Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB: Spiller bedre end i 2008

ons 30. jul 2014
Allan Kuhn var cheftræner, da AaB gav den gas i Europa i 2008. Den nuværende AaB-assistent mener, at nordjyderne spiller bedre og mere interessant nu end dengang.

Læs hele nyheden her
Spørgsmålet er, om det er nok, når man skal møde klassemodstandere, hvor en stærk defensiv er påkrævet.

Dog er fælles for holdet dengang og nu, at holdet aldrig giver op. AaB har været bagud et utal af gange og alligevel har man vundet. Samme gjorde sig gældende for 2008-holdet. Jeg husker specielt en kamp mod Lyngby, hvor man vist var bagud 0-3 ved halvleg. Den vendte AaB til 5-3.

Bliver spændende at følge.
Dog er fælles for holdet dengang og nu, at holdet aldrig giver op. AaB har været bagud et utal af gange og alligevel har man vundet. Samme gjorde sig gældende for 2008-holdet. Jeg husker specielt en kamp mod Lyngby, hvor man vist var bagud 0-3 ved halvleg. Den vendte AaB til 5-3


Jeg kan huske, at jeg i pausen, ved stillingen 0 - 3 ikke ville sælge den for en uafgjort. Det var stort. Jeg har ikke helt den samme (overdrevne) tiltro til holdet nu.
Augo, Risgård og Ene var med i 2008. Risgård er blevet en bedre spiller, mens Ene og Augo pt mangler lidt sammenlignet med 08. Men de kan jo passende finde deres topniveau frem i aften:)

Vores angribere er bedre i dag, men desværre er kun to af dem i topform.

Forsvaret holder samme niveau som 08.

Det afgørende er, om vi kan levere offensivt på internationalt niveau, og så er spørgsmålet også, om Zagreb viser topniveau i de to kampe, eller om de mangler lidt.
Alles für AaB... eller noget
Mange om og men, som vi snart får svar på.
Som underdogs i Europa er 2008-taktikken helt sikkert bedre end den nuværende. Fysik, fight og dødbolde er jo ikke umiddelbart ord man ville sætte på det nuværende hold.
annonce