Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB-boss forklarer kritiseret Ross-salg

Skrevet af bold
tor 29. sep 06:33

Thomas Bælum fortæller om salget af Mathias Ross, som er blevet udsat for en del kritik. Det endte med, at vi turde gøre det, siger han til Ekstra Bladet.Læs hele nyheden her
Skrevet af T-Knogle
Det er vel særligt det tredje flueben der siger noget om Thomas Bælums kompetencer?
Skrevet af keane10
Jeg tror desværre at det salg meget vel kan komme til at betyde forskellen mellem Superliga eller 1 division.

Så kan Bælum og bestyrelsen vinge ligeså mange "case´er" af, som de har lyst til.

Medmindre det var nødvendigt for klubbens overlevelse økonomisk, så var det et skidt salg. Og hvis det var så nødvendigt økonomisk så var det ekstrem dårlig ledelse at det var kommet så langt ud.
Skrevet af BoroDane
Både timingen og beløbet gør det salg til en rigtig dårlig case. Fint nok at man som klub gerne vil hjælpe sine talenter videre, når det opstår gode muligheder, men dét der var jo et decideret dårligt salg. Casen er nu, at klubber bare skal vente til AaB bliver presset, og så kan man få deres bedste spillere til billige penge. Beggars can´t be choosers.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af enriques
de sover som de har redt
Skrevet af Krook
Medmindre han havde kontraktudløb om et år, kan man vel også i bedste fald vinke et af de tre punkter af.

- Er det en god case for klubben?

Sportsligt absolut nej, økonomisk må det også være so-so, 13 mio er ikke vanvittigt for en dygtig ung spiller, umiddelbart er der intet der indikerer at man ikke kunne få det samme eller mere en halv eller hel sæson senere. Og koster det et par pladser eller en nedrykning, er indtjeningen hurtigt spist.


- Er det en god case for Mathias?

Muligvis.


- Hvordan er holdets tilstand ved et salg?

Ikke optimal..
Skrevet af OneNiner
Nu var jeg på stadion og se AaB-Lyngby, søndagen efter Ross-salget og de ender med totalt forvirrede Pallesen og en stakkels 17 årig i midterforsvaret. Come on Bælum, så er holdets tilstand da ikke god...
Skrevet af Sypigetips
Burde ham Bælum ikke snart holde op med alle de fortællinger fra de varme lande. Det kan godt være at Bælum er i Superligaen for søgte forklaringer, men som Chef …
Uha. Ville det ikke, for AaB, være en gud idé at få luftet HELT ud?
Skrevet af RVP
Er det en god case for klubben?
1,75 mio euro for en egenudviklet U21-landsholdsspiller der tilmed er klubbens viceanfører. Er det virkelig en så god case, at man bare skal sælge EFTER transfervinduet er lukket, på en position man er særdeles udsat? Åbenbart, klubbens fattes penge og vil gøre alt for at minimiere det store millionunderskud som kommer ud alligevel, og man skulle jo også lige finansiere en større fyrringsrunde af hele den sportslige ledelse. Så godt kaldt Bælum, virkelig en god case, kan vel sammenlignes med at tisse i bukserne for at holde sig varm.

Er det en god case for Mathias?
Kan det måske godt vise sig at være. Lønnen får et kæmpe nyk opad og Gala er en stor klub i Europa og konkurrencen i deres forsvar ser gunstig ud. Spørgsmålet er bare om han kan blive fast starter (tvivler), eller om hans udvikling havde haft bedre af at blive og få fuld spilletid en hel sæson frem mod et, måske, større salg til sommer.

Hvordan er holdets tilstand ved et salg?
Man står med central forsvar mod Lyngby med nul Superligerfaring på de positioner, mens ingen naturlige erstatninger (Granli, Nadrani, Hagelskjær) er i form eller overhovedet i klubben, mens det i AGF kampen også er meget svækket. Det var så 1 point ud af 6 mulige man fik der, gad vide hvor meget de potentielt resterende 5 point kan vise sig at betyde når sæsonen slutter for AaB...
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af mikkelcp
Vi kommer jo aldrig til at vide, om Ross alene kunne have forhindret en eventuel nedrykning. Men er det sandsynligt? Ikke ligefrem en sikker starter, når Granli og Kramer begge er klar. Egentlig er det kun udlånet af Hagelskjær, som gør salget uheldigt. Var han aldrig lejet ud, var salget vel en no-brainer. Han vender dog retur igen. Så det er en halv sæson, man er svækket markant.
Skrevet af Funkeeh
[...] og Kristoffer Pallesen kan dække af i det centrale forsvar.


Jeg kan også dække af i det centrale forsvar, men det er jo heller ikke forsvarligt
Skrevet af Zinras
@mikkelcp:
Men det er jo en enormt dyr halvsæson, givet den måde ligaen fungerer på. AaB budgetterer jo med Top 6, ellers kan de jo ikke blive ved med at lave underskud, og selvom alle point tæller var det jo ikke FCM og BIF man forventede at slå. Altså er problemet jo noget større end ventet. BIF kan jo nok slå Lyngby, så hvis ikke AaB får alle 3 point i morgen er der efterhånden langt op. 9 point efter 11 kampe er jo en katastrofe der vil noget, især fordi ligaen skæres over 11 kampe senere.

Lige nu stirrer AaB ind i et pointsnit på 0,9, mens dem de skal hente har 1,1: Det lyder ikke af meget, men over en hel sæson giver det en pointforskel på 6,4. Det kunne have givet Randers en bronzemedalje, gjort FCM til mester eller reddet Vejle.

Hvis AaB ikke står med noget der ligner 9 point efter de næste 4 kampe kan det godt blive grimt, for kampprogrammet bliver ikke meget nemmere på papiret.
Skrevet af keane10
@mikkelcp

Er enig i at et salg af Ross ikke alene er forskellen på nedrykning eller overlevelse, men det skal naturligvis ses i lyset at AaB havde sagt farvel til Rinne og Thelander tidligere i vinduet.

Det var to profiler og ledere i defensiven som forsvandt der, så håber man at nogen fra andet geled stepper op og det var hvad man i nogen grad så ved Ross i de første kampe. Han så ud til at steppe et niveau op, nu skal man så ud i tredje geled eller satse på ham fri transfer købet, som jeg tvivler på nogen i AaB har et indgående kendskab til.

Man skal midt i sæsonen starte forfra med at erstatte Thelander og det endda på et tidspunkt hvor AaB er i kæmpe krise og nedrykning i den grad er en sandsynlighed.
Skrevet af El Pollo Loco
Måske skulle Bælum snøre støvlerne igen og selv dække midterforsvaret. Han var da en ganske habil forsvarsspiller i sin tid.
Skrevet af zax
Er det en god case for klubben? Er det en god case for Mathias? Hvordan er holdets tilstand ved et salg?

Hvad med den der især kan vinges af: "er det en god case for de større aktie ejere?"

Der bliver virkelig padlet baglæns her!
Skrevet af grumblesnake
OB, Horsens og Lyngby. Det kan godt blive lidt krampagtigt med tre hold der i hvert fald ikke vil tabe.
Tror at det maksimalt bliver 5 point to AaB hvis de er heldige.
annonce
0