Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af AaBager
Jeg håber på Bo Henriksen, tror han har mere i pakken end folk tror.
Skrevet af Frasansogsamling
Jeg har godt nok svært ved at forestille mig Ståle i AaB. Forestiller mig simpelthen ikke, at AaB har de økonomiske muskler til at hive en mand som Ståle til klubben. Dertil kommer, at Ståle højst sandsynligt er på udkig efter klubber på en helt anden hylde end AaB´s - et norsk landstrænerjob eksempelvis. Det eneste der kunne tale for (udover hans tid som spiller i klubben), kunne være hans behov for at hævne sig på FCK (i fald han har følt sig uretfærdigt behandlet) og de danske fodboldfans, som konstant har kritiseret ham for kun at kunne præstere med Danmarks største budget i ryggen. Og så er der selvfølgelig den norske forbindelse i form af Inge André Olsen, der dog ikke rigtig kan tilskrives den store betydning, skulle jeg mene. Jeg ser det med andre ord bestemt ikke ske, selvom det da kunne give lidt kolorit på Superligaen!
history is dying sorry we were only kidding
Skrevet af Slettet(492319200711)
All in på Kjetil knutsen. Han kan måske hentes midt december, da den norske liga slutter 19.december. Så har han også et vindue at agere i. Spørgsmålet er bare om Aab er interessant for en norsk mester træner.
Skrevet af SteelHead
Ståle kunne være fedt!
Han har altid udtalt sig meget positivt og respektfuldt om AaB, efter at han forlod klubben.
Lynge forsøgte også at hente ham som træner, da Ståle var i Norge (Hamkam?) men Ståle afviste med at det ikke var rette tid. Jeg tror at han har haft et soft spot for klubben, Lynge og Nordjylland, siden han forlod os:-)

Bo sluttede som manager, så er han overhovedet at betragte som ledig på "cheftrænerhylden"?
Skrevet af Doc.
Tror skam ikke Ståle ser sig selv i AaB.. Han har været med til at dominere dansk fodbold i en lang årrække, så ser ham ikke være villig til at tage et skridt ned her.

Tror heller ikke nødvendigvis det vil være det rette skridt for AaB.
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af davidbowie
Så gerne Ståle i AaB. Så kan han jo passende hente nogle af sine tro væbnere samt AaB drenge. Bjelland. Thomsen. Kauffmann. Og naturligvis til samme pris som FCK gav for dem.
Skrevet af Eiskalt
@Bold for Sjov

Selvom jeg ikke tror på det, så kunne det være spændende at se hvor meget Ståle egentlig kan uden Superligaens største budget i ryggen.


Man kan også vende den om og sige hvor godt han klarede det i Europa med ét af de mindste budgetter den sammenhæng.
År efter år fik FCK slået hold ud med laaaangt større budgetter end dem selv og spillet sig i en kvatfinale sidste år.
Så hele den fucking snak om budgetter er bare så latterlig når f.eks. Celtic har et langt større budget end FCK, men alligevel aldrig kan en skid i Europa.


Skrevet af Slettet(102143211804)
At Stabæk hentede Bob Bradley i sin tid er stadig en af de største træneransættelser i nordisk klubfodbold - sådan en måtte Inge gerne hive op af hatten igen.


Roy Hodgson i FCK - et mystisk kapitel, men kæmpenavn.

OT: Ståle i AaB kunne være sjovt for ligaen, og en smule hjerteskærende for en FCK´er.
Stenbrodreng.
Skrevet af BoldForSjov
@Eiskalt

Man kan også vende den om og sige hvor godt han klarede det i Europa med ét af de mindste budgetter den sammenhæng.
År efter år fik FCK slået hold ud med laaaangt større budgetter end dem selv og spillet sig i en kvatfinale sidste år.
Så hele den fucking snak om budgetter er bare så latterlig når f.eks. Celtic har et langt større budget end FCK, men alligevel aldrig kan en skid i Europa.


Jeg har vist ingen steder forsøgt at tale Ståles eller fck´s præstationer i Europa ned.
Det giver alt andet lige en bedre forudsætning i ligaen, når man har det største budget. Derfor kunne det være spændende at se hvad hans trænerevner rækker til med et mindre budget.
På samme måde synes jeg, at det kunne være spændende at se Bo Henriksen i en klub med et større budget.

