Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB: Nkada konkurrerer som frontangriber

tir 4. aug 2020

AaBs nye lejespiller Timothe Nkada kan spille alle tre pladser i angrebet, men indgår også naturligt i konkurrencen helt i front, siger AaB-sportschef Inge Andre Olsen.Læs hele nyheden her
140 min. fordelt på 8 kampe i Ligue 1 og 0 mål samt 2 U19-landskampe i 2017-18. Det lyder som en tynd omgang scouting af Inge.
Jeg har igennem de sidste 35 år fulgt AaB fra sidelinien og vi har haft mange spillere der ikke er slået ordentligt til ordet "nulbon" er blevet brugt mange gange , men jeg er optimistisk hvergang , og den franske fodbold skole har vi ikke været forvent med ude på Hornevej så håber han kan bidrage med noget.....
Det er, hvad det er. En billig lottokupon. Forhåbentlig har AaB en købsoption, hvis nu han skulle brage igennem.
Frit Danmark

Nulbon og lottokupon ... hold nu op!

Nkada er en ung spiller, et talent, en afløser for Kouzine/Tengstedt.
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Det er vel lidt en historie som med ham den tyske u-landsholdsspiller (jeg er for doven til at slå op og husker ikke hans navn - ja så meget indtryk gav han...). Man håber han kan hjælpe her og nu men ved godt at man er for lille en klub til at spilleren virkelig har lyst til at være der på lang sigt.
Mian. Det var Ohcs. Tåbeligt lejemål af Gaarde. Det samme med Rolim, Wieghorst gad ikke bruge ham det sidste halve år, selvom han var en klasse spiller.

Der var ikke købsoption på nogen af dem. Efter heftig kritik udtalte katastofen at det var slut med at leje spillere uden købsoption.

Det er formåls løst at gøre det, hvis ikke han kan forstærke holdet fra dag et. Det kan Nkada ikke.

Giver dog mening med et leje mål først hvis Nkada er usikker på hvad AaB og superligaen er for nogle størelser. Ellers giver det lejemål ikke mening.
Fodbolden har udviklet sig til en ludersport i dansen om Guldkalven. Klubberne er blevet som narkoluderen der vil gøre alt for et fix. Og fansene er reduceret til kunder i butikken.
Fransk fodbold er 3-4 hylder højere end suppen
Super med en spiller som kommer med taktisk forståelse i stedet for som FCM og FCN med Sydamerika og Afrika som tager 2-7 år inden de er klar til 1. Holdet ham her med u 19 bold og med 1landskamp og hans stat på nettet.
Det ligner lidt et scoop god højde og han er meget hurtigt.
Sukkermus, du har bestemt en pointe, men det kunne være formuleret mindre arrogant..
annonce