Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cta
Jonas løssel skal vel tilbage og spille fast.. det ville være oplagt at tage til aab
Skrevet af raNdOMiNAtoR
FCK, FCM og BIF er bare større klubber end Aab - Aab har da før mistet deres bedste spillere til de klubber. Sådan er fødekæden.

Der er forskel på topklubber og storklubber. FC Nordsjælland er jo heller ikke en større klub end Esbjerg, på trods af, at sidstnævnte roder rundt i anden division.

Og jeg mindes i øvrigt ikke, at AaB har mistet spillere til fcm.
Skrevet af Smartguy2
Arnemanden : Ville ikk ske ved Rinne. Var AaB eller udlandet, andet kunne ikk. friste for ham Selvfølgelig Sverige, men det ville han vente med
AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
Skrevet af Smartguy2
Steen A: Ja kunne jeg sagtens forestille mig faktisk.
AaB' er siden 1994 i med og modgang ;)
Skrevet af Jennerdrengen2
Det er fair nok du ikke kan lide Grabara, jeg havde nok også haft det svært med ham hvis han spillede i en anden klub, men derfor kan han vel godt være den bedste keeper i ligaen.


Superligaens bedste målmand kåres hvert år i januar af målmændene fra Superligaen og 1. div. Her blev det Rinne der blev kåret i år og umiddelbart så har de vel lidt bedre forstand end de fleste bold.dk brugere på hvem der er den bedste målmand.

Dog må man give Grabara at han har haft et godt forår, så kampen mellem de to er vel ret lige.
FCN
Skrevet af clausweber
23-årige Eduardo Dos Santos Haesler, som også kaldes Dudu har vi lige sendt tilbage til Werner Bremen fra FCN. Ham skulle I hente :) :) :)
Skrevet af Americano
Jennerdrengen2

Jeg syntes også Rinne er fantastisk, dog kan jeg ikke helt se havd FCK kan bruge ham til når vi har Grabara. Han er 5 år yngre og syntes ikke foreskellen på de 2 er kæmpe stor. Syntes Grabara, Rinne og Hermansen er ligaens bedste målmænd og det er utroligt tæt imellem dem :)
annonce
0