Hvor er det latterlige i det?
Brøndby IF
Skrevet af Slettet(551530211606)
Mon ikke ståle bliver norsk landstræner. håber på Den hvide puma
Skrevet af RaSMuS.
Forstår ikke at AaB fans ikke ser Bo H. som en kanon spændende træner


Der er da heller ikke mange AaB fans der skriver, at Bo Henriksen ikke er en spændende eller dygtig træner. Anken går primært på, at han ikke passer ind i klubbens filosofi og med klubbens spillermateriale. Der er temmelig langt fra Simon Okosun og Mikkel Qvist til Oskar Hiljemark og Lucas Andersen. Jeg tror heller ikke på Bo Henriksen - alene af den grund, at han, som man kender hans spillestil, ville være et dårlig match, omend han er en rigtig dygtig træner.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Sarriá

Ståle Solbakken har helt andre muligheder på langt større adresser end AaB, og så er den vist ikke meget længere.

Bo Henriksen fortjener ikke engang en kommentar, udover at afsenderen til det forslag bør overveje en lang pause fra at kommentere på fodbold i det hele taget, om ikke andet så for at gøre os andre en tjeneste (o;

Omkring den kommende træner, så har AaB`s rekruttering indenfor de sidste par år lært mig at det handler om færdigheder uagtet nationalitet. Peter Feher får naturligvis mulighed for at styrke sit evt. kandidatur, hvis han er interesseret - for det ved vi ikke, men med det udtryk AaB gerne vil lægge for dagen så hælder jeg til at den kommende træner vil have et udenlandsk pas.
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Skrevet af Vsch
Jeg synes Bo H ville være interessant. Han har vist at han er pragmatisk omkring spillestil, og vil kunne forventes at tilpasse sig de ting, som man gerne vil fra klubbens side. Han kan stå for noget vinderkultur og spillerudvikling, som kunne klæde os. Spørgsmålet kan være om nordjyderne kan lære at elske ham?

Ståle, tja. Jeg tror ikke han vil, og jeg ville også selv være luren. Han er uden tvivl en usædvanligt dygtig træner, men jeg synes han har lidt tendens henimod at være større end klubben - og den synes jeg ikke ville være godt i AaB.

Jeg tror det mest sandsynlige er, at Inge aktiverer det berømte netværk og henter én vi ikke kender i forvejen. Så er spørgsmålet om vi stoler på at det bliver godt. Det gør vi nok, gør vi ikke?
Skrevet af Imperator
Respekt for ståle hvis han tager til Aab, men det tror jeg han er for stolt til. Han er vant til at være den store dreng i skolegården, det kommer han ikke til at være som aab-træner..

Han bliver norsk landstræner tror.. det er et hyggeligt job og det er i norge.
Skrevet af Nickdkinter
Tror også Ståle bliver norsk landstræner
Skrevet af Eiskalt
@Bold For Sjov

Jeg har vist ingen steder forsøgt at tale Ståles eller fck´s præstationer i Europa ned.
Det giver alt andet lige en bedre forudsætning i ligaen, når man har det største budget. Derfor kunne det være spændende at se hvad hans trænerevner rækker til med et mindre budget.
På samme måde synes jeg, at det kunne være spændende at se Bo Henriksen i en klub med et større budget.

Hvor er det latterlige i det?


Okay, jeg tolkede muligvis dit indlæg som værende en klassisk Ståle hån omkring spillerbudget, beklager hvis det er tilfældet.
Men Ståle scam aside, så forstår jeg hvor du vil hen med dit spørgsmål.
Skrevet af AK78
Ståle kommer ikke til AaB, jeg er enig i at han ender på en langt større adresse.
Personligt tror jeg at Ståle Solbakken bliver Norges næste landstræner, der snakkes meget i Norge om at der skal en ny mand ind på Landstræner posten..
Bo Henriksen til AaB, jo hvorfor ikke, en dygtigt træner som kan få meget ud af lidt.
God til at håndplukke spillere i de lavere rangerede rækker og gøre dem til Superliga spillere.
Skrevet af Fjorden.dk
Uhh jeg gad godt se Alexander Zorniger i AaB. Jeg tror ham og Inge ville kunne skabe mange gode ting sammen. Derudover så husker jeg heller ikke hans spillestil i Brøndby, som ret fjern fra den vi praktisere i AaB for tiden.
Men mon ikke han er for dyr?
Skrevet af Hermes Trismegistos
Kjetil Knutsen fra Bodø. Spiller pragtfuld offensiv 4-3-3. Hans stil vil passe virkelig godt til materialet i truppen lige nu. Lad ham tage mesterskabet i december i Norge, og hent ham så til AaB på en generøs kontrakt.
* * * * AaB * * * *
Skrevet af Snigskytten
SteelHead

Ståle sluttede osse som manager ;)
Moral er godt.....
annonce
0