten blot en god forklaring?

Jeg vil dog i samme moment sige, at jeg ikke fandt AaB´s niveau skræmmende, hverken for os udefra eller for AaB selv. Det er trods alt første runde, svær udebane, 30 grader. 0-0 er en fin start.
90 min der beviser at AaB var de forkerte mestre og at AGF var de forkerte nedrykkere.ja, men de prøvede også at lave det om, men det er bare det djævelskab, ved sådan et lorte point system.


iøvrigt samme problem i 1 division, men mon ikke det bliver lavet om, hvis denne kedelige tendes fortsætter.

Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Skader er ikke en undskyldning, hvis alle andre har samme skadesproblemer over hele sæsonen. Forskellen på FCM´s potentielle mesterskab og AaB´s reelle mesterskab var ikke skader. Og der er ingen i denne tråd der nævner skader før en SE´er gør, og som modsvar på det er det naturligvis på sin plads at nævne at AaB også mangler et par mand.

Skader i det Sønderjyske og skader i det Nordjyske går altså lige op. Men de Nordjyske mesterskabsfavoritter formår ikke at slå de Sønderjyske nedrykningsfavoritter.

Men vi bliver da hurtigt gjort opmærksomme på, hvem Nordjyderne mangler - incl. Kusk. Den smule modgang kan et mestehold da sagtens overkomme - uden klynkeri. Ikke?
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
annonce