Snak

Mere indhold efter annoncen

AaB-boss om MKK-beslutning: Forstår intet

lør 8. maj 2021

Inge André Olsen kalder det ekstremt mærkeligt, at Mads-Kristoffer Kristoffersen ikke så Tim Pricas mål på VAR-skærmen, før det blev annulleret.Læs hele nyheden her
Alligevel der intet fokus er fra medierne på det klokke klare straffe Jebali blev snydt for nu vi er så godt igang med VAR.
Forstår han noget af det oplagte straffespark til Jebali i første halvleg, som VAR missede? Cry me a river AaB!
Ja der er meget snak om den annullering. Vi kan vel ikke koge mere suppe på den?!
Jeg elsker den journalistiske dovenskab, hvor man bare skriver "vældig", i stedet for lige at bruge to sekunder på at oversætte det norske "veldig" til det danske "meget".
Det har ikke en fis med kampen med gøre. Det er VAR, det drejer sig om. Enhver kan se, at den kendelse var endnu en i rækken af kæmpeskandaler.

OB jamrede jo også selv over det bizarre handsstraffespark i Aalborg, der endda ikke havde indflydelse på kampens resultat. Hold nu fokus, så vi kan få det her udryddet så hurtigt som muligt.

Det var også komplet bizart, at alle 4 AaB-scoringer mod Lyngby skulle tjekkes af VAR med masser at tidsspilde til følge, skønt at ikke én af disse scoringer under normale omstændigheder ville have fået nogen til at løfte et øjenbryn.
Det ved jeg nu ikke. Hvis du læser ALLE indlæg anerkender alle jo den episode du omtaler. Der var også et tilfælde hvor Lucas bliver sparket ned bagfra som godt kunne give rødt. Det er helt ubegribeligt at dommeren ikke bruger VAR i de situationer. Men når det så endelig bliver brugt burde man også forvente, at det bliver brugt rigtigt. Jeg har til gode at møde en der mener, at den mulige offside var klar og tydelig, og dommeren valgte ikke engang at se situationen. Mads Kristoffer har alle dage været en selvhævdende, arrogant og elendig dommer. Men det her er sgu alligevel rystende.
Grunden til at, der er så meget fokus på den dømte offside og ikke det manglende straffespark er vel at offside-dommen kostede AaB point... Var Pricas mål blevet givet, vil jeg tro, at der havde været massere fokus på det manglende straffespark af samme grund - at det ville have kostet OB...
Fodbolddiskussioner SKAL være farvede, men derfor behøver de ikke være dumme! Danmark: AaB England: Leeds United Spanien: Deportivo la Coruna Italien: Roma
Tør nu øjnene, AaB. I kan jo ikke have jeres homeborn Redder hver gang.
Hvornår går det op for folk i og omkring fodbold, at offside kendelser ikke falder under "clear and obvious" reglen, når vi har med VAR at gøre?!?

Enten er man offside, eller også er man ikke - det bliver ikke gradbøjet.

Det er ret nemt at læse op på, hvis man gider at finde retningslinjerne på DBU´s hjemmeside:

"Ved faktuelle kendelser i forbindelse med scoringer og straffespark kan VAR-teknologien trumfe dommerens vurdering på banen, fx:

Er bolden inde over målstregen?
Er bolden inde eller ude af spil (på baglinjen eller sidelinjen)?
Er spilleren on- eller offside?
I disse faktuelle kendelser er der ikke tale om et skøn på banen, men en VAR-beslutning baseret på fakta."
Men fakta er jo netop påvirket af hvilket frame, hvilken vinkel, der bruges. Det kan ganske enkelt ikke bruges retfærdigt i situationer med så lille margin.
annonce