Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB-back modtog hadbeskeder: Fik at vide jeg skulle dø

Skrevet af bold
tor 10. nov 12:39

AaB-backen Kristoffer Pallesen fortæller, at han er en af de spillere, der har prøvet at modtage hadbeskeder efter en fodboldkamp.Læs hele nyheden her
Skrevet af 1.DK
Det er jo bare nogle sølle stakler der skriver de beskeder…
Skrevet af TheSpursyWay
Kunne være fedt med en lov, der gjorde det muligt at give gerningsmænd for hadbeskeder nogle måneder i buret. Det vil jo bare kræve, at udlevere sine kontooplysninger for sociale netværk til politiet, så de kan lokalisere dem. Mon ikke de så hurtigt stopper med det pjat.

Nok er jeg også rasende over, at det ikke kører på skinner i Spurs for øjeblikket. Men at sende hadbeskeder til f.eks. Sessegnon er et niveau jeg heldigvis aldrig kryber ned på.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af steen27
"Fan"-kulturen er gået helt gal i Danmark. Og der bliver desværre ikke gjort noget særligt for at stoppe udviklingen. Hverken klubberne, divisionsforeningen eller DBU tager reelt noget ansvar.
Vi ser unge mænd med for mange tatoveringer og for lidt selvværd slå på andre ditto, og identificere sig så voldsomt og overdrevent med en klub, at de helt mister forbindelsen til virkeligheden. Det er naturligvis også et socialt problem, men det bør adresseres af det benævnte apatiske trekløver. Så det forhåbentlig igen kan blive en rar og hyggelig oplevelse at komme på stadion og naturligvis også "færdes" på SOME for spillere og fans.
Man skal sgu da ikke hade klubber eller spillere, man skal holde af sin egen klub og dens spillere.
Den er helt gal venner. Der må gøres noget.
Vejle Boldklub forever. Jeg husker storheden. Barcelona forever. Kaerlighed til spillet i hver kamp. Modsat alle andre klubber. Landsholdet tilbage paa DR1. Erstat FIFA med et nyt forbund med etik. DBU-ID til ALLE der vil på stadion.
Skrevet af DaveEricGrohl
Det kan være både en komplet retarderet fan, eller en af de modstander fan der hader AaB. Dem er der et par stykket af, der ikke laver andet end at skrive negativt lort under alle AaB artikler. De er syge i hovedet uanset uanset hvem det er
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af DaveEricGrohl
Der er pt frit spil for sociopaterne at sende dødstrusler og kalde dem alt under himmel og jord. Og i øvrigt lade som om man holder med samme hold for at ødelægge moral.

Jeg har efterhånden set det igen og igen, det er meget syge mennesker. Hvis jeg var fodboldspiller ville jeg ikke have en åben inboks
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Jakobsen86
Hvor er det pilråddent at chikanere en spillers kæreste.
Desvære også bare typisk Brøndby og den primitive bandekultur der præger den klub.
Skrevet af DaveEricGrohl
Thespursway

Politiet burde i hvert fald efterforske når dødstruslerne kommer på banen. Det er ødelæggende for vores sport, det er ikke den eneste AaBer jeg har hørt har fået absurde hadkommentarer selv i foråret.

Ufatteligt hvor meget enkelte meget syge mennesker kan gøre af skade, hvis de hader en anden klub, eller hvis de har set sig sur på en spiller i deres egen klub.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af UndisputedEra
Det er jo ikke kun fodboldspillere det går ud over. Det er alle der bare er den mindste smule kendt.
Jeg er ikke engang kendt, og jeg har fået flere dødstrusler på Facebook pga debatter jeg har deltaget i.

I øvrigt er det interessant at observere hvordan bruger går fra nul til full blown fascist på under 2 sekunder, hver gang der skal "udmåles straf" eller mht at give politiet værktøjer.

Derudover gør det heller ikke noget godt for fankulturen, at der er én her i tråden der beklager sig over at fans går for langt, for så lige at smide alle Brøndby fans under bussen. (Jeg er i øvrigt FCK fan, inden nogen får noget i klemme)
Skrevet af bruger 150263
Tænker faktisk at var jeg proff idrætsudøver så slettede jeg mine sociale medier. Ingen skal stå sådan for mål for en sport eller generelt.

Det er fuldstændigt sindssygt og de mennesker der gør det, har ingen plads på stadion eller andre steder.
annonce
